.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Guest
    Abe nai -dobre go prodai pi4.Se se preebete ako go dadete za osinoviavane,a puk abort e dosta zestoko.Pone taka se zemete nekoi lef.

Abotat naistina e riskovan, no vse pak e po-dobriqt variant i nai-veroqtno nqma da ima otricatelni posledici.A da ostavite deteto na proizvola na sadbata - jestoko e.Tova ne e kukla, a dete,4ove6ko sa6testvo.Ako tova dete ne bade osinoveno sled kato go izostavite to e obre4eno da bade cal jivot sira4e i da strada.I za kakvo e vsi4ko tova...za da ne razberat roditelite vi...

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
    тц тцсестра ти е на 14 абе тая сестрати е болен мозък но както и да е сигурно не е виновно момичето ...
    ми кажи че е твое и така по дуре от колкото да дадето милото детенце което с нищо не е виновно ..така или иначе щом ще го даржи 9 месеца ... малии на 14 хората и деца си имат ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Sofia
    Zna4i naistina polojenieto e mnogo kofti za6toto 1. ako napravi abort moje posle sled vreme da nqma deca i 2.4e ako ne napravi abort moje da i se slu4i ne6to pri rajdaneto nedai si boje za6toto tq e malka i organizma i e o6te mnogo slab....mislq 4e po-dobre e da riskuvate s abort se 6te nameri6 nqkoq klinika kudeto pravqt nezakonni aborti 6e butne6 200-300 lv i vsi4ko e ok...
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    abort nai dobre kak na 14 si e ve kakvo iznosvane male dete sas korem ogromen ole po dobre abort che jivota shte i zamine
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

V nikakav slu4ai ne pravete kakvoto i da e bez da znaqt vashte ! Zadaljitelno trqbva da im saob6tite..kakvoto e stanalo-e stanalo.Kajete na roditelite si !

sweetcat
    Guest

mnogo e malka

mnogo e malka za da rajda...tva e mn trudno i pak ima veroqtnost va6te da razberat....mislq si 4e e po dobre abort...ama deistvaite po byrzo...
    vse pak pomislete i za deteto kolko izostaveni ima zaradi nemarlivost i neznanie...ABORT....TVYRDO...DRUGOTO E MY4ENIE ZA MOMI4ETO I ZA VSI4KI OKOLKO NEQ I NAKRAQ I ZA NERODENOTO DETE

kiteto
    Guest
    Еми много е гадно така но според мен трябва да направи аборт! Просто незнам как ще се чувства това дете като разбере после за тая случка... като мислите да го оставите я си представете как ще се почувствате като плод на тийнейджърска лудория.. а и на нея целия живот и отива на майната си ...
    Аз мисля че трябва да кажете на вашите (говори с тях успокой ги и ги накарай да разберат ситуацията не да реагират с разочарование и обиди защото няма време за това). И като им кажете заедо намерете специалист осигурете максимално добро ниво на работа и нека да направи аборт. Не пестете парите!!! Те нямат значение важно е да е специалист! успех! :

Голям фен
    Град
    Memphis
    ABORT....TVYRDO...DRUGOTO E MY4ENIE ZA MOMI4ETO da to4no taka e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    aborta burzo dokato ne e kusno. posle she sajelqva che ne go e napraila. ne stiga che she hodi s golqm korem ami i shte ima mnogo zdravoslovni problemi, she se obezformi i dr neshta. nenormalna rabota e ako ne kajete na roditelite. te estestveno nqma da iskat da se zadurja ploda ama i moje da trugnat da se vrushtat i stava dulga i shiroka... po dobre govorete s lekar pyrvo.

prosto az :)
    Guest
    i az poprincip sam za abort,za6toto tq samata o6te e edno dete,pak i da si ima....oba4e ot druga strana....pri men situaciqta e mn gadna-kazaha mi,4e ako zabremeneq ne trqbva da pravq abort,za6toto pove4e nikoga nqma da imam deca...mn kofti e....taka 4e se molq da ne se slu4va sega,za6toto mi e rano pak i ako se slu4i nqmam dr izbor osven da go ostavq....za tova neznam pri sestra ti kak 6te e,no e mn riskovano i nai-dobre pogovorete s va6te i zaedno vzemete re6enie kakvo 6te pravite,uspeh

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Абе вия луди ли сте? Как ще си роди детето и ше го дадете за осиновяване?!По-добре кажете на ваще и да направи аборт!

Guest
    И аз смятам, че трябва вашите да знаят. Ако много ви е страх как ще реагират може да излъжете, че е била изнасилена (чукам на дърво де, да не се случва никому), но ако смятате примерно че няма да викат много. Така сестра ти ще е жертвата и ще намерят начин да оправят бъркотията. Но вариантът "раждане" аз лично не го одобрявам.

Голям фен
    Град
    Варна
    Кажете кво е станало че само ни държите в напрежение

Майн
    Guest
    Винаги съсществува опцията за нелегален аборт, излиза по-скъпо (доколкото съм запознат около 200-250лв.), но пък няма да са ви необходими документи от родителите. Затова пък ще са ви необходими правилните връзки.

Според мен трябва да се каже на родителите за станалото и после да се пасъветвате с лекар...

Guest
    ам чела съм а и майка ми е казвала че аборт може да се прави до началото на 4 месец колкото и лудо да ви звучи!наистина кофти ситуация но тя трябваше да внимава но не само тя ами и този който както казват другите не е успял да си искара екстрата навреме!но хораа все пак има презервативи бре!!!та ся вече сваршило!момичето е колкото мен и смятам че ако реши да запази детето тя рискува живота си но не само нейния но и на детето!чела съм няколко книги не казвам че обичам да чета но просто ако ми се наложи искам да знам какво да правя и бях прочела в една книга (и както казах с майка ми сме говорили няколко пъти за това и от нея знам много работи) че аборт се прави 2-3 пъти и ако надвишиш тази цифра деца няма да имаш вече никога!не искам да ме помислите за няква откачена просто казвам това което знам и искам поне малко да помогна това което трябва да направят най-напред е да кажат на родителите си и то докато е време макар чр може да им се поскарат малко но карането не е важно колкото един човешки живот!сега сигурно си казвате тя на 14 нищо незнае и това което казва са пълни простотий!квото искате мислете просто искам да помогна на това момиче!
    А и ако го родиш не бива да го зарязваш в дом защото мисля че няма да ти е приятно след време ако никой не го е взел да го гледаш на улицата как проси пари!за ся най-добре и не само според мен но и според всички е да кажеш на родителите си!
    надявам се поне малко да съм помогнала и УСПЕХ!

Фен
    Град
    Sofia

Re: da skriem li ot na6ite

Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
    Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
    ах,разхайтила си я тая малката курва хАХА

Фен
    Град
    In your mind~
    Божее на 14 и бременна....Накъде отиа света....според мен най-добре да кажете на родителите ви...и да говорите с някой лекар...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Абе вия луди ли сте? Как ще си роди детето и ше го дадете за осиновяване?!По-добре кажете на ваще и да направи аборт!
    аборт!.. кажете на ваще ии тва е.. няма друг изход.....
    awerw

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    шшш, темата е от преди 5 години, айде ключ.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си