- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da skriem li ot na6ite
Abe nai -dobre go prodai pi4.Se se preebete ako go dadete za osinoviavane,a puk abort e dosta zestoko.Pone taka se zemete nekoi lef.![]()
Abotat naistina e riskovan, no vse pak e po-dobriqt variant i nai-veroqtno nqma da ima otricatelni posledici.A da ostavite deteto na proizvola na sadbata - jestoko e.Tova ne e kukla, a dete,4ove6ko sa6testvo.Ako tova dete ne bade osinoveno sled kato go izostavite to e obre4eno da bade cal jivot sira4e i da strada.I za kakvo e vsi4ko tova...za da ne razberat roditelite vi...
тц тцсестра ти е на 14 абе тая сестрати е болен мозък но както и да е сигурно не е виновно момичето ...Първоначално написано от black_eye_f
ми кажи че е твое и така по дуре от колкото да дадето милото детенце което с нищо не е виновно ..така или иначе щом ще го даржи 9 месеца ... малии на 14 хората и деца си имат ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Zna4i naistina polojenieto e mnogo kofti za6toto 1. ako napravi abort moje posle sled vreme da nqma deca i 2.4e ako ne napravi abort moje da i se slu4i ne6to pri rajdaneto nedai si boje za6toto tq e malka i organizma i e o6te mnogo slab....mislq 4e po-dobre e da riskuvate s abort se 6te nameri6 nqkoq klinika kudeto pravqt nezakonni aborti 6e butne6 200-300 lv i vsi4ko e ok...![]()
![]()
![]()
![]()
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
abort nai dobre kak na 14 si e ve kakvo iznosvane male dete sas korem ogromen ole po dobre abort che jivota shte i zamine
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
V nikakav slu4ai ne pravete kakvoto i da e bez da znaqt vashte ! Zadaljitelno trqbva da im saob6tite..kakvoto e stanalo-e stanalo.Kajete na roditelite si !
mnogo e malka za da rajda...tva e mn trudno i pak ima veroqtnost va6te da razberat....mislq si 4e e po dobre abort...ama deistvaite po byrzo...
vse pak pomislete i za deteto kolko izostaveni ima zaradi nemarlivost i neznanie...ABORT....TVYRDO...DRUGOTO E MY4ENIE ZA MOMI4ETO I ZA VSI4KI OKOLKO NEQ I NAKRAQ I ZA NERODENOTO DETE
Еми много е гадно така но според мен трябва да направи аборт! Просто незнам как ще се чувства това дете като разбере после за тая случка... като мислите да го оставите я си представете как ще се почувствате като плод на тийнейджърска лудория.. а и на нея целия живот и отива на майната си ...
Аз мисля че трябва да кажете на вашите (говори с тях успокой ги и ги накарай да разберат ситуацията не да реагират с разочарование и обиди защото няма време за това). И като им кажете заедо намерете специалист осигурете максимално добро ниво на работа и нека да направи аборт. Не пестете парите!!! Те нямат значение важно е да е специалист! успех!:
ABORT....TVYRDO...DRUGOTO E MY4ENIE ZA MOMI4ETO da to4no taka e
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
aborta burzo dokato ne e kusno. posle she sajelqva che ne go e napraila. ne stiga che she hodi s golqm korem ami i shte ima mnogo zdravoslovni problemi, she se obezformi i dr neshta. nenormalna rabota e ako ne kajete na roditelite. te estestveno nqma da iskat da se zadurja ploda ama i moje da trugnat da se vrushtat i stava dulga i shiroka... po dobre govorete s lekar pyrvo.
i az poprincip sam za abort,za6toto tq samata o6te e edno dete,pak i da si ima....oba4e ot druga strana....pri men situaciqta e mn gadna-kazaha mi,4e ako zabremeneq ne trqbva da pravq abort,za6toto pove4e nikoga nqma da imam deca...mn kofti e....taka 4e se molq da ne se slu4va sega,za6toto mi e rano pak i ako se slu4i nqmam dr izbor osven da go ostavq....za tova neznam pri sestra ti kak 6te e,no e mn riskovano i nai-dobre pogovorete s va6te i zaedno vzemete re6enie kakvo 6te pravite,uspeh
Абе вия луди ли сте?Как ще си роди детето и ше го дадете за осиновяване?!По-добре кажете на ваще и да направи аборт!
И аз смятам, че трябва вашите да знаят. Ако много ви е страх как ще реагират може да излъжете, че е била изнасилена (чукам на дърво де, да не се случва никому), но ако смятате примерно че няма да викат много. Така сестра ти ще е жертвата и ще намерят начин да оправят бъркотията. Но вариантът "раждане" аз лично не го одобрявам.
Кажете кво е станало че само ни държите в напрежение![]()
Винаги съсществува опцията за нелегален аборт, излиза по-скъпо (доколкото съм запознат около 200-250лв.), но пък няма да са ви необходими документи от родителите. Затова пък ще са ви необходими правилните връзки.
Според мен трябва да се каже на родителите за станалото и после да се пасъветвате с лекар...
ам чела съм а и майка ми е казвала че аборт може да се прави до началото на 4 месец колкото и лудо да ви звучи!наистина кофти ситуация но тя трябваше да внимава но не само тя ами и този който както казват другите не е успял да си искара екстрата навреме!но хораа все пак има презервативи бре!!!та ся вече сваршило!момичето е колкото мен и смятам че ако реши да запази детето тя рискува живота си но не само нейния но и на детето!чела съм няколко книги не казвам че обичам да чета но просто ако ми се наложи искам да знам какво да правя и бях прочела в една книга (и както казах с майка ми сме говорили няколко пъти за това и от нея знам много работи) че аборт се прави 2-3 пъти и ако надвишиш тази цифра деца няма да имаш вече никога!не искам да ме помислите за няква откачена просто казвам това което знами искам поне малко да помогна това което трябва да направят най-напред е да кажат на родителите си и то докато е време макар чр може да им се поскарат малко но карането не е важно колкото един човешки живот!сега сигурно си казвате тя на 14 нищо незнае и това което казва са пълни простотий!квото искате мислете просто искам да помогна на това момиче!
А и ако го родиш не бива да го зарязваш в дом защото мисля че няма да ти е приятно след време ако никой не го е взел да го гледаш на улицата как проси пари!за ся най-добре и не само според мен но и според всички е да кажеш на родителите си!
надявам се поне малко да съм помогнала и УСПЕХ!
ах,разхайтила си я тая малката курва хАХАПървоначално написано от black_eye_f
Божее на 14 и бременна....Накъде отиа света....според мен най-добре да кажете на родителите ви...и да говорите с някой лекар...![]()
аборт!.. кажете на ваще ии тва е.. няма друг изход.....Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
awerw♥
шшш, темата е от преди 5 години, айде ключ.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire