Цитирай Първоначално написано от s0c00l
Цитирай Първоначално написано от black_eye_f
Maika mi i ba6ta mi giveqt i rabotqt v 4ugbina.Vru6tat se vku6ti vednug godi6no za po 2-3 sedmitzi.Taka e ot 2 godini nasam,az sum na 18,sestra mi e na 14.S neq sme na kvartira ot nqkolko mesetza.Predi sedmitza tq razbra 4e e bremenna.O6te e v purviq mesetz.Tui kato az ne sum i nastoinik,ne moge da abortira bez podpisa na mama i tatko.S neq obmislqme tq da zadurgi bebeto i da rodi,a posle da go dadm za osinovqvane.Taka na6ite nqma da razberat za tova i nqma da ima skandali.Te idvaha naskoro i sledva6toto im pose6tenie 6te e nqkade prez mai-iuni drugata godina.Kagete da zadargim li bebeto ili nqkoi ima po-doba ideq?Help
Извинявай ама когато роди детето, не мисли че веднага ще се намери кой да го осинови.
По-добре да направи аборт , на тези години не мисля че е достатъчно силна да успее да го роди живо здраво , или недай Боже на нея да и стане нещо ..
Може осиновяването да продължи много !
А и детето не може да се даде на 10 дена като е ,хубаво е майката да го кърми поне до 2-рия месец според мен и чак тогава да се осиновява.
Недейте.. по-добре да абортира ! малка е ! това е за мен , но вие решете вие знаете най-добре как е за вас..
Absoliutno...ako go rodi shte sasipe celiq si jivot,a i tozi na bebeto.Ako shte go rajda to neka bade sas znanieto na vashite...