.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Дайте съвет

Значи аз съм момче и за първи път ше си обезкосмявам краката .. Няма да ходя на козметик ... Искам да е в домашни условия ... Кажете с какво ми препоръчвате като имате предвид , че ми е за 1 - ви път ??? Доволни ли сте от лентичките за депилация на Veet ... За нормална , суха или чувтсвителна кожа да си взема ? Или казвайте какво направо ... И давайте всякакви съвети ...

Град
    Blagoevgrad
    Коламаска,можеш да си я направиш сам в къщи.отиваш до една аптека и купуваш.Само че мааааааалко боли...
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Guest
    A lenti4kite za depilaciq na Veet studena ili topla kola maska se vodqt ? A Veet i ot dvata vida li imat ? 6toto na reklama kazvat : "Zatoplete , nanesete i otlepete " Zna4i trqbva da e topla ...

Супер фен
    pederastiq e baba ti!!! ti kat iska6 stoi si s 4etinata

po temata 6tom ti e za parvi pat 6te te boli s kakvoto i da e,osven s samobrasna4ka,no kato vidi6 4e kosmiteti stavat o6te po-gasti i debeli 6te pribegne6 pak do kola maskata ili epilatora,no togava 6te boli mn pove4e1 taka 4e moqt savet e davai napravo s epilatora ili s kola maskata-sled 3-4 pat ve4e nqma da ti pravi vpe4atlenie bolkata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    10x za mnenieto ama mi preporu4ai lenti4ki nqkvi ... Na Veet polzvala li si ? Dovolna li si ? I drugite ... ?

Първо тва въобще не е педерастия... много по хубаво е да видиш момче без косми по краката отколкото някъв космат а по темамата... значи най-дорбе е с кола маска ако искаш вкъщи да си я правиш вземи си veet като вида е в зависимост каква ти е кожата предполагам нормална... продават се в аптеките... във всяка аптека би трябвало да има...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    MI da , normalna mi e ... A kola maskata na Veet kakva e ? Smisul topla studena , v kakvo se prodava ... Ili ima6 predvid lenti4ki ... Te sa gotovi nqma li da e po lesno s tqh ?

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    abe grabvai lenti4kite i se samoiztezavai,ama naistina maaaalko boli :},oba4e bas dyrja,4e po4ti vs momi4etata tuka sa "za",kolkoto za pederastiqta,marina star e mn prava,koito ne 6te da si 4etka 4etinata :P
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си