- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- cenite li tova koeto imate?
Съжалявам за майка ти...
Не мога да търпя някви такива келешчета дето псуват наред и отправят гръмки фрази по адрес на родителите си...
Добри или лоши родителите трябва да се уважават...в крайна сметка повечето дават мило и драго за децата си и това, че не са перфектните родители не е само тяхна вина...
По-добре оценявайте това, което имате и бъдете благодарни, че не сте едно от хилядите изоставени деца в някой скапан дом...А това, че майка ти не те пуснала до късно, а баща ти не ти е купил посления телефон са бели кахъри...
Аз уважавам родителите ми. Баща ми не е точно баща в пълния смисъл на думата, но пак не бих желала да го няма...А майка ми, макар че не винаги прави това, което желая, пак я обичам и уважавам и знам, че е перфектната майка и много се старае!
Никой не си избира родителите! Като9 казвате, че вашите не стават по-добре си помислете "колко ставате вие като деца?"
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
vseki izminal den mislq za tova nedai si Boje stane ne6to i zaguba edin ot roditelite si... az prosto 6te prestana da su6testvuvamprekaleno gi obi4am(vupreki 4e ne go pokazvam) i ne bih si predstavila jivota bez tqh!!!!A vinagi ocenqvam tova koeto pravat za men i 4e ne sa me li6ili ot ni6to za6toto ima tolkova mn deca po sveta koito me4taqt samo da imat dom ili hrana...
a nqkoi ot nas iskat ot roditelite si i nevuzmojnoto i posle dori ne blagodarqt za tova koeeto te sa napravili za tqh....
I nai-vajnoto e da pomislite predi da kaejte ne6to na roditelite si za6toto mn 4esto kazvame ne6ta za kotio posle mn sujalqvame....zatova broite do 10 predi da kajete ne6to...
P.S.Naistina mn sujalqvam za maika ti![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Родителите не са кои да е и не са на този свят само за да ти забраняват да излизаш навън вечер примерно,но обикновено всички ние забелязваме само лошото в родителите си,а доброто което правят за нас остава забравено.Каквито и да са,те са родители.Никой не си ги избира,но трябва да ги уважаваме.
Iskrenno sajalqvam za maika ti. Sigurno ti e mn trudno.
Az nemiga da kaja 4e sam perfektnoto dete, za6toto mn pati sam se karala s na6te i sam predpi4itala da gi nqma - tova e samo, kogato me qdosat, no ina4e te sa mi roditeli i neznam kakvo 6te pravq bez tqh(bez ba6ta mi de az jiveq s nego)i im iskam nai dobroto bez da mi kasat nervite
mnogo sajalqvam 4e si zagubila maika si.az lichno ne si predstavqm jivota si bez maika mi,a i ne iskam!kolkoto do tova dali cenq tova koeto imam,da veche go cenq!predi ne ocenqvah nishty,no zagubih nesho mnogo vajno za men i sega veche osaznah che trqbva da cenish i tova koeto imash,zashtoto to e mnogo vajno!
Ами не,не го ценя особенно много.Прекалено много им се святкам,отговарям и се правя на голяма работа-само пред тях.Но в един момент осъзнавам,че каквото и да правя те пак си ме обичат и тогава ми става супер гадно,че постоянно ги ядосвам.....и не ги ценя.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Съжалявам за майкати наистина много е гадно да загубиш човека който ти е дал живот и те е отгледалсажалявам ценя родителите си но те неценят мен винаги ме винят за грешките на сестрами и ме остават винаги на заден план.Но никога няма да кажа че ги мразя или нещо такова защото те са всичко за мен.
tova koeto kazvash naistina e tujno ... az sunuvah 1 sun 4e roditelite mi umirat... izplashih se super mnogo i bqh dosta pritesnena ot togava se staraq da pokazvam 4e gi obi4am i mislq 4e go cenq ...
za da e taka sig. sestra ti e po malka luja li se?Първоначално написано от Cool_Boy
Напротив по голяма е от мен с една годена но е такава подла лицемерк аче...нямам думи.
Може би не го ценя достатъчно ... с майка ми
постоянно се караме,с баща ми се разбирам добре
(и с него се карам,но рядко),но може да се каже,че е и
от възрастта не знам![]()
Доколкото приятелите ми/тези,които заслужават съм
ги оценила![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
Да разбира се , че ценя това , което имам![]()
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
ако говорим за родителите..
да.
иначе много малко неща ценя.
какво имам за дa ценя. аз нямам семейство нито приятели нямам нищо
це.ня компютъра си![]()
...
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!