.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: am ende det nacht

zaicheeee
    Guest

am ende det nacht

nqkoi sluchaino da e chel knigata na Lutz von Djik - Am Ende der Nacht? ako nqkoi se e zanimaval s neq molq da mi pishe zashtoto se nujdaq ot pomosht

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi ti po dobre si kaji vuprosite a s drugoto lesno shte se spravim pishi mi na prv ako iskash

zaicheee
    Guest
    ami vuprosa mi e dali nqkoi ima ili znae kade v net-a ima neshto kato Inhaltsangabe na knijkata shtot imame da go predadem kratko sudurjanieto nqkoi shte moje li da mi pomogne

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    vij ti ako primerno mi kajesh suvsem na kratko za kvo stava duma v knigata nqmash nikvi problemi shte ti go napisha..shtoto az nemski knijki ne 4eta poprincip i taka ne moga....pisaneto lesno..smisul reziumeto shte mi e lesno na men..samo mi kaji s nqkolko dumi za kvo stava duma..ili ti ne si 4ela knijkata

Re: am ende det nacht

Цитирай Първоначално написано от zaicheeee
    nqkoi sluchaino da e chel knigata na Lutz von Djik - Am Ende der Nacht? ako nqkoi se e zanimaval s neq molq da mi pishe zashtoto se nujdaq ot pomosht
    aide ako imash inhaltsangabe na taq knijka am ende der nacht da mi go napishishe shtot az nishty nerazbiram ot taq kniga ujasna e apak trqbva da imam inhaltsangabe

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Тази тема е много стара. Автора отдавна е забравил за нея.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си