.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Pomognete mi za podarak plsss

Sled sedmica s priqtelkata mi pravim 1 godina i neznam kakvo da i podarq . Podaraka trqbva da e v ramkite na 200-300 lv ! Az si misleh nqkakav GSM no za 200-300 lv edva li shte e tolkova hubav

pomagaite hora,daite nqkakvi idei

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    ми съжалявам ... аз не мога да ти помогна защото с подаръците никога не съм бил добре....ама верно за 300 лв. можеш да и купиш хубав GSM...или нещо златно-сребърно зависи какво обича да носи ...нз друго ..един вибратор...ихихи майтап

ne! teleon ne i kupuvai. na momiche e mnpogo po-dobre da podarish neshto malko, no nai-dobroto, koeto moje das e nameri, otkolkoto neshto, koeto makar i da e po-hubavo i po-polezno, moje da bude oshte po-dobre.
    i vsushtnost zavisi... na kolko godini ste i dvamata... i tia kakuv stil dolu gore ima.
    ama ako biah az edni markovi slunchevi ochila... ili chasovnik.... samo ne i gi kupuvai sam, vzemi niakoia neina priatelka ako iskash da ia iznenadash...shtoto predpolagam, che ne si mnogo v krak s modata, osobeno s jenskata...

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    хахаха определено не е в крак с модата (женската де) ))))))))

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi plu6ena igra4ka,zlatno ili srebarno biju

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Ami znachi az sam na 19 tq e na 18. A s modata si mislq che sam v krak pone s majkata de Mislih si za GSM zashtoto neiniq se razvali malko i zatova,no ako izmislite neshto po-originalno kajete si mnenieto.Podarqval sam i sindjir i grivna i sega ne stava da napravq sashtoto.Az sam golqm fen na markovite ochila obache na neq neznam dali shte i dopadne tolkova Imam 1 sedmica da izmislq neshto za tova pomagaite

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    na pove4eto moje da vi se strori tupi4ko ma men primerno adski mn bi me zaradvalo nqkakvo ogrooooomno pliu6eno sladur4e, stiga tq da si pada po tqh de, pridrujeno sus su6to taka ogrooomen buket ot mn 4erveni rozi...nz romanti4ka si padam
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Guest
    ako pita6 men az te savetvam-GSM- !ideqta za zlatno ili srebarno e dobra.az bih se zaradvala na takav podarak.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi moje obici prusten
    ima edin mnogo podhodq6t medalion edno surce koeto se razpolovqva na dve ot ednata strana e mom4e ot drugata momi4e mislq 4e stava

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Samo nedeite s tezi pliusheni igrachki pls ... mislq che ni mina vremeto za tova

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    e kvo pliu6enite igra4ki sa detski spored teb... OK nz za6to vsi4ki vlubeni ili pone golqma 4ast obi4at po tozi na4in da si izrazqvat obi4ta...

ma kato gledam ti nikoq ot ideite ne haresva6 taka 4e ..
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

nai-dobre ne i podariavai pliusheni igrachki, hartieni surca, bijutsa, razcepeni surca, mnogo rozi i vsiakakvi takiva drugi ujasno izturkani i v sushtoto vreme mnogo glupavi i bezpolezni neshta. nai-dobre govori s niakoia neina blizka priatelkja, zashtoto vse pak nie niama kak da znaem kakvo bi iskala, zashtoto ne ia poznavame.
    a ot opit znam, che za hubav podaruk prosto triabva mnogo liubov i mnogo vreme. trugni po ulicite, vlizai vuv VSIAKAKVI magazini, ostavi vuobrajenieto si da razboti. Jiveem v XXI vek, za vseki ima vsichko, stiga da se nameri. tursi, ako triabva obikaliai s dni po magazinite. opitai se da si spomnish neshto, po koeto se e zagledala, koeto mnogo i e haresalo, no i prez um ne i e minalo, che moje da go ima, daje ne go e pojelala...taka shte bude goliama iznenada...
    a i ako naistina obichash niakogo, togava toi malko ili mnogo e chast ot teb. kakvoto ti haresa na teb, shte se haresa i na neia...

Sophie stava vapros che men lichno ne me kefi da se iztupam s nqkoq golqma pliushena igrachka pred neq ... prosto ne e v moi stil !

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от BladeMaster
    Samo nedeite s tezi pliusheni igrachki pls ... mislq che ni mina vremeto za tova

Защо да е минало времето на играчките...каквото и да стане те остават...бижуто се губи..телефона се чупи...очилата и те...а плушеното сладурче остава...Ама някакво огромно и наистина много сладко...
    Как си викате на галено..ако е на някакво животинче примерно коте...подари и голямо плушено коте...

love_all
    Blagodarq ti mnogo tova beshe naistina hubav savet =D>

molia, dano da sum ti ot polza...shtoto i az mnogo trudno kupuvam podaruci i znam po sebe si kolko e gadno... makar che oshte smiatam, che chasovnikut sushto e dobra ideia...

Smqtam utre da obikalqm po chasovnikarskite magazini da vidq kakvi ima,obache shte trqbva da vzema nqkoq priqtelka s men ...

Отговор
    Guest
    Ами не й подарявай електроника :P .Помисли не от какво има нужда,а какво иска много да има,но не си купува(по 1 или друга причина),или не намира

брат ми е колкото теб.. значи той подарява плюшени неща, много готини, аЗ също бих се зарадвала на такова освен това се сети нещо.. не знам тя какво обича, но пр. на брат ми обича бели мечки и брат ми напраи един плакат и написа обичам те, беше много оригинално, според мен
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

а да, баща ми работи в магазин за часовници.. това е страхотен подарък
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Фен
    Град
    София
    abe za6to prosto ne i podari6 nqkoi markov i hubav parfum???na teb 6te ti haresa za6toto ti si go izbral,na neq poradi su6tata pri4ina,a i aromata 6te i napomnq za teb!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

mnogo zavisi i tia kakva e... ako e po-romantichna...chasovnikut daje kato simvol ne e podhodiasht.
    a vinagi, kogato edno neshto si lichi, che e kupeno specialno, zaradi daden chovek, e mnogo cenen, zashtoto e priznak na vnimanie..
    moje sushto i da zanesesh vasha snimka na hudojni, v kogoto obache triabva da si siguren, che e dobur, i da vi narisuva...i posle da kup[ish niakakva obiknovena ramka, koiato da zanesesh da gravirat. ama ne da pishe "obicham te" ili " za edi kogo si s mnogo liubov", a primerno imeto na vasha simvolichna pesen ili izraz, koito mnogo chesto upotrebiavate...niakakuv laf..da svurjesh devizite vi po niakakyv nachin... neshto takova...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    daa tva s kartinata e gotinko mn

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    abe za6to prosto ne i podari6 nqkoi markov i hubav parfum???na teb 6te ti haresa za6toto ti si go izbral,na neq poradi su6tata pri4ina,a i aromata 6te i napomnq za teb!
    "аромата ще й напомня за теб" - sweet!!!!!

Цитирай Първоначално написано от love_all
    mnogo zavisi i tia kakva e... ako e po-romantichna...chasovnikut daje kato simvol ne e podhodiasht.
    a vinagi, kogato edno neshto si lichi, che e kupeno specialno, zaradi daden chovek, e mnogo cenen, zashtoto e priznak na vnimanie..
    moje sushto i da zanesesh vasha snimka na hudojni, v kogoto obache triabva da si siguren, che e dobur, i da vi narisuva...i posle da kup[ish niakakva obiknovena ramka, koiato da zanesesh da gravirat. ama ne da pishe "obicham te" ili " za edi kogo si s mnogo liubov", a primerno imeto na vasha simvolichna pesen ili izraz, koito mnogo chesto upotrebiavate...niakakuv laf..da svurjesh devizite vi po niakakyv nachin... neshto takova...
    Правилно!
    Часовник?! Неее... Някак е много скучно...Трябва да е нещо по-необикновено според мен .
    Подкрепям това с картината!!! Оригинално и яко \/
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си