.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

moqta obarkana istoriika

pls mili hora iskam da spodelq s nqkoi no darja d e 4ove koito ne poznavam iskam vespristrastno mnenie malko 6te e dalga temata no se nadqvam tezi koito imat nervi da q pro4etata i da mi pomognateto q i neq
    Zna4i min godina se zpaoznah s edno mom4e tragnahme oba4e se skarahme za ne6to sled 1 mesec i skasahme sled 3 meseca sekidnevno nastoqvane toi pak mi predloji togava nqmah mn 4ustva no hodihme 3 meseca i polovina i az mn se privarzah kum nego po4nah d go obi4am no zaminah za selo i s te4eniq na obstoqtelstvata toi mn me revnuva i skasahme usaznavam 4e mn mi lipsva toi mn mi predlaga da se saberem i lubovta mukum men e mn po silna ot vsqkoga oba4e ima edno dr mom4e toi mi e nai dobriqt fr no ot izvestno vreme postoqnno mi povtarq 4e mn me obi4a i iska da se ojenq za nego(malka sum tva na bazik si go govorime na 17 po4ti 18 sum)no s vremeto usetih 4e ima 4ustva i kum nego mn drja na nego 6toto s epoznavame ot 2 godini no mn romanti4en i mn mil kato izlizame dori smao kato fr.
    i da vi pitam zaslijava li si da traga s nego s risk da razvalq pr ni ili da se varna pri parvoto mom4e koeto sa6to mn haresvam[/url]

Guest
    сега видях че съм я написала мн зле ивинявам се предварително

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз мисля че първо трябва да си изясниш сама на себе си кво точно чувстваш и към двамата.гаранция че ще се получи нещо с единия и с другия няма но най добре е да разбереш към кой от двамата имаш по силни чувства и да бъдеш с този който ти казва сърцето.но си помисли добре да не останеш "от два стола на земята".побързай да не загубиш и двамата.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Guest
    точно това ми е проблема че с паевият нещата бяха мн красиви но постепенно просто не с еразбирахме а с най добрият ми пр той е супер романтичен и досега сас сичките си гаджета се е датжал с тях просто като с принцеси и с мен така се даржи просто супер мил е но наистина нз другото момче също го харесвам супер мн постояно ми повтаря че иска да се саберем че сум момичето на сарцето му и кяото и да реша винаги ще ме обича и ще ме чака но наистина немога да реша плсссссссс хелп [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

върни се при първото момче, все пак онзи ти е много добър приятел, а повечето връзки завършват много кофти и може да загубиш приятеля си. с течения обстоятелствата ти ще разбереш кой повече обичаш и с кох искаш да бъдеш занапред, затова според мен отиди при първото момче.
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    даа, наистина имах нужда от доста нерви, за да го прочета

та сега по темата най-добре пробвай да видиш какво ще стане с втория
    явно с първото момче си имала доста проблеми, така че не е зле сега да опиташ нещо различно

айде успех
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Май ти самата не знаеш какво искаш В такъв случай си изясни нещата и тогава реши с кой от 2-та искаш да си, иначе ако избереш 1-ия след време ще почнеш да се чудиш "Не беше ли по-добре да съм с 2-ия" и обратното , тъй че разбери с кой от тях ще се чувставаш наистина добре .
    аиде успех

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма как-трябва да избереш един от тях.Разбери към кой от тях имаш по-силни чувства и бъди с него.Ако с приятеля ти,с който излизате само като приятели ти харесва повече тръгни с него.Няма да развалите приятелството си,а и ще стане нещо повече,ако ти искаш.Избора е твой.

Фен
    Град
    ahtopol
    Sorry,no az nemoga da ti pomogna Poneje i az imam chuvstva k1m 2 momcheta i s dvete mi e mn gotino i t.n. i na mene shte trqbva nqkoi da mi pomogne
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да обичаш двама еднакво силно и искренно. винаги чувствата над единия надделяват над тези на другия. избери този, когото сърцето ти иска

Отговор
    Guest
    Седни спокойно и помисли.Не можеш както си седиш и изведнъж да заобичаш някого ей така!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    kato porasnesh pak shte govorim vijda se ti oshte nqkade letish si letish iz oblacite vaoshte neznaesh kakvo iskash egati istorikata xax :male axaxxaaxaxaaxax
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си