- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата?
Момичета,когато питате някое момче така както си говорите има ли си гадже и харесва ли си някоя вие изпитвате ли нещо към това момче или не е задължително да го харесвате или да изпитвате нещо към него за да проявявате този интерес?.
ne e zaduljitelno... moje prosto da si i dopadnal po harakter i da e poiskala dsa te opoznae. obiknoveno momichetata si namirat drugi iztochnici za informacia i ne pitat napravo
Еми не е задължително, но в повечето случаи го правят за да разберат дали да се занимават или не...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Не е задължително. Понякога просто нямаме теми на разговор и питаме точно това..дали си харесва някоя ала бала..
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Не е задължително да те харесва въпросното момиче,може от чисто любопитство да зададе такъв въпрос.Ако сте добри приятели може да ти го задава,за да знае дали може да разчита на теб,когато няма с кого да излезе(примерно).Има хиляди варианти...по-добре се "озъртай" за допълнителни знаци-докосване(не по приятелски,нали правиш разликата),изтъкване на качествата ти и желание за непрекъснат контакт с теб.Само от два въпроса не можеш да съдиш какво става в момичешката "тиква".
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
nee hi4 daje ne e zaduljitelno..prost i elementaren vupros koito pitam nai-obiknoveni priqteli mom4eta..use6tam 4ee se opitva6 da tulkuva6 nai malkite znaci i signali...nedei taka ne vsi4ko koeto ti podskazva 4e nqkoe momi4e te haresva vsu6nost e takova
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
по принцип щом питаш, значи прояваваш интерес![]()
Ne e zadyljitelno da imam chuvstva.Az vinagi pitam momchetata dali si imat priqtelka ili neshto ot roda.Ako imam chuvstva go podpitvam lekichno,no ne pokazvam che ima neshto ot moq strana.![]()
Само симпатияА ако момчето се окаже необвързано...деиствам
![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
mi ne chisto lubopitstvo
Еми зависи .. ако съм си го харесала и се интересувампитам....Може да питам и ако някоя приятелка го е харесала ... ама в противен случеи ако не проявявам никакъв интерес за какво ми е да го питам , освен ако не искам да се базикна нещо с него...
И немога да разбера за какво питаш...В смисал , че искаш да знаеш какво ще си помисли той като го питаш , дали ще си каже "Тя нещо да не ме харесва..." или какво?
Ами не е задължително да изпитваш чувства към него,естествено е възможно.Но може просто от любопитство.[/i]
И аз се присъединявам към по-горните мнения.Много рядко момичетата питат така директно.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
moje prosto da iskam da podhvana nqkoq tema za rasgovor.
az lichno kato pitam nqkoe momche dali si ima gadje e prosto ei taka che da poddurjam razgovora ako sluchaino spre...ama az si padam mallko takava deto ne mlukva ta tva rqdko se sluchva...no ne e zaduljitelno za vseki chovek e strogo individualno..