- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение
Моля ви се помогнете!Кажете ми как може да се спре това противно бяло течение.Направо е отвратително.Мога да кажа че за мене е по-гадно дори и от цикълът.
Благодаря ви предварително![]()
![]()
![]()
![]()
ne moje da se spre, po4ti vsqko momi4e/jena go ima samo 4e s razli4en cvqt plutnost, a pri nqkoi i s nepriqten miris, nqma kakvo da napravi6 osven da polzva6 ejednevni prevruzki
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
и при секс пак ли го има?когато правя секс и като го има какво да направя тогава такаче на момчето да не му стане гадно да не бъде отблъснато!?
Мъжът само може да се радва, ако имаш бяло течение, защото колкото по-влажна си, толкова по-хубаво му е на него. Иначе посети гинеколог.
djish...gadnichko si e...obache kvo da se pravi.pri sex nqma kak da go nqma,trqbva neshto da smazva cqloto tva pompane,ma to ne izrigva ot teb,a i na nikoi ne mu prai vpechatlenie![]()
sre6tu 200 kinta grubo kazano moje6 da se oturve6 ot bqlo te4eniea kato nqma ot kude da gi vzeme6... prosto te4e6
![]()
А ти престани да повтаряш едно и също. Разбрахме, че имаш бяло течение и няма от къде да вземеш пари за лекарствата. А всъщност те са не повече от 150 лева.
Няма спасение миличка такъв е живота-гаден
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
`Death`Whore` v toq forum sum pisala 2 puti,taka 4e moje li da ti sera v ustata i da mi pokaje6 kude povtarqm 1 i su6to!Mn otvoreni kato tebe ima i mi e prez guza dali ti pre4a ili ne!Opari4eni pikli..![]()
Аз? Опаричена? Започни работа, щом нямаш пари.
lesno e da se kaje,no kogato nqmash navur6eni 18...se6ta6 li se kuv e problema..
Проблемът е само в това, че ако работодателят е некоректен, може да те изменти с парите. Обаче по тази логика, дори да си пълнолетна, можеш да подпишеш невалиден договор и да те прецакат. Много хора работят, преди да навършат пълнолетие.
ne vseki ima kusmeta da nameri rabota! plus tva za 100 kinta da raboti6 cql mesec ne e oferta,6toto nemoje6 da si obur6e6 i zadnika s tqh!ti raboti6 li?imash li 18?ina4e blagodarq za suvetite s rabotata
Аз следвам и не работя, но ако родителите ти не могат да ти осигурят пари за важни неща, е логично да им помагаш, дори да изкарваш по 100 лева.
ne si na qsno kak stoqt ne6tata,na6te ne znaqt,a neiskam i da razbirat za toq problem,6toto 6te si navleka drug o6te po golqm problemse 1
![]()