- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много ми е интересно дали има...
Някакъв сайт или програма както във тея криминалните филми ми значи няква супер база с данни за всеки човек който се е родил да му пише адреса,егн-то,сичко.Не такава дето пишеш егн-то и то ти изкачат разни работи за характера тва е тъпо.Исками се некви супер яки архивиНезнам дали ме разбрахте де ама ако знаете нещо такоз кажете
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
xaxax tva da ti ne e america..qko bi bilo ina4e
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
spored men,nz dali e vqrno,oba4e mai policiqta gi ima takiva raboti,ama ne sum sigyrna
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
Първоначално написано от Потребител #4527
Пояснявам страницата се отваря трудно и е достъпна само за служители на реда и за хакери.
vah ne dumai,ami sq?Първоначално написано от Потребител #4527
![]()
Няма как. Ставаш кука или хакер.
Най-добре Кука ХакерПървоначално написано от Потребител #4527
Няма имаш граници
![]()
Въх майко! Стига сте гледали американски бози бе! Ти чуваш ли се?!
Относно сайта:
Код:Server not found can't find the server at www.ppldnaarchive.com. * Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
mejdu drugoto ako se imash trite imena ili neshto kato nick za daden chovek i potursish v google ti davam garanciq che shte namerish neshto za koeto samo samiq chovek si znae....taka che tursi v google..shtoto toq saitec mi e neposilen na mene..
в гогъл съм търсия и точно вчера ми писна щото не намирам нищо сносно пък и тва което търся е за човек дето не влиза у чатове и такива той даже няма компПървоначално написано от BeBencEto
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!