.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: pomognete mi...

pomognete mi...

imam akne po kotaraka mi.da go epiliram li,da go strija li ili da go brysna?kosmitesa mi ot 3 do 5 sm,izrusih gi,obema im e blizo 2 mm.sega sm na koteto mi:shirina-10 sm,dyljina:6,2 sm.POMOGNETE!
    vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    nz za dr,oba4e v nikakuv sly4ai da ne si posmqla da brysne6 ne6to
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

tubeme
    Guest

Re: pomognete mi...

Цитирай Първоначално написано от sladkata zori
    imam akne po kotaraka mi.da go epiliram li,da go strija li ili da go brysna?kosmitesa mi ot 3 do 5 sm,izrusih gi,obema im e blizo 2 mm.sega sm na koteto mi:shirina-10 sm,dyljina:6,2 sm.POMOGNETE!
    Започни с машинка за подстригване. Махай ги космите до 1 номер. Може и да ги бръснеш но внимавай! Прочети преди това какви грижи трябват за след бруснене. И когато се бръснеш за първи път, започва да те дразни и да те сърби. Трябва да го изтърпиш няколко пъти брусненето докато свикнеш. Епилацията я забрави там на това чуствително място!!! Има жени които го правят, но обикновенно започват на по голяма възраст. Също така от епилацията може някой косъм да ти израстне на криво, подкожно и да имаш проблеми...

Няма нищо по хубаво от гладка и добре избрусната женска в***на. Особенно ако сте фенове на френската любов. Това се отнася и за мъжете.

peace

cola maska !!
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кола маска е наи дурото решение ..не виждам кво лошо има в епилатора като изключим разбира се това че бжолии многооо ..силно се надявам обаче болката да е само първия път ...с самобрасначка също не е лошо но е доста нетраино ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си