.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

KAK DA Q ZADURJA .... HELP PLEASE !!!!

Problema idva ot tam 4e sme na edno golqmo razstoqnie!
    az sum v 4ujbina i qnuari mesetc shte se vrushtam okon4atelno v bg , sega pak shte go napravq septemvri i samo zaradi neq, idval sum si oshte 4 puti predi tova rpez poslednata godina!
    znam 4e tq me obi4a obi4am q iaz no tova razstoqnie nqkak si q ot4ujdava ot men , znam 4e e normalno neiskam nikoi da me sudi ... no po kakuv na4in da q zadurja!
    znam 4e tq mnogo durji na men kakto i az na neq,znam sushto 4e mnogo me obi4a kakto i az neq..
    no kak ... vseki den se 4uvame po tela, no napposleduk po4va da i pisva,i ot edna strana q razbiram , znam 4e nqma drug i dokato ne se e nameril nqkoi trqbva da namerq na4in da spra tova neshto!!
    daite mi suvet plsssss!!!!tq e edna kukla istinska kuklaaaa, i si zaslujava da napravq vsi4ko zaradi neq....!!!help me!!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ми не е чак толкова дълго времето което ти остава, няма особена рецепта да я задържиш, ако има нещо лошо да се случи ще се случи така че недей да се коркаш много, предполагам че ще те изчака

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че ще й писне на момичето. не се издържа дълго далеч от любимия човек. но ако непрекъснато й говориш за това колко щастливи ще сте щом се върнеш в българия, може би ще й вдъхнеш надежда по този начин. успех

Мега фен Аватара на koalka
    Ами кажи и да има малко търпение и и кажи,че ти ще се върнеш в България.Кажи и,че много я обичаш и държиш нанея.Помоли я да изчака малко.

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Просто й казвай,че я обичаш и че като се върнеш всичко ще е прекрасно,щом като сте заедно.Пък и ако тя те обича,няма да я интересува,че сте разделени за малко.Имам приятелка,на която гаджето й беше в чужбина за цяла година и не успя нито веднъж да се прибере.Тя го обичаше толкова много,че нито веднъж не му изневери,а като се прибра бяха неразделни.Всъщност те и сега са така-вече цели 3 год.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Голям фен
    Град
    Memphis
    tui 4e e kukla ne mislq 4e e ot zna4enie samo 4e bila kukla i si zaslujavalo az pak tiq kukli xi4 negi xaresvam em ako durja na teb naistina she 4aka to she se vidi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

heh...

az ne kazvam 4e samo zaradi tova 4e e kukla!
    stava vupros 4e naistina e perfektna , kak da go kaja vuv vsqko edno otno6enie ne samo zaradi vun6nata krasota!
    naistina ne e malko 6 mesetca , no dosega sa minali 9 otkakto se sreshtnahme za purvi put , ne sum o4akval nikoga 4e shte stignem dotuk ,..a dali shte stignem i po nadale4e , nikoi ne znae...
    nalaga se da sum tuk dotogava , t.e. do kraq na god....
    na 23 sum a tq e na 18, i probelma e tam 4e momi4etata na tazi vuztrast neznaqt vinagi kakvo to4no iskat!!!imal sum 2-3 stabilni vruzki, no prosto ponqkoga jenite ti pisvat sus kaprizite si , neiskam da obijdam nikoq ot tezi koito 4ete, no nemoge edna jena vinagi da kazva ISKAM , ne 4e imam neshto protiv tova , no vinagi skam i nikoga da ne davash nishto ot sebe si ! kofti rabota!
    az shte opitam,kakvoto i da mi struva tova.. vse pak jivota e kratuk i liubovta e edno ot nai krasivite neshta v nego... :
    )
    ne e li taka?
    iska mi se da i zvunna, no ne go pravq , zashtoto da ne se oburka neshto , iskam da i pi6a sms i pak ne sum siguren ... abe luda rabota ..)
    rabotq vsqka ve4er v edin klub i tolkova mnogo jeni tam , abe hora... vse edno 4e imam magiq be, ne mi dreme za nito eedna, kato se ima vporedvid 4e ne e edna koqto e iskala...)
    ne iskam da kaja 4e sum svetetc no.... neznam neznam neznam!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    boja rabota
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Плевен
    Нали септември ще си идваш тука при нея ... Направи така че да разбере че ти си човека,за краткото време което си дойдеш другият месец трябва да я направиш истинска щастлива и тя да си каже 'ще го чакам'
    По телефона няма да стане!
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    e ti svetec 100% ne si
    pogovori s momicheto si i ako naistina izpitvate takiva silni chuvstva edin kum drug..shte iztraete oshte 6 meseca...no ne se nadqvai na pogovorkata "liubovta granici nqma" ....zashtoto ponqkoga razstoqnieto e ot ogromno znachenie..zashtoto kakto ti moje da si svetec i da ne pravish nishto smisul da i izneverqvash tq moje da si pravi kakvoto si poiska na stotici hilqdi kilometri i ti pak da ne razberesh...prosto trqbva da budesh iskren v chuvstva i...no ne po vajno e da budesh obeden i v svoite..

Guest

ei.....

blagodarq na tezi koito pisaha ....
    kakvo shte re4e spored vas frazata..
    MALKO ILI MNOGO TE OBI4AM .....
    kato se vidim shte govorim...
    ima vse oshte 6ans ne mislite li ?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Разстоянието не би могло да бъде пречка между двама влюбени

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Еми щом те е чакала толкова време ще те дочака и останалото...аз така си мисля...пак и това което ти е казала
    MALKO ILI MNOGO TE OBI4AM .....
    kato se vidim shte govorim...
    Означава че има някакви чувства...защото не е никак лесно да чакаш човека,който обичаш мн дълго защото нали знаеш"Очи които не се виждат се забравят"

ахахах
    uber l337 pro g33k

ahu_ihu
    Guest

hehe

ako imash doza kusmet moge i da uspeesh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си