.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен
    Град
    У Нас!

Момчета,едно странно въпросче!

Пичове,бе исках да ви питам за слагането на презерватива,смисъл слагам го уж нормално,без затруднения,но все си мисля че нещо не е наред,имам предвид,че стои един такъв като залепнал ама не мога да разбера дали има въздух вътре и все си мисля че ще се изхлузи,и още нещо,като се изпразня спермата само в края там в торбичката на върха ли трябва да се събере,защото на мен ми се стича и малко по надолу,абе цялата главичка е така да се каже омазана,ама по надолу не се стича де,та и при вас ли е така или аз не правя нещо както трябва,дано сте ме разбрали

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    mili4ak eto obrazovai se ne ssam mom4e no...
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269
    Скъпа не съм казал,че не съм образован,а дали трябва да е точно така,и затова питах момчетата,защото винаги,когато правя секс го поставям по този начин,а ме интересува дали не греша,жива и здрава да си

Цитирай Първоначално написано от doky
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    mili4ak eto obrazovai se ne ssam mom4e no...
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269
    Скъпа не съм казал,че не съм образован,а дали трябва да е точно така,и затова питах момчетата,защото винаги,когато правя секс го поставям по този начин,а ме интересува дали не греша,жива и здрава да си
    sorka ne se obijdai! ne sam kazala 4e si ne obrazovan ili ne6to takova.ne sam mom4e no predpplagam 4e pravilnogo slaga6.nali ne sa stavali gafove??

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Нормално главичката също да е " омазана " защото торбичката не е чак толкова голяма
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен
    Град
    У Нас!
    Ами не са ставали гафове засега,но все се притеснявам,че не го слагам както трябва,та ми трябваше някое момче да се обади,ама те си спят още,иначе мерси и на теб за отзива ти

Цитирай Първоначално написано от doky
    Ами не са ставали гафове засега,но все се притеснявам,че не го слагам както трябва,та ми трябваше някое момче да се обади,ама те си спят още,иначе мерси и на теб за отзива ти
    nqma ni6to kato lipsvat mom4eta se namirat momi4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си