- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,едно странно въпросче!
Пичове,бе исках да ви питам за слагането на презерватива,смисъл слагам го уж нормално,без затруднения,но все си мисля че нещо не е наред,имам предвид,че стои един такъв като залепнал ама не мога да разбера дали има въздух вътре и все си мисля че ще се изхлузи,и още нещо,като се изпразня спермата само в края там в торбичката на върха ли трябва да се събере,защото на мен ми се стича и малко по надолу,абе цялата главичка е така да се каже омазана,ама по надолу не се стича де,та и при вас ли е така или аз не правя нещо както трябва,дано сте ме разбрали
mili4ak eto obrazovai se ne ssam mom4e no...
http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269
Скъпа не съм казал,че не съм образован,а дали трябва да е точно така,и затова питах момчетата,защото винаги,когато правя секс го поставям по този начин,а ме интересува дали не греша,жива и здрава да сиПървоначално написано от iskamTe_vednaga
Нормално главичката също да е " омазана " защото торбичката не е чак толкова голяма![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ами не са ставали гафове засега,но все се притеснявам,че не го слагам както трябва,та ми трябваше някое момче да се обади,ама те си спят още,иначе мерси и на теб за отзива ти![]()