Малее,някои хора не могат да си харесат някой,а ако знаете на мен колко момчета ми харесват!?!?!?Значи,има едно момче на което се бях спряла за последно,защото най-много ми харесваше и продължава,но си идва мноого рядко в моя град.Това момче се казва Сашо и е за 10 клас.Все още ми харесва много както казах и знам,че имам 80% шансове с него,но от толкова "невиждане"започна да ми харесва едно друго момче от вчера,което се казва Иван и ми се натискаше,дори и мепита дали има шансове с мен,а аз му казах,че има малък шанс,но всъщост беше голям !А преди да срещна тези две момчета имаше още 2 !Не ме мислете за лудаааа!Едното се казва Преслав,за който написах тук сигурно 4,или 5 теми.........не помня вече !Обаче въпросният Преслав само ме накара да повярвам,че имам шансове с него и после се хвана с друга.Още си "страдам"по него... .Сега съм сигурна,че нямям шансове с него,но все пак още много ми харесва.4-тото момче е Любчо.Ех,този Любчоо,на последък само го сънувам и мисля за него .Имам чувството,че той ще ми остане незбъднатата мечта,или по-скоро несподелената любов !Той е за 11 клас.Миналата година ми предложи....всъщност ме накара да избирам между него и друго момче,но аз избрах другия 1во,защото БЯХ влюбена в другото момче,2ро,защото Любчо си е харесвал само едно момиче истински и не съм аз ,просто той е луда глава,не може да седи на едно място,във връзките търси само СЕКС и после хвърля момичетата ,което страшно ме вбесявя и за това отказах.Но иначе мен винаги когато ме види ме гушка,пита ме нещо,но.......до тук .Да не говорим колко още мдмчета са ми симпатични,но тези 4-мата си харесвам много.
Та въпросът ми е:Случвало ли ви се е да си харесвате толнова момчета на веднъж?
Има и още един въпрос:Кой бихте избрали на мое място:1-вия Сашо 2-рия Иван 3-я Преслав и 4-я Любчо???????
Моля ви,помогнете ми,че колко ми е объркано.........само аз си знам.
П.П. Искам да напиша,че забравих,ако има значение външния вид,за тези които ще ми помогнат, и 4-мата са готини пичове.
!HELP ME!