.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Vlubena v kolega

Град
    nqkade v pustinqta ot laji

Vlubena v kolega

Дано не ви се стори тапо но за мен е сериозно.
    Като повечето тийн-ове започнах работа за лятото в едно заведение... Да но ...!!! Ненадейно се влубих в единия барман.Другия разбра и сега ме дразни и ме базика непрекаснато. Как моя избранник да не разбере от друг, а от самата мен за моите чувства ? Аз наистина го харесвам много и мисля непрекаснато за него... ПОМОЩ!!
    Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!

Ами щом искаш той да си разбере от теб за чувствата ти най-добре му кажи по-скоро до като не е разбрал от другия ти колега.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ne trqbvashe da se izdavash taka...po-dobre purvo naistina da beshe obmislila situaciqta i da reshish naistin li go haresvash ili e momenta prishtqvka...no ako ne e taka..prosto idi i pogovori s nego kaji mu che imash chuvsva kum nego i taka...a ima i drug variant ako ne se chuvstvash gotova koito opredeleno shte mu vzeme akula....
    otivash pri nego i mu kazvash abe taka i taka imeto na drugiq barman samo me buzika che te haresvam..molq te shte napravish li neshto!? i nqkva super sladka i charovna usmivka

Фен
    Град
    София
    emi vij po deistviqta na tvoq 4ovek dali te haresva!nali znae6 vse pak vinagi ima ne6to koeto 6te go izdade!puk ako ne te haresva ve4e dori i drugiq barman da kaje ne6to ti moje da otri4a6 ili da go oburne6 na ebavka!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Guest
    ami napravo mu kaji,ama nali znaesh che vrzukite na rabotno mqsto ne stavat.ili rabota ili vruzka.

Мега фен Аватара на iiirish
    както и да реагира той на изповедта ти, пак ще е по-добре да го научи от теб, отколкото от трети човек. айде стискам палци и късмет

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Оууу...Любов между колеги...Секс на работното място...Страхотно!
    Отиди утре и му кажи.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,ако искаш да разбере най-сигурно е да му кажеш,но може и да му го покажеш.Жесове,комплименти и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си