не не се занимавам с такива работи. Не обичам дълги нокти смисъл седят добре обаче само ми пречат на тренировките и малко да поникнат нищо немога да правя с тях та аз съм си за късите ноктилакове и такива неща у нас няма не ми е и приятно да се лакирам преди 1-2 години много се мацах имах 32 лака, но се захванах с доста по интересни неща
![]()
![]()
![]()
auuu ve4e nqmam otrqzah go ... 1 kreten mi go s4upi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега имам доста дълги нокти - чак ми пречат като пиша по клавиатурата =)) Но аз съм на етапи - сега са дълги, поддържам ги, но счупи ли се и един ги режа всичките и няколко месеца няма да се сетя дори да ги лакирам![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами имам хубав маникюр
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Имам маникюр. Самата форма на ноктите ми е няква издължена и даже малко да пораснат само като ги лакирам и изглеждат много дълги. Не обичам да си правя декорации и разни такива. Лакирам се най-често в черно или тъмно лилаво...по някога като ме мързи безцветния лак влиза в употреба
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Искам и аз такива ноктиПървоначално написано от rPo3HoTo
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
predi chesto si pravih manikiur,no sega veche ne![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имам,но не е никак дълъг,просто е оформен.Другите много ми го харесват,аз не чак толкова.По едно време се бях побъркала да си лакивам ноктите ама и това време мина.Сега карам на черно,много тъмно червено и почти безцветно.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Не, са в момента да хах ама ако го видите ще се оплашите под маникюр разбирам далги нокти само... а дали са лакирани е екстра поне за мене са имам ама не съм ги пускала нарочно, е са ще ги окълцам с ноктореза
А иначе такива глупости не права и не носа по ръцете си...
Това е само за "момичета"
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ami ne osobenoimam suvsem malki nokti,prosto za6toto ne gi tyrpq golemi,puk i treniram voleibol i mi pre4i.sega lqtoto po4ti ne sum ostavala bez lak,no kogato hodq na u4ili6te po4ti nikoga ne se lakiram,ili samo s prozra4en lak.
moq nevinnost i greh.....
ами имам но много ми се чупят ноктите(според майка защото не съм била яла достатъчно и ми се белели)
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Имах...ама ми се счупи един нокът и...и сега нямам![]()
emi az do dnes imah mn dalgi nokti no ne6to me marzi da gi lakiram sega gi podkasih za6toto super mnogo mi pre4at kato pi6a pak i nali po4vame daskalo...blqk
Love you Kris !!!
Да!
хех и мойто чат пат се белят. ама ся почнах да ям повече витамини и са ми хем дълги, хем хубави.. лакирвам си ги в цветовете на дъгата.. с разни рисунки ала бала ето ви и снимка хехе :РР http://www.snimka.bg/profile.php?edi...oto_id=1185150 -->> тука са с едни ситни цветчета :рРрРПървоначално написано от Lorraine
abe puskam ot vreme na vreme ama mn barzo se 4upqt noktite mi,trqbvada si vzimam zazdravitel![]()
И аз имам, обаче нещо не му се кефя напоследък...Ноктите ми се цепят много и се налага да го правя в такава форма, каквато на мен не ми харесва![]()
Попринцип имам (не много дълъг но достатъчно за да е красиво), на напоследък много почнаха да ми се чупят ноктите
и гледам да не ги оставям такива
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
ami da imam no pri men e hybavoto 4e az nito izpolzvam pila nito ne6to drygo i mn hora se 4ydqt kak imam takiva nokti \/
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
винаги съм имала оформени и лакирани нокти. Просто това е мн важна част от моя живот. И всички мн ми се радват, защото винаги си ги правя сама(просто ми се отдава)