.

Виж резултатите на анкетата: imate li manikur

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

49 62,82%
  • ne

29 37,18%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Manikur

не не се занимавам с такива работи. Не обичам дълги нокти смисъл седят добре обаче само ми пречат на тренировките и малко да поникнат нищо немога да правя с тях та аз съм си за късите нокти лакове и такива неща у нас няма не ми е и приятно да се лакирам преди 1-2 години много се мацах имах 32 лака, но се захванах с доста по интересни неща

auuu ve4e nqmam otrqzah go ... 1 kreten mi go s4upi

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Сега имам доста дълги нокти - чак ми пречат като пиша по клавиатурата =)) Но аз съм на етапи - сега са дълги, поддържам ги, но счупи ли се и един ги режа всичките и няколко месеца няма да се сетя дори да ги лакирам
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ами имам хубав маникюр
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Имам маникюр. Самата форма на ноктите ми е няква издължена и даже малко да пораснат само като ги лакирам и изглеждат много дълги. Не обичам да си правя декорации и разни такива. Лакирам се най-често в черно или тъмно лилаво...по някога като ме мързи безцветния лак влиза в употреба
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от rPo3HoTo
    Имам маникюр. Самата форма на ноктите ми е няква издължена и даже малко да пораснат само като ги лакирам и изглеждат много дълги.
    Искам и аз такива нокти
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Мне,нямам,но много искам :P

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;)

predi chesto si pravih manikiur,no sega veche ne
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Имам,но не е никак дълъг,просто е оформен.Другите много ми го харесват,аз не чак толкова.По едно време се бях побъркала да си лакивам ноктите ама и това време мина.Сега карам на черно,много тъмно червено и почти безцветно.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не, са в момента да хах ама ако го видите ще се оплашите под маникюр разбирам далги нокти само... а дали са лакирани е екстра поне за мене са имам ама не съм ги пускала нарочно , е са ще ги окълцам с ноктореза А иначе такива глупости не права и не носа по ръцете си... Това е само за "момичета"
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami ne osobeno imam suvsem malki nokti,prosto za6toto ne gi tyrpq golemi,puk i treniram voleibol i mi pre4i.sega lqtoto po4ti ne sum ostavala bez lak,no kogato hodq na u4ili6te po4ti nikoga ne se lakiram,ili samo s prozra4en lak.
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    ами имам но много ми се чупят ноктите(според майка защото не съм била яла достатъчно и ми се белели )
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Имах...ама ми се счупи един нокът и...и сега нямам

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    emi az do dnes imah mn dalgi nokti no ne6to me marzi da gi lakiram sega gi podkasih za6toto super mnogo mi pre4at kato pi6a pak i nali po4vame daskalo...blqk
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Да!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ами имам но много ми се чупят ноктите(според майка защото не съм била яла достатъчно и ми се белели )
    хех и мойто чат пат се белят. ама ся почнах да ям повече витамини и са ми хем дълги, хем хубави.. лакирвам си ги в цветовете на дъгата.. с разни рисунки ала бала ето ви и снимка хехе :РР http://www.snimka.bg/profile.php?edi...oto_id=1185150 -->> тука са с едни ситни цветчета :рРрР

Голям фен
    Град
    botevgrad
    abe puskam ot vreme na vreme ama mn barzo se 4upqt noktite mi,trqbvada si vzimam zazdravitel

И аз имам, обаче нещо не му се кефя напоследък...Ноктите ми се цепят много и се налага да го правя в такава форма, каквато на мен не ми харесва

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не обичам дълги нокти . Нямам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Samo na noktite na krakata prez liatoto,zachtoto se vijda,a inache prez zimata niama smisal!Noktite na racete ne si gi pravia,zachtoto ne mi ponasia dobre!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    abe puskam ot vreme na vreme ama mn barzo se 4upqt noktite mi,trqbvada si vzimam zazdravitel
    Kupih si takav zazdravitel,no vaobchte ne pomaga-noktite se cepiat i chupiat ochte poveche ot nego,a hem uj si vzeh nay-dobrata marka!Taka che ako noktite ti ne ponasiat lak kato moite,niama da ti pomogne!

Попринцип имам (не много дълъг но достатъчно за да е красиво ), на напоследък много почнаха да ми се чупят ноктите и гледам да не ги оставям такива
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

ami da imam no pri men e hybavoto 4e az nito izpolzvam pila nito ne6to drygo i mn hora se 4ydqt kak imam takiva nokti \/
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    sofia
    винаги съм имала оформени и лакирани нокти. Просто това е мн важна част от моя живот. И всички мн ми се радват, защото винаги си ги правя сама(просто ми се отдава )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си