be6e mi lubopitno da razbera dali imate manikurznam 4e temata e tupi4ka no vse pak mi e lubopitno ..
Да,и е доста дълъг,но като стане така се чупи,ама голяма работа![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
da,imam.. sredno dulug mi e0bache sum takawa 4e kat mi se schupi 1 nokut i reja wsichkite do d1no sht0t ne moga da se traq taka i posle p0nqk0ga sujalqwam
![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
az nqmam 6toto mnogo mi ce 4upqt noktite i ne moga da gi puskam mnogo![]()
mi to po princip taka trqbbva da se praviПървоначално написано от mar4eto_vn
i az iskamda sum takava ama...ne sum
az sushto imam daje e mn`golqm (pone taka kazvat) oformen e ponqkoga mu se kefq drug put ne...
![]()
не щото от морето мн ми пораснаха и 2-3 се счупиха и ги удрязах![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
dam imam dulgichuk e i si go opazvam s lak s koprineni vlaknca probvaite ne e skup i se namira lesno
и аз съм така.Първоначално написано от Kisses{P}
сега обаче леко съм го скъсила щото беше станал страшно дълъг.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Само на кутрето![]()
![]()
imam noktoplastika...
Ами от първи клас свиря на пиано и нямам кой знае какви маникюри. Не съм и свикнала. Но лятото като не ходя и си пускам![]()
az imam mnogo gotini nokti..pone edno neshto bog mi e dal...i si gi poddurjam dosta dobre..zashtoto umeq da si gi risuvam i za vsqka bluzka si iam lakche i risunka![]()
da imam,no ne e mnogo dalag za6toto se 4upi![]()
Като се замисля сигурно не съм слагала лак за нокти от 2-3 месецаА преди страшно много обичах да си правя маникюр,но от 1 година някъде вече не...Същност първо,защото живея в къща и като правя нещо в градината (поливам цветя,ала бала...) ноктите ми се чупят и се натрупва мръсотия под тях
...и второ,че тази учебна година ми беше доста натоварена и някакси ноктите хич не ми правеха впечатление
Гледам поне да са изрязани,а от време на време може да лъснат в някой перлен цвят :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
imam no ne e mn hubav 6toto barzo se 4upi![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Първоначално написано от thirteen
Точно в момента нямам..Но по принцип мацвам някакво лакче...не си оставям ноктите да станат супер дълги...със средна дължина са![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз нямам много ми се чупеят ноктите![]()
2 т. системно.
и аз съм такаПървоначално написано от niki7o
![]()
imammmmmsantimetar i polovina ot dve godini si go poddarjam ama mn se drazna kat se s4upi njkoi 6toto ne gi reja vsi4kite i ponjkoga se polu4ava kofti 2 s4upeni pak drugite golemi.ina4e mn si gi haresvam risuvam si po tqh i vsi4ki kazvat 4e me biva
![]()