.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: da go podludq?

barbi_200
    Guest

da go podludq?

s priqtelq mi pravim sex ot 3-4 meseca.probvali sme razlichni pozi tva onova.vinagi ni e bilo mnogo hubavo.toi e spal mn pyti u nas.Skoro pak shte spim zaedno u nas nai veroqtno i mi se iska da napravq neshto razlichno .neznam moje bi v nachaloto da go vyzbudq sys striptiz ili az neznam.daite mi syvet kak da go vyzbudq maksimalno.ama iskam da go pobyrkam prosto da nqma dymi))

Re: da go podludq?

Цитирай Първоначално написано от barbi_200
    s priqtelq mi pravim sex ot 3-4 meseca.probvali sme razlichni pozi tva onova.vinagi ni e bilo mnogo hubavo.toi e spal mn pyti u nas.Skoro pak shte spim zaedno u nas nai veroqtno i mi se iska da napravq neshto razlichno .neznam moje bi v nachaloto da go vyzbudq sys striptiz ili az neznam.daite mi syvet kak da go vyzbudq maksimalno.ama iskam da go pobyrkam prosto da nqma dymi))
    Ами потърси в търсачката , има прекалено много такива теми ,как да го възбудя и т.н ще намериш правилното решение.

tubeme
    Guest

Re: da go podludq?

Цитирай Първоначално написано от barbi_200
    Четене му е майката.... Има много в интернет. За да го побуркаш трябва да разбереш какво точно му харесва няй - много. Лесен трик е да му направиш една свирка и докато свършва му бръкни в дупето но лекичко. Малко може би половин пръстче.

Ето и малко fun с образователна цел:

http://www.dimulka.aha.ru/sex/

peace

Galiina
    Guest
    Посрещни го с това:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си