.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: pls pomognete

BeHuTo_91
    Guest

pls pomognete

zna4i kazaha mi 4e ima moi goli snimki nqkade v internet i saita bil ne6to za kurvichki. molq vi ako nqkoi znae ne6to da kaje

Супер фен
    Град
    до тебе...
    как да ти кажем
    как да те разпознаем като нямаме твои снимки ??!?!?
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Боже Господи! Колко мъка има по тоя свят!Вече разбирам защо пияниците се напиват като порове всяка нощ...Разбирам ги...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ми дай една твоя гола снимка и ако я видя някъде другаде ще ти кажа

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ами иаше някакъв сайт дето имаше снимки на бившети приятелки на хорага, които са ги пратили, ама незнам кой беше.
    11 tochka deaktiven profil.

BeHuTo_91
    Guest
    ne be az imam predvid nqkakav takav sait za snimki a ne dali ste vijdali moite snimki

Мега фен
    След като ти не си "курвичка", защо се снимаш гола и даваш на съмнителни лица снимките?

BeHuTo_91
    Guest
    vij tiq snimki ne sum gi pravila az! smisal.. samo liceto si e moe. ina4e montaj liotkade da znam kvo e praveno. prosto ne moga da namerq nqkav sait s takiva snimki. ako znaete kajete mi

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeHuTo_91
    vij tiq snimki ne sum gi pravila az! smisal.. samo liceto si e moe. ina4e montaj liotkade da znam kvo e praveno. prosto ne moga da namerq nqkav sait s takiva snimki. ako znaete kajete mi
    Хах сигурно...
    И за какво се притесняваш тогава. То ще си личи, ако тялото не е твойто и никой няма да повярва на стимките. Освен това как пък точно на теб решиха да ти правят монтажи?
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Сайтове с "курвички" колкото щеш.Кажи по-специално.Нещо за компаньонки, или?

Като е колаж кво ти пука!?

kato ne si ti kakvo ti puka ??? ili neshto temata e... bazik....

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Сайтове с "курвички" колкото щеш.Кажи по-специално.Нещо за компаньонки, или?
    naistina ima mnogo ama naistina mnogo saitove za kyrvi i goli macki,kaji ne6to po speciqlno....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    аз да ти кажа,нито лицето съм ти виждала,нито се ровя по такива сайтове...
    поне дай снимка за да знаем,ако някой някъде те види да ти пише..а след като са ти казали,вземи питай този който ти е казал де!!!!!!!!!!!! ЛОГИКА!
    2 т. от правилника. Бан на профил

BeHuTo_91
    Guest
    temata ne e bazik i ne iskat da mi kajat koi e saita. ne6to imalo v imeto mu "kurvichki" neznam si kvo ama neznam........

Повече от фен
    temata ne e bazik i ne iskat da mi kajat koi e saita. ne6to imalo v imeto mu "kurvichki" neznam si kvo ama neznam........
    ще бъда колкото се може по дискретен
    много си тъпа ма..
    колко пъти трябва някой да ти каже дай си снимката!!
    като не те познава никой и незнае как изглеждаш как мислиш ще знаем дали си ти на голите снимки?

BeHuTo_91
    Guest
    ти си тъп бе казах да ми кажете такива сайтове. дреме ми на оная работа ако ще хиляда да са сичките ше ги прегледам и ше се опитам да си намеря снимките. кво ме интересува ти виждал ли си ме или не. аз не искам тва да знам от тебе. искам да ми кажете сайтове с голи снимки на момичета!!!!!!!!!!!! пфууууу деа не разбрали се.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    horata sa pravi - dai si tvoq snimka i taka 6e e mn po-lesno ako nqkoi vidi..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си