.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117

svirkata iznevqra li e???

ta zna4i,da vi pitam,az hodq s edno momi4e,mn q obi4am,oba4e,i durja na neq naistina,oba4e bqh na edin kupon sno6ti,i se napih qko,i se zabih s edna...ne pomnq kakvo e stanalo,no na sutrinta q hvanah i q pitah kakvo e stanalo,onaq mi obesni 4e ni6to ne sme pravili,samo svirka mi napraila i sum zaspal,kazva 4e ne sme se ebali....problema e 4e sega ne iskam da se obadq na priqtelkata 6tot mi e mnooogooo kofti,i se 4udq dali da i kaja za tva,vie kvo 6e kajete...ne sum mn siguren 4e 6e mi prosti 6ot ne mi e za 1vi put kvo da praq da i kaja li...???a i svirkata broi li se za iznevqra...smisal ni6to dr ne sme praili,a i az sum bil mn piqn

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi da iznevqra e i ne mu4i momi4eto ako bqh na neq nqma6e da hodq s takuv muhlio

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Ако няма от къде да разбере, просто не й казвай. И гледай да не го правиш повече. Няма смисъл излишно да я нараняваш.

Супер фен
    Неее вие да сте праили нещо? Хич. А ти кво разбираш под "да сме праили нещо"? Дали да кажеш на твойта зависи от теб, но рано или късно ще разбере сама.

Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Ако няма от къде да разбере, просто не й казвай. И гледай да не го правиш повече. Няма смисъл излишно да я нараняваш.
    mda,ne bih i kazal,ma az go znam i 6e se samoizdam 100% a i 6e mi e kofti,i ne sum muhlio,prosto se napih kato govedo

Guest
    Не и казвай пък и нищо лошо не си направил пич! Споко

Град
    някъде там
    Еми, ако не е имало общи познати на купона и мислиш, че няма как да разбере просто не и казвай!
    Обаче, ако действително държиш на нея се замисли вурху поведението си!!!
    И едно пояснение, докато за мъжете изневярата е секс с друг, при жените е дори и желанието ти да бъдеш с друга...

пс: алкохола не е оправдание в никакви ситуации!!!

Emi pi4 kvo da ti kaja az sym momi4e i ako priqtelqt mi mi go izcepi tova 6te mi stane mnogo typo no mislq 4e 6te mu prostq za6toto go obi4am.Smqtam 4e i ako tq te obi4a 6te ti prosti s ugovorkata 4e tva e za posleden pyt!!!USPEH:}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Сладурана
    И едно пояснение, докато за мъжете изневярата е секс с друг, при жените е дори и желанието ти да бъдеш с друга...
    пс: алкохола не е оправдание в никакви ситуации!!!
    Ехххх колко сте капризни жените

Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    mda,ne bih i kazal,ma az go znam i 6e se samoizdam 100% a i 6e mi e kofti,i ne sum muhlio,prosto se napih kato govedo
    Да, и за да ти е чиста съвестта трябва да нараниш нея, така ли? Ако не знае, няма да страда.

tova 4e si bil piqn ne e opravdanie, no vse pak vseki moje da sgre6i. ako darji6 na neq nqma da se povtori. kaji i tq 6te vidi 4e si iskren v dumite si, nadqvam se 4e 6te te razbere.

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

da,nqma6e ob6ti poznati....verno 4e alkohola ne e opravdanie,ama v slu4aq nqma6e da go napravq ako ne bqh pil,a i sigurno taq me e iznasilila,6tot az ne q haresvam mi vazmojno li e taq da me luje 4e izob6to e imalo ne6to,za da me drazni i izmu4va,a otnosno kazvaneto...vie bihte li zarqzali priqtelq si za takova ne6to 6tot az ako ne i kaja,pak 6e e gadno 6tot az 6te go znam,tq moje da ne go znae,ama az....abe nz nz kvo da praq

ujas,vseki tuk kazva razli4no,edni me napadat drugi ne....aide posledno mi kajete kvo da pravq,6tot az sam mislq 4e ni6to nqma da re6a,i 6e napravq prostotiq....da i kaja li ili ne

Guest
    ujas,vseki tuk kazva razli4no,edni me napadat drugi ne....aide posledno mi kajete kvo da pravq,6tot az sam mislq 4e ni6to nqma da re6a,i 6e napravq prostotiq....da i kaja li ili ne
    Бе не е изневяра бе! Слушай батко си! Ако си обичаш мадамата, а поебваш тук там без "нищо лично" дет се вика, не е изневяра. Така че свиркай си! И от мене да запомиш: На калъп да те фанат нема да си признаваш! Мани ги тука тия дечковци кво ти разправят! Ае свиркай си са и споко

Мега фен
    Трябва да И кажеш. Изтъкни, че си бил пиян и не си знаел какво става. Нея ще я заболи много и когато видиш сълзите в очите И, ще се осъзнаеш и може би ще разбереш, че напиванията водят до болка.

Град
    някъде там
    Не се ядосвай Сладък!!!
    А и ти сам каза, че не си сигурен дали изобщо се е случило нещо, обаче си имал други изцепки преди това! Така, че според мен не и казвай и по-спокойно, ако спреш да мислиш за това няма да се издадеш сам. Ок??!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

izvinqvai 4e te obidih no ne q naranqvai mnogo kofti 6te se po4uvstva a i sam kaza 4e ne ti se slu4va za purvi put

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Трябва да И кажеш. Изтъкни, че си бил пиян и не си знаел какво става. Нея ще я заболи много и когато видиш сълзите в очите И, ще се осъзнаеш и може би ще разбереш, че напиванията водят до болка.
    Мноооооооооого филми гледате бе! Глупости! Сълзи! Пълни простотии! Ех деца деца! Оше си мислите че всичко дето фърчи става за ядене... Ц, ц, ц,!
    И на калъп да те фанат- не си призаваш!

Мега фен
    Мен би ме заболяло, ако мъжът ми направи такова нещо. Чувал ли си за...чувства?

Znachi vednuj i az taka na 1 kypon se bqh napila i neshto beshe stanalo abe nqkvi glyposti koeto mi go kazaxa moite priqteli...loshoto beshe che i priqtelq mi beshe tam i mi se rasurdi mnogo qko...izchakah nqkolko dni da my mina i nakraq sednaxme i pogovorixme i se sdobrihme...taka che ako tq naistina te obicha spored men bi trqbvalo da i kajesh...shte ti e surdita v nachaloto no sled kato te obicha shte i mine...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Guest
    Чувал съм мило и точно това е проблема, че сега всичко ви е чувства, след няколко години ще разбереш какво представляват чувствата...

Мега фен
    Не ме наричай "мило". И сега се замислям как родителите ми все още са заедно и се обичат. Явно за тях чувствата са реалност и за 20 години не са осъзнали "какво са чувствата".

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чувал съм мило и точно това е проблема, че сега всичко ви е чувства, след няколко години ще разбереш какво представляват чувствата...
    Evala bace ... mnogo "tanko" se izrazi ama si e taka... az smqtam 4e ne trqbva da i kazvash pi4.... 6toto 6tom predi si imal gafove ,sq kato i kaje6 i tq 6te se obedi ,4e s ni6to ne si promenil i si predishniq muhal

Мега фен
    ....което е истината!

Guest
    ....което е истината!
    Бе я беж при плюшените мечета бе МИЛОООООООООО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си