- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkata iznevqra li e???
ta zna4i,da vi pitam,az hodq s edno momi4e,mn q obi4am,oba4e,i durja na neq naistina,oba4e bqh na edin kupon sno6ti,i se napih qko,i se zabih s edna...ne pomnq kakvo e stanalo,no na sutrinta q hvanah i q pitah kakvo e stanalo,onaq mi obesni 4e ni6to ne sme pravili,samo svirka mi napraila i sum zaspal,kazva 4e ne sme se ebali....problema e 4e sega ne iskam da se obadq na priqtelkata 6tot mi e mnooogooo kofti,i se 4udq dali da i kaja za tva,vie kvo 6e kajete...ne sum mn siguren 4e 6e mi prosti 6ot ne mi e za 1vi put![]()
![]()
kvo da praq da i kaja li...???a i svirkata broi li se za iznevqra...smisal ni6to dr ne sme praili,a i az sum bil mn piqn
![]()
![]()
![]()
mi da iznevqra e i ne mu4i momi4eto ako bqh na neq nqma6e da hodq s takuv muhlio
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ако няма от къде да разбере, просто не й казвай. И гледай да не го правиш повече. Няма смисъл излишно да я нараняваш.
Неее вие да сте праили нещо? Хич. А ти кво разбираш под "да сме праили нещо"? Дали да кажеш на твойта зависи от теб, но рано или късно ще разбере сама.
mda,ne bih i kazal,ma az go znam i 6e se samoizdam 100% a i 6e mi e kofti,i ne sum muhlio,prosto se napih kato govedoПървоначално написано от Овцата
![]()
Не и казвай пък и нищо лошо не си направил пич! Споко![]()
Еми, ако не е имало общи познати на купона и мислиш, че няма как да разбере просто не и казвай!
Обаче, ако действително държиш на нея се замисли вурху поведението си!!!![]()
И едно пояснение, докато за мъжете изневярата е секс с друг, при жените е дори и желанието ти да бъдеш с друга...
пс: алкохола не е оправдание в никакви ситуации!!!
Emi pi4 kvo da ti kaja az sym momi4e i ako priqtelqt mi mi go izcepi tova 6te mi stane mnogo typo no mislq 4e 6te mu prostq za6toto go obi4am.Smqtam 4e i ako tq te obi4a 6te ti prosti s ugovorkata 4e tva e za posleden pyt!!!USPEH:}
Ехххх колко сте капризни женитеПървоначално написано от Сладурана
![]()
Да, и за да ти е чиста съвестта трябва да нараниш нея, така ли? Ако не знае, няма да страда.Първоначално написано от Malkiq
tova 4e si bil piqn ne e opravdanie, no vse pak vseki moje da sgre6i. ako darji6 na neq nqma da se povtori. kaji i tq 6te vidi 4e si iskren v dumite si, nadqvam se 4e 6te te razbere.
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
da,nqma6e ob6ti poznati....verno 4e alkohola ne e opravdanie,ama v slu4aq nqma6e da go napravq ako ne bqh pil,a i sigurno taq me e iznasilila,6tot az ne q haresvammi vazmojno li e taq da me luje 4e izob6to e imalo ne6to,za da me drazni i izmu4va,a otnosno kazvaneto...vie bihte li zarqzali priqtelq si za takova ne6to
6tot az ako ne i kaja,pak 6e e gadno 6tot az 6te go znam,tq moje da ne go znae,ama az....abe nz nz kvo da praq
![]()
ujas,vseki tuk kazva razli4no,edni me napadat drugi ne....aide posledno mi kajete kvo da pravq,6tot az sam mislq 4e ni6to nqma da re6a,i 6e napravq prostotiq....da i kaja li ili ne![]()
![]()
![]()
Бе не е изневяра бе! Слушай батко си! Ако си обичаш мадамата, а поебваш тук там без "нищо лично" дет се вика, не е изневяра. Така че свиркай си! И от мене да запомиш: На калъп да те фанат нема да си признаваш! Мани ги тука тия дечковци кво ти разправят! Ае свиркай си са и спокоПървоначално написано от Malkiq
![]()
![]()
![]()
Трябва да И кажеш. Изтъкни, че си бил пиян и не си знаел какво става. Нея ще я заболи много и когато видиш сълзите в очите И, ще се осъзнаеш и може би ще разбереш, че напиванията водят до болка.
Не се ядосвай Сладък!!!Първоначално написано от Malkiq
А и ти сам каза, че не си сигурен дали изобщо се е случило нещо, обаче си имал други изцепки преди това! Така, че според мен не и казвай и по-спокойно, ако спреш да мислиш за това няма да се издадеш сам. Ок??!
Първоначално написано от Malkiq
izvinqvai 4e te obidih no ne q naranqvai mnogo kofti 6te se po4uvstva a i sam kaza 4e ne ti se slu4va za purvi put
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Мноооооооооого филми гледате бе! Глупости! Сълзи! Пълни простотии! Ех деца деца! Оше си мислите че всичко дето фърчи става за ядене... Ц, ц, ц,!Първоначално написано от `Death`Whore`
И на калъп да те фанат- не си призаваш!
Мен би ме заболяло, ако мъжът ми направи такова нещо. Чувал ли си за...чувства?
Znachi vednuj i az taka na 1 kypon se bqh napila i neshto beshe stanalo abe nqkvi glyposti koeto mi go kazaxa moite priqteli...loshoto beshe che i priqtelq mi beshe tam i mi se rasurdi mnogo qko...izchakah nqkolko dni da my mina i nakraq sednaxme i pogovorixme i se sdobrihme...taka che ako tq naistina te obicha spored men bi trqbvalo da i kajesh...shte ti e surdita v nachaloto no sled kato te obicha shte i mine...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Чувал съм мило и точно това е проблема, че сега всичко ви е чувства, след няколко години ще разбереш какво представляват чувствата...Първоначално написано от `Death`Whore`
Не ме наричай "мило". И сега се замислям как родителите ми все още са заедно и се обичат. Явно за тях чувствата са реалност и за 20 години не са осъзнали "какво са чувствата".
Evala bace ... mnogo "tanko" se izrazi ama si e taka... az smqtam 4e ne trqbva da i kazvash pi4.... 6toto 6tom predi si imal gafove ,sq kato i kaje6 i tq 6te se obedi ,4e s ni6to ne si promenil i si predishniq muhalПървоначално написано от Анонимко
![]()
....което е истината!
Бе я беж при плюшените мечета бе МИЛООООООООООПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()