.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ta va6eto mnenie!

gost123
    Guest

ta va6eto mnenie!

ta imam vupros,znam 4e ee adski tup,oba4e moje i nqkoi da mi otogovir,!ako gadjeto mi se e izprazvaloi posle me e dokosnal po vlagali6teto,suvsem za malko ,a i predi tva si e izmil rucete!ta doide mi de,oba4e o6te se pritesnqvamm,nz 6to...........i samo 4eta za nqkvi raboti i ako imam cvetna bremennost,a e ne iskam tav da go mislq,sig si vnu6avam!a dano!malko e oburkano ama dano da razberete !i mersi an tezi koito sa otogovrili!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    tctct jivei spokoino we!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

spokoino naistina nqma za kakvo da se pritesnqvash shtom si e izmil rucete znachi nqma problem na vsichkoto otgore ti e doshlo. a cvetna bremennost znaish li kvo e izobshto? ne teche kakto obiknoveno....spoks

Guest
    ta az ne sum sigurna 4e mi te4e kakto obiknoveno 6toto bqh i na more i te4e mng vreme kum 5,6 dni oba4e po malko,off sega kato se zamislq nz dali si e izmil rucete!

mislq che po skoro pranoqta ti idva v poveche.spoko

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: ta va6eto mnenie!

Цитирай Първоначално написано от gost123
    ta imam vupros,znam 4e ee adski tup,oba4e moje i nqkoi da mi otogovir,!ako gadjeto mi se e izprazvaloi posle me e dokosnal po vlagali6teto,suvsem za malko ,a i predi tva si e izmil rucete!ta doide mi de,oba4e o6te se pritesnqvamm,nz 6to...........i samo 4eta za nqkvi raboti i ako imam cvetna bremennost,a e ne iskam tav da go mislq,sig si vnu6avam!a dano!malko e oburkano ama dano da razberete !i mersi an tezi koito sa otogovrili!
    Otnovo primer za nikakva psihi4na zrqlost .... samo polova....

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Парво виж другете теми ( като твоита ) и не пускайте по 124123432564231 еднакиви теми ПО дяВолите !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    nema ot kfo se pritisnqva6 macko..sp0oko
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    ta iskam ada BLAGODARQ MNG NA VSIK4I KOITO DADOHA SUVESTNI OTGOVORI!A NA DRUGITE DA KAJA-NE STE MOMI4ETA-NE ZNAETE KVO E!I KOLKOTO I DA ZNAE6 ZA SEKSA,KOGATO TI OPRE DO GLAVATA SE PRITESNQVA6 ADSKI MNOGO I VSE EDNO NI6TO NE ZNAE6!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    nea nikuf shans .. tiq spermatozoidi da ne sa kurleji da sa se zabili po rukata mu i da ne sa se otmili
    ne se pritesnqai

Фен
    Град
    Sofia
    Abe momi4e procenta za da zabramenee6 ot cvetna bremmenost e 1% i se izrazqva v tova 4e ti te4e po-malko kruv....taka 4e se sumnqvam...
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

christina aguilera
    Guest
    shtom ti e doshlo moje bi ne si bremenna,a i ima mnogo malka veroqtnost da si dori i ako ne ti beshe doshlo.
    (izvinqvam se za vaprosa,ama kakvo predstavlqva cvetnata bremennost?)

Цитирай Първоначално написано от Silence^
    spokoino naistina nqma za kakvo da se pritesnqvash shtom si e izmil rucete znachi nqma problem na vsichkoto otgore ti e doshlo. a cvetna bremennost znaish li kvo e izobshto? ne teche kakto obiknoveno....spoks
    I AZ MISLQ TAKA

Мега фен Аватара на koalka
    Аман от тъпи теми.Не не си забременяла,защото си е измил ръцете.Ами,мисил малко.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аман от тъпи теми.Не не си забременяла,защото си е измил ръцете.Ами,мисил малко.
    kaji na priqtelia si che she mu prusna anusa deto mi se pravi na barovec
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

ТЪП
    Guest

ТЪП

НЕ СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ ИМА ПО-ТЪПИ ХОРА ОТ МЕНЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си