.

Виж резултатите на анкетата: Левски ще прослави ли България отново ???

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА !!!

38 63,33%
  • не

22 36,67%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Аз па имам приятел който от 23години НЕ е изпускал левски-цска, и никой не му вярва ама той си пази билетите. Иси ечорбар демек за тия 23 години е научил нещо.
    Е това е. Ако наистина е вярно- евалата!

Само това, че ходиш на мачове на даден отбор, не те прави фен.
    Трябва да подкрепяш отбора в добро и лошо, независимо колко слабо играе в даден период или с колко пада в даден мач. Много се дразня на хора, които се пишат "големи фенове" и, като отборът тръгне да пада с някакъв по-голям резултат, напускат стадиона. Ще ви дам пример: Левски-Шалке 04. 1:0 за Левски и всички сме в екстаз! \/ 1:1, 1:2 и като стана 1:3, няколко човека напуснаха стадиона...е на такива се дразня!!!
    Друг пример- Левски-ЦСКА на националния стадион. Левски води с 1:0 и един момент една не малка част от "феновете" на ЦСКА напуснаха стадиона.
    Еми на мача за суперкупата ,колко си тръгнаха след некъдърството на съдията??

Абе да попитам - кога *евски е прославил България преди,че да го прави пак някога?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?! нещо ми се губи!!!

BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!

Guest
    Аз па имам приятел който от 23години НЕ е изпускал левски-цска, и никой не му вярва ама той си пази билетите. Иси ечорбар демек за тия 23 години е научил нещо.
    Говори за себе си не за приятел И аз мога да почна да говора сега за хора от НФК ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз мога да говоря за мои приятели от СЗ, но все пак..

някой 14 годишен пикльо да се прави на отворен тук...
    Къде си бе клавиатурен ултрас???

Guest
    въъъъъъй ще ме биеш ли???
    Да с мишката...

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    въъъъъъй ще ме биеш ли???
    golqm biq4 we, kato ti vidqh snimkite ot foruma Vsi4ko tiin na kup, razbrah 6to za biq4 si. Sigurno si ohranitel na dom za du6evno bolni deto ti e mqstoto

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Левски прослави България чрез Ники Михайлов срещу Вердер... Без коментар...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Сега кибер изданието на в-к 124 години който е направен специално за влизането на ЦСКА в ШЛ 124 години след Левски ... И така ЦСКА играе срещу световния колос Бешикташак . Внимание ! Атака на розовите дяволи (без рога) , Велизарко Димитрович (Македонец) напада откъм средата ,а целият отбор на Бешикташак е в полето на розовите където се е опитвал да пробие 11 фазова защитна тактика . Велизарко напредва ... удар ... тъч . Каква радост за всички розови фенове ! Техен футболист прати топката на близо 60 метра от вратата ! Какъв празник ! Най-накрая вратаря на Бешикташак (турчин) Юлхан Пемзъ вижда че розовките не могат да му вкарат и решава да си вкара автогол ! След един от ударите от наказателното на Еуженио Трикалди (Бразилия) топката стига по въздух до вратаря на Бешикташак който си вкарва автогол с ефектна задна ножица .
    Следва мача на вече колосът ЦСКА срещу един от най-мощните отбори в Европа а именно - Хайдук Кула . След първото полувреме ударното съотношение е било 0 : 40 за айдуците , но все пак добрата защитна линия на розовите ги е спасила (седят на голлинията , сабути до кръста ) Второто полувреме след страхотна атака на Гейман Мижури от ЦСКА топката достига до Тиагомир Силванов и това е ... опа тоя пък се спъна . И така след първите си два мача ЦСКА е без допуснат гол ! Това е празник

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Е това е. Ако наистина е вярно- евалата!

Само това, че ходиш на мачове на даден отбор, не те прави фен.
    Трябва да подкрепяш отбора в добро и лошо, независимо колко слабо играе в даден период или с колко пада в даден мач. Много се дразня на хора, които се пишат "големи фенове" и, като отборът тръгне да пада с някакъв по-голям резултат, напускат стадиона. Ще ви дам пример: Левски-Шалке 04. 1:0 за Левски и всички сме в екстаз! \/ 1:1, 1:2 и като стана 1:3, няколко човека напуснаха стадиона...е на такива се дразня!!!
    Друг пример- Левски-ЦСКА на националния стадион. Левски води с 1:0 и един момент една не малка част от "феновете" на ЦСКА напуснаха стадиона.
    Еми на мача за суперкупата ,колко си тръгнаха след некъдърството на съдията??
    Не съм обърнал внимание.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    ...и с това, че стана ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЛЯЗЪЛ В ГРУПИТЕ НА "ШАМПИОНСКАТА ЛИГА"!- Това ще остане в историята.

аз мога да говоря за мои приятели от СЗ, но все пак..

някой 14 годишен пикльо да се прави на отворен тук...
    Да ,как не го е срам да се прави на отворен в teen.problem.net/f/?

Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Говори за себе си не за приятел И аз мога да почна да говора сега за хора от НФК ...
    Само не и НФК...има ги и свестни,ама повече там са такива мотики ,че ми е мъкЯ да ги обсъждам...

Да много ясно.Това е първия БГ отбор влязал в ШЛ попаднахме в най-трудната група да паднахме но поне вкарахме гол и ни запомниха

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Да много ясно.Това е първия БГ отбор влязал в ШЛ попаднахме в най-трудната група да паднахме но поне вкарахме гол и ни запомниха
    Бах*и от коя кофа я изрови тая тема бе?!бтв шо не се гръМнеш леWCкар...

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Като гледам ти май си от ЦСКА или се лъжа ако е така темата не е създадена от мен аз просто изразих мнение.

Супер фен
    Като гледам ти май си от ЦСКА или се лъжа ако е така темата не е създадена от мен аз просто изразих мнение.
    Темата е от преди една година...

Темата е от преди една година...
    Ок наистина съжалявам тогава.Занапред ще гледам преди да пускам нови коментари

И леФски и Цецка сте жив ташак! :Д

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Абе кво връщате теми от преди години мисля , че темата беше приключена ЛВСКИ не прослави България Никито Михайлов малката перука ни прослави

достатъчно е че ни срамят държавата

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    " "

бр правят ни за смях тази година поне са аут от всякъде гахгхахагхаха

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Абе кво връщате теми от преди години мисля , че темата беше приключена ЛВСКИ не прослави България Никито Михайлов малката перука ни прослави
    Което е факт - отиде в Ливърпул. Макар че чак от догодина ще заиграе там,за разлика от цесекарчето,който беше продаден на Дортмунд - също сериозен тим,но не от калибъра на Пуул.
    Надеждата умира последна Ще заиграе там да .. като трети вратар .... успех

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от HenriLloyd
    бр правят ни за смях тази година поне са аут от всякъде гахгхахагхаха
    кой те прави тебе точно за смях бе (освен самия ти),инфантилен тип такъв?
    абе муха недъгава не говорим за мен а за БГ

GLeZoRaNa да не си в цикъл???

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Град
    ®България...®
    Ауу кви сте грубии не съм просто харесвам червения цвят ... злобари такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си