- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски ще прослави ли България отново ???
Еми на мача за суперкупата ,колко си тръгнаха след некъдърството на съдията??Първоначално написано от p4elata_brumze
Абе да попитам - кога *евски е прославил България преди,че да го прави пак някога?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?! нещо ми се губи!!!
BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!
Говори за себе си не за приятелПървоначално написано от Amayo
И аз мога да почна да говора сега за хора от НФК ...
Къде си бе клавиатурен ултрас???Първоначално написано от exploitedteen
Да с мишката...Първоначално написано от exploitedteen
golqm biq4 we, kato ti vidqh snimkite ot foruma Vsi4ko tiin na kup, razbrah 6to za biq4 si. Sigurno si ohranitel na dom za du6evno bolni deto ti e mqstotoПървоначално написано от exploitedteen
Левски прослави България чрез Ники Михайлов срещу Вердер... Без коментар...
Сега кибер изданието на в-к 124 години който е направен специално за влизането на ЦСКА в ШЛ 124 години след Левски ... И така ЦСКА играе срещу световния колос Бешикташак . Внимание ! Атака на розовите дяволи (без рога) , Велизарко Димитрович (Македонец) напада откъм средата ,а целият отбор на Бешикташак е в полето на розовите където се е опитвал да пробие 11 фазова защитна тактика . Велизарко напредва ... удар ... тъч . Каква радост за всички розови фенове ! Техен футболист прати топката на близо 60 метра от вратата ! Какъв празник ! Най-накрая вратаря на Бешикташак (турчин) Юлхан Пемзъ вижда че розовките не могат да му вкарат и решава да си вкара автогол ! След един от ударите от наказателното на Еуженио Трикалди (Бразилия) топката стига по въздух до вратаря на Бешикташак който си вкарва автогол с ефектна задна ножица .
Следва мача на вече колосът ЦСКА срещу един от най-мощните отбори в Европа а именно - Хайдук Кула . След първото полувреме ударното съотношение е било 0 : 40 за айдуците , но все пак добрата защитна линия на розовите ги е спасила (седят на голлинията , сабути до кръста ) Второто полувреме след страхотна атака на Гейман Мижури от ЦСКА топката достига до Тиагомир Силванов и това е ... опа тоя пък се спъна . И така след първите си два мача ЦСКА е без допуснат гол ! Това е празник
Не съм обърнал внимание.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
...и с това, че стана ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ВЛЯЗЪЛ В ГРУПИТЕ НА "ШАМПИОНСКАТА ЛИГА"!- Това ще остане в историята.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Да ,как не го е срам да се прави на отворен в teen.problem.net/f/?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Само не и НФК...има ги и свестни,ама повече там са такива мотики ,че ми е мъкЯ да ги обсъждам...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
![]()
Да много ясно.Това е първия БГ отбор влязал в ШЛ попаднахме в най-трудната група да паднахме но поне вкарахме гол и ни запомниха
Бах*и от коя кофа я изрови тая тема бе?!бтв шо не се гръМнеш леWCкар...Първоначално написано от caRamelO_cHicA
Като гледам ти май си от ЦСКА или се лъжа ако е така темата не е създадена от мен аз просто изразих мнение.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Темата е от преди една година...Първоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
Ок наистина съжалявам тогава.Занапред ще гледам преди да пускам нови коментариПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
![]()
И леФски и Цецка сте жив ташак! :Д
достатъчно е че ни срамят държавата
"Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
"
бр правят ни за смях тази година поне са аут от всякъде гахгхахагхаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе муха недъгава не говорим за мен а за БГПървоначално написано от ATAKABG
![]()
GLeZoRaNa да не си в цикъл???![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!