- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sluchvalo li vi se e?
Momicheta sluchvalo li vi se e da popadnete na momche,na koeto da ne mu stane pi6kata???ILi na priqtelq vi???
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
леле ужас не му стана пишката! сигурно само на него му се случва! какво ли ще стане нататък?! глобално затопляне?!![]()
Не
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
На бившия веднъж все спадаше, защото беше бил 8 чикии същия ден. Иначе с моя мъж не се случват такива неща.
ako momi4etata sa nekadarni i ne mogat da go predrazpolojat ... mda 6te im se slu4va....tova e osnovnoto.... ina4e ima mom4eta ,koito mn spi4at i zatva taka stava... no kato cqlo jenata v takivi slu6ai e tazi ,koqto trqbva da vzeme iniciativata v svoi race... za6toto to se podrazbira ,4e mom4eto nqma da e mn opitno ...Първоначално написано от Kotetoto
![]()
slu4va se est, zavisi ot mn ne6ta
ami.. na men mi se e sluchvalo s bivshiq mi ..toi kato chueshe za kondom i vseki put mu spadashe ..za tova i nashta vruzka ne produlji![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Ммммм ... НЕ
хахаха тва ме убиПървоначално написано от Lumidee
![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Abe ne mi se e slu4valo do sea da ne mi stane patkata osven v toq slu4ai ... ama pri mene 1:30 min i ...Първоначално написано от svetoslava_sliven
![]()
What The Fuck !?!?!
Sluchvalo mi se e s edno staro gadje! no vsichko stana zashtoto beshe gips pian![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ами...спала съм само с едно момче до сега и не ми се е случвало.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
NeMzZz
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
da 1 pat....kogato za prav pat bqhme zaedno, za6toto mnogo se pritesni ina4 eposle nikoga ne se e slu4valo....
M daa![]()
Коте .... честно .... ако си яка мадама ... и не му стане пишока или е яко Пиинал или напу6ен или е гей .......Първоначално написано от Kotetoto
Не ми се е случвало като видя приятелката да не ми стане (смисал просто при вида и и имам някаква натурална ерекция мн здрава)
:С иначе до сега ..... не бих казал че сам имал подобно преживяване (пс да чукна на дърво)