- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Кажете някое нестандартно място за секс?
моля ви кажете ми някое нестандартно място за секс, но така че приятелят ми да може да се отпусне все едно е в тях или в нас.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
ми в парка в накои храсталак ( само да не е бодлив че ... е кофти )![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
naprimer v nqkoi vlak prez no6ta ... qko v kupeto![]()
![]()
![]()
Ами в тоалетната на някоя дискотека... или на покрива на някой блок.Там няма да има кой да ви види нито някой ще се качи там.Също може в някой асансьор ама там трябва да сте много бързи да не се качи някой при вас и да се включи![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
A za6to ne i v moreto...sex v/u vodno kolelo \Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
/
Oh..YeahhПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
А така кажете си го Искате Кърска Любов![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
awe nai gotino si e vkushti na nqkoe leglo..ili na nqkoq masa..v nqkoi garderobhahah
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
на плажа е кул :Д за диско - идеино е . И на кино ако е някфа прожекция дет няма никфи хора стаа :Д
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
И аз си мислех, че е добра идея, но си останах с мисленето ...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Отгоре на блока ми е любимото.... лееле да е чисто небето и всичките звезди и града ... се вижда не мога да ви опиша.
Марш всички по блоковете.
Върха е просто.
Бая подбиране ще падне докато се намери и да кофти случкаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()