- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete mi imam nujda ot sa4uvstvie
Hora.. na 15 godini sym (za 9ti klas) ne sym nqkaf grozil ne sym super zduhan zubar ama ne moga da si namerq svqstna priqtelka.. vsi4ki sa nqkfi otkacani .. nqkfi deto se mislqt za golqma rabota i t.n. iskam da hodq s dobro i nevinno momi4ence i da ne e grozna razbirase ! Az sym sramejliv no ne i do steppen "zduhan" ta q kajete rano li mi e da si mislq za sex .. i se pak dosta ot priqtelite mi sa go pravili a az ne .. naistina zduhan li sym i problema v men li e ? ponqkoga naistina se deprisiram ot tazi misal 4e dori i sym nqmal po intimna vryzka s momi4e..![]()
mi vij ko 6ti kaja ne si tarsi nevinno i dobro momi4e tarsi si qka putka det da ta zadovolqva maksimalno i spri da se pritesnqva6 dokolkoto te poznavam(a tva e dosta dobre)ne si za izhvarlqne ako be6e moi tip mom4e 6tqh da te opraq nabarzo ne se sramuvai gotin si, dokolkot znam si i nadaren
i ne ti lipsva ni6to osven malko samo4uvstvie are uspeh
Parvo pi4...6tom edno momi4e ne e s teb.. t.e ne te haresa i vednaga prehvarlq6 topkata - te momi4etata bili takivi.... vij sq parvo se nau4i da razbirash horata...i po specialno nejniq pol...Първоначално написано от DARGON
2-ro ne se pritesnqvai ... tvoite prqteli na dumi imat golemi sex postijeniq... ama dokolko tova e vqrno... samo te si znaqt.... a spored men vaob6te ne znaqt... za6toto i te ne sa go pravili... ili pone pove4eto ot tqh...
3-to DA normalno e da si mislish za sex vse pak si na 15 ,no ako pitash men ... iz4akai nedei da izbarzvash... za vsi4ko si ima vreme... !\
/
бвахах, сродна душа... и аз съм така.Мисля, че се дължи на родителския контрол, май и ти си като мен така.Тка е като ми четат мн морал и ставаш сдухан.И аз нямам приятелка, ся съм 8ми клас... и съм в същото полжение, другите се мислят за мн големи, ама нека, не ми пречи, гадното е че вече чувствам, че не трябва аз да съм тъй, ама нз кво да прая
am pi4ove ne e v roditelskiq kontrol maita maika e super qk fen i e mn gotina i s neq moga da si prikazvam mnoo i tq mi pozvolqva vs. problema za namiraneto na priqtelka moje bi e v men za6toto sam tvarde 4uvstvitelen i priemam vs na vatre a i si nqmam dobra kompaniq s koqto da izlizam i za tvova mojebi sam na tva derege zasega i az sam na tozi princip-da po4akam i da namerq podhodq6toto momi4e za men no mi pisna iskam da iz4ukam nqkva qka kurva izleznaha mi mazoli na racete ve4e![]()
Ti si mislish che sa pravili sex...ama NE SA ! Rqdko na tvoqta vazrast im se otvarq parashuta.Samo se naduvat s prikazki i prochie.Puk za momicheto...ischakai si shte doide i tvoq redTe momichetata kolkoto teb hodqt s po golemi...nali se seshtash
![]()
![]()
Хуя до края и душата в рая!
Ае човек и кво' като нямаш гадже, да не е я края на света? Прости ми, ама ми става много смешно, как повечето са се устремили към лов на гаджетаа относно това, че мислиш за секс..това си е абсолютно нормално
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
spoko be bate i az imah sa6tiq problem,ama moeto be6e po seriozno napravih go na 19(onq den de)
ta i az ne sam grozen,daje za hubav minavam,imal sam si priqtelki,ama prosto taka se slu4va6e 4eee ne se otdava6e vazmojnost da bodna,ama sega kato go napravih i sam 6tasttliv ve4e.
to za sex ima vreme,samo ne6tata trqbva da stanat ot samosebe si
spokoino samo
i uspeh
Ami ne e rano da mislish tezi neshta..daje e suvsem normalno imaiki predvid v kakvi vremena jiveem i kolko e naprednala dneshnata mladej. A shtom ne si nameril..qvno ne si tursil na podxodqshtoto mqsto.. a moje bi i ne trqbva da tursish,a da se ostavish lubovta da te nameri.. ima vreme ne burzai ..neshtata shte staanat rano ili kusno!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
hehe10x
naistina mi pomognahte .. 6tom pove4eto hora (kakto razbiram) sa go pravili na po 18-19 sym si dobre.. pyk i .. naistina si4ki momi4eta na 14-15 hodqt s mom4eta na po 18-19 .. a az ostavam na suho s nqkfi lapeta 5 klas.. i naistina vremeto mi ene e sega
10x all
![]()
eeee bravooprahme te i tebe
be ne spi4ai we mom4e..ti puk za kakvo si se ot4aql
be po dobre malko po kusno ama stoinostno i hubavo i kakto trqbva
![]()
Ами и аз съм като DARGON(тои ми е фр) познаваме са и така да ви кажа не ми е толкова да вана некфа и да праим секс.Просто искам приятелка(Искаме бих казал) супер тъпо ми е незнам много пъти съм се чудил просто тая наща възраст 15(9клас) щото скоро ставам 16 е супер тъпо ама много всичките ни момичета ходят с некви 10-11 клас и ни оставаме на сухо без приятелка без нищо.Ебал съм му секс има време ама поне момиче да можеш си намериш неможе ей тфа е другия начин е да фанниш неква 5 клас и да я чакаш да порасне.Ама и тфа не е яко.
Незнам стига до решението че ще чакам още 1 година и А АА А.... Ще има да фатаме тогава зАицити (8 клас ) хах
Споко DARGON.Ще са опраим
......
Живота е пред нас....Е верно щеше да е по-хубав ако имах 1 галабче до менеама.... това е живота..пак като каза и компанията е промлема(не компания а града--много сукс--Хасково--)
Don'w worry be happy.Ще дойде и нащо време ама кога ще е.НЕЗНАМ.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Проблема е в тва, че се сдухвам например.Адски е гадно... някъв срам едно такоа...
не е важно на колко си когато му доиде времето тогава ти по4акаи.. пак 6тастието 6те намери
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Аве може да се кажи същия проблем като видя некво момиче което ми харесва и както си говоря нормално ставам якопочервенявам...и почвам да спирам на всяка дума е не баш така де ама немога си намеря думите кажа 1 изр и другото след 1 минута хахах и така бла бал бал пак ко реша и кажа обичам те припадам ...СРАМ СРАМ СРАМ
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
hehe az sym sy6tiq kato Crazy_Element.. qko sram me goni.. az poprincip sym si mnogo sramejliv nz za6to.. za da po4na da se darja normalno s nqkoi mi trqbva pone polovin 4as da sedim zaedno .. inak spi4am.. za6to e taka nz..![]()
xexe ne se 6a6kaite tolko ot momi4etata,nema da vi izqdeme spoko. DARGON i az sm na tvoite godini oba4e sym momi4e.vqrno e 4e do predi 3-4 meseca imah gadje,verno e 4e be6e leko sduhan, smi 6oto po negovite dumi sym mu pyrvoto gadjei ob6to zeto nz kvo da prai....i za tva momi4etata na po 14,15 si tyrsat batkovci za da sa spokoini a i nai ve4e (spored men) da gi "otvori" nqkoi opiten(oba4e ne se znae do kolko... :P )za tva pyk ti si potyrsi kaki4ka da te "vyvede" v sveta na sexa
pyk i sigurno zn prikazvite - Hvani si kaka da te otraka i Hvani si batko da ti e sladko....
uspeh![]()
sladur4e to taka e lesno ama kak da si hvana kaka kato te na moite godini ne me iskat kamoli nqkfa na 16-17 ... te hodqt s po 20 godi6ni.. razbira6 li nqma balans.. pyk i to verno malko e kofti da si parvata na nqkoi ama ko da se prai .. nikoi ne se e rodil nau4en trqbva da se gordei6 4e si bila s nqkoi po neopiten ot teb i 4e si go nau4ila na ne6to..
Ами хаде аз ще търся кака хах и тя така ще дойде при мене ахха..незнам тфа просто трябва да е неква луда место да иди при "БАТКОВЦИТЕ" ще дойде при нас... нали е може ида има такива
даноо
I KAKVO ot tova 4e ne si pravil sex vse o6te za vseki vlak si ima putnik spoko ima vreme da se e..esh a po vuprosa za gadjetata poogledai se po dobre i mojesh da sreshnesh podhodqshtata .
Спокойно,има време за всичко.Това,че си на 15 не означава,че трябва да правиш секс веднага.Секса няма да ти избяга.Търси момичето,което искаш.Но трябва да превъзмогнеш срама си,защото все някой трябва да направи първата крачка,нали?