- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Srubsko!!!
are nqkoi da mi dade llink kum pesenta na saban saulic-moq suzana,6te vi buda mnooogo blagodaren![]()
mersi za iz4erpatelnite otgovori i linkove....mn sum vi blagodaren!!!![]()
![]()
![]()
emi to4no taq pesen ne moga da q namera siguren li si 4e se kazva taka![]()
100000%.....v datata q ima,oba4e q pee nqkav malak dri6lio ne saban saulic,i pi6e malkiq saban...mn se draznqПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Миличък,нещо се бъркаш...Шабан няма такава песен,доколкото знам...А смея да кажа,че съм запозната г/д с тази музика,защото съм израстнала с нея...Айде,ако се сетиш нещо,казвай.![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
ama i az takava pesen ne namiram siguren li si 4e se kazva taka?!?!?!?
Ако ми кажеш албум или година...100 % ще ти кажа дали има такава песен или не..и,ако има ще ти я пратя.Щото...повярвай ми,не ми се рови във вс. му албуми от 1969 до 2005...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
nqma i az ne moga da namerq a znam baq tursachki...mislq che neshto si oburkal
ne ne,ne se burka,siguren sum 4e ima takva pesen...namerih q v data,,no ne q pee saban saulic...pi6e malkiq saban saulic-moq suzana,eto daje 6e vi dam link mili4ki...6ot ne mi vqrvateПървоначално написано от Emotional_Decay
http://store2.data.bg/popfolksmusic/...q%20Suzana.mp3
Добре,значи тва...дето си дал линк-а е Emanuel Zekic. И май,че няма Шабан такава...
e taq pesen to4no ne q znam i nemoga da q namerq...ina4e hubavo avatar4e ima6![]()