.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Srubsko!!!

Srubsko!!!

are nqkoi da mi dade llink kum pesenta na saban saulic-moq suzana,6te vi buda mnooogo blagodaren

mersi za iz4erpatelnite otgovori i linkove....mn sum vi blagodaren!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi to4no taq pesen ne moga da q namera siguren li si 4e se kazva taka

Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    emi to4no taq pesen ne moga da q namera siguren li si 4e se kazva taka
    100000%.....v datata q ima,oba4e q pee nqkav malak dri6lio ne saban saulic,i pi6e malkiq saban...mn se draznq

Миличък,нещо се бъркаш...Шабан няма такава песен,доколкото знам...А смея да кажа,че съм запозната г/д с тази музика,защото съм израстнала с нея...Айде,ако се сетиш нещо,казвай.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен
    Град
    sofia
    ama i az takava pesen ne namiram siguren li si 4e se kazva taka?!?!?!?

Ако ми кажеш албум или година...100 % ще ти кажа дали има такава песен или не..и,ако има ще ти я пратя.Щото...повярвай ми,не ми се рови във вс. му албуми от 1969 до 2005...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    nqma i az ne moga da namerq a znam baq tursachki...mislq che neshto si oburkal

Цитирай Първоначално написано от Emotional_Decay
    Миличък,нещо се бъркаш...Шабан няма такава песен,доколкото знам...А смея да кажа,че съм запозната г/д с тази музика,защото съм израстнала с нея...Айде,ако се сетиш нещо,казвай.
    ne ne,ne se burka,siguren sum 4e ima takva pesen...namerih q v data,,no ne q pee saban saulic...pi6e malkiq saban saulic-moq suzana,eto daje 6e vi dam link mili4ki...6ot ne mi vqrvate http://store2.data.bg/popfolksmusic/...q%20Suzana.mp3

Добре,значи тва...дето си дал линк-а е Emanuel Zekic. И май,че няма Шабан такава...

e taq pesen to4no ne q znam i nemoga da q namerq...ina4e hubavo avatar4e ima6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си