- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- q si kajete[momi4eta]
bqh obula samo na rojdeniq den na gadjeto si jartieri-razbira se samo na nego da mu e kef,i chestno da vi kaja...noshta beshe nezabravima
...TaKe mE In YouR ArmS...
ne,nikoga ne sam nosila!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Никога не съм обличала такова нещо, но не изгарям е от желание..
Не си падам по такива неща..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
кефят ме, а и са по-удобни от чорапогащи
Няма да се очудя ако вече започвате да възбуждате мъжете и с мини както и с ядрени глави. Ням сведения за гранатиПървоначално написано от klsdfklsdf
Аз обожавам, защото приятелят ми полудява... А аз обичам да го гледам такъв супер наточен, хах...
;мнооого е вярно тва мноого са съпи бе тфа е мнооого ло6о ама ае са 6е го преживеемПървоначално написано от Stasi`f`
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Мдааам.. много ги оби4ам тея 4орапки... И мъжо също :P
![]()
Робинята на Quench
Да нося жартиери и си имам 3 чифта даже, различни цветове. Определено имат ефект, а и приятеля ми има фетиш към жартиери такаче......иначе предпочитам само чорапи с силиконова лента много са удобни, но нямат такъв ефект.....![]()
Жартиери - малко курвенско ми се струва..
Не съм забелязал някъде да пише "Жаретиери - за истинската курва"Първоначално написано от DeSsY`
"Жартиери - начин да бъдеш курва" "Жартиери - ако си курва купи ме"![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
От 1 време е /// жартиер....-> Секс![]()
Ми ше напишем ако трябва.Първоначално написано от MrAsNiKa
:P