.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Kakvo iska???

Guest

Kakvo iska???

Zdr, zna4i hodq s edno mom4e ot okolo sedmica i toi vse mi povtarq kolko me obi4a kolko iska seriozna vrazka s men i t.n. No ponqkoga kato se celuvame i toi zapo4va da gali parvo gardite mi (v koeto nqma lo6o) no posle kato 4e li iska da me sable4e i da me naebe i tova e.Pak az ne 6te da se eba o6te s nego. Az li si vaobrazqvam ili naistina e taka?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Не се притеснявай...ние момчетата обикновено се уливаме, ама до секс няма да стигнем без вашето съгласие.Просто възбудата е голяма, когато се натискаш с любимото момиче.Като съвет мога да ти дам, просто да му ограничаваш ръчичките.Например докато се целувате ако вземе да прави нещо, което не ти се нрави, можеш спокойно да му покажеш това като му махнеш нежно ръцете от нежеланото място...и при това без да спирате да си се целувате.Веднъж като го направиш, ако разбира ще се спре.

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен Аватара на thirteen
    С приказки за сериозни връзки и "Обичам те" от първия ден.. знаеш ли колко са се опитвали да ме минат!

Повече от фен
    Xodite ot edna sedmica a ve4e ti kazva 4e te obi4a i iska seriozna vrazka ne 4e ima ne6to lo6o no na posledno vreme spored men mnogo se zloypotrebqva s tazi i dr. o6te dymi.Ne kazvam 4e ti q kazva za da spi s teb no ima golma doza veroqtnost i da e to4no za tova pone az taka si mislq.Vse pac moje i da e istina tova koeto kazva a kolkoto do [No ponqkoga kato se celuvame i toi zapo4va da gali parvo gardite mi (v koeto nqma lo6o) no posle kato 4e li iska da me sable4e i da me naebe i tova e].Tyk ne stava qsno ne6to [no posle kato 4e li iska da me sable4e ida me naebe] kato 4i li te sabli4a ili zapo4va da te sabli4a naistina ?Ako e vtoroto zna4i naistina iska da te naebe ako e parovto zna4i si vaobrazqva6.Nai dobre se kynsyltirai s nqkoq tvoq priqtelka za tova .

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    да наистина.....просто за сега му ограничаваи ръцете и тва е \/ :P

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Не се притеснявай...ние момчетата обикновено се уливаме, ама до секс няма да стигнем без вашето съгласие.Просто възбудата е голяма, когато се натискаш с любимото момиче.Като съвет мога да ти дам, просто да му ограничаваш ръчичките.Например докато се целувате ако вземе да прави нещо, което не ти се нрави, можеш спокойно да му покажеш това като му махнеш нежно ръцете от нежеланото място...и при това без да спирате да си се целувате.Веднъж като го направиш, ако разбира ще се спре.
    напълно съм съгласна

Супер фен Аватара на maybelline
    Кажи му,че не искаш да прави опити да те съблича и готово.А за момчетата е нормално да си прокарват така ръцете - обикновено са много възбудени.Притесняваш се,защото (все още) не искаш да правиш секс с него?Ами кажи му го.Ако връзката ви не е само заради единия секс,той ще те разбере и ще изчака докато си готова.

:)

suglasna sum s tfa

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ех като че ли секса е най-лошото нещо
    вие ходите, нормално е да правите секс.. той е важна част от 1 връзка
    апък и е момче все пак, щеше повече да има повод за притеснение, ако нищо не му се искаше
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами това е нормално да иска секс.не се притеснявай дори и да иска много ако ти не му дадеш няма да направи нищо.наистина съм съгласна с всички че трябва да му ограничиш рацете.ще видиш че той ще свикне.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен
    Иска да те ебе.

Голям фен
    Град
    Memphis
    a :0 mi strano mn ot purvata sedmica i te obi4a :0
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нормално е да те желае-все пак те обича по неговите думи.Изчакай известно време,за да видиш как ще се развие връзката ви и чак тогав ас иправи изводите.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    апък и е момче все пак, щеше повече да има повод за притеснение, ако нищо не му се искаше
    Ти пък...от няколко твои поста вече си ми ясна...или неможа да прочетеш цялата тема???Ходят от Седмица...за теб е нормално на 5-6 дена да пуснеш на момчето така ли???Хах...даже няма смисъл да те коментирам...а защо го правя?

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Ти пък...от няколко твои поста вече си ми ясна...или неможа да прочетеш цялата тема???Ходят от Седмица...за теб е нормално на 5-6 дена да пуснеш на момчето така ли???Хах...даже няма смисъл да те коментирам...а защо го правя?
    xaxaxaxa =D> =D> =D> a taka bate
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Dai mu ograni4enie na racate za momenta i ako vi potragne vraskata ve4e moje6 da mu pozvolqva6....no vse pak vie hodite ot 1 sedmica(prekaleno rano e)
    ATB-Ecstasy ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си