.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

NA KAKVO DURJITE V JIVOTA

hi na aLL mi ne vidqx da ima takava tema i re6ix da napravq iskam da spodelite s mene kakvo vi kara da se borite v jivota kakvo vi dava sili za kakvo jiveete,zakakvo se smeete,pla4ete..

Мега фен Аватара на iiirish
    човека, когото обичам и семейството ми

Супер фен Аватара на maybelline
    Какво ми дава сили да се боря?Предполагам самата аз.Не се боря с живота заради други хора (или за да оправдая нечии очаквания), а заради себе си.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    JIVEQ ZARADI 4OVEJKA KOITO OBI4AM PRIQYELITE SEMEISTVOTO MI I MALKITE NE6TA KOITO ME RADVAM BORQ SE ZA JIVOTA SI ZARADI HORATA KOITO ISKAT DA ME ZASIPQT ILI UNIJQT PO NQNUKUV NA4IN JIVEQ NA NA DRUGITE NA PUK !

Супер фен
    Живея за себе си, да ми е гот.

На какво държите в живота?
    На това да се пише на кирлица и без гадни големи букви!Ani_Girl земи изключи тоя Caps Lock бе!Много е дразнещо!
    uber l337 pro g33k

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    живея за семейството, приятелите и най-вече веселата част от живота, лудеенето :P :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз живея:
    1.заради себе си
    2.заради семейството ми
    3.заради приятелите ми
    4.заради любовта(която се надявам скоро да срещна)
    5.бла бла незнам може би заради самия живот
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    na purvo mqsto kolkoto i egoistichno da zvuchi jiveq zaradi samata sebe si posle idva red na roditelite mi i nai-nakraq no ne i na posledno mqsto priqtelite mi i momcheto v koeto sum vliubena....

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Алминатора
    На какво държите в живота?
    На това да се пише на кирлица и без гадни големи букви!Ani_Girl земи изключи тоя Caps Lock бе!Много е дразнещо!
    ne mi puka kakvo te drazni i kakvo ne DREME Mi SAMO NEZNAM ZA6TO SE ZAQJDASH !!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    това,което ми дава най-голям стимул е човека,когото обичам,любовта ми към него ме стимулира да се боря,и да не се предавам.
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    на 1во място живея заради себе си
    но живея и заради приятеля ми,приятелите си и разбира се заради семейството ми
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: NA KAKVO DURJITE V JIVOTA

Цитирай Първоначално написано от dqfol4e
    hi na aLL mi ne vidqx da ima takava tema i re6ix da napravq iskam da spodelite s mene kakvo vi kara da se borite v jivota kakvo vi dava sili za kakvo jiveete,zakakvo se smeete,pla4ete..

obi4am semeistvoto si nai-ve4e... prqtelite si i moje bi drugoto ne6to ,koeto me kara da iskam da jiveq... emi tova sa celite i me4tite ,koito iskam da realiziram....a i v tova 4islo i jelanieto da ostavish ne6to sled sebe si... jelanieto da nemrish perfect love... da syzdadete semeistvo... deca ... i takivi ne6ta ...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Az jiveq zaradi priqtelite mi(koito ne sa mnogo no pone sa verni),semeistfoto mi i zaradi 4oveka kogoto obi4am
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    za tva na mene da mi e dobre..za pari, za priqteli, za rabotata.. za liubovta.. i nai-veche , za da se dokaja..za da pokaja na tiq deto ne mi vqrvat kakuv chovek sum i kolko moga da napravq..
    tva poslednoto za men e nai-vajnoto

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Хммм...ами за приятелите ми,семейството ми,момчето което обичам...но най-вече заради себе си разбира се!

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

ami kakvo me kara da se borq li? ami za men tova sa moite priqteli semeistvoto mi i lubovta tova mi dava sila da prodyljavam napred i vse napred vse pak ne e vajno da se starae6 da ne padne6 vajnoto e kogato padne6 da ima6silite da se izpravi6 i da prodylji6 napred!!!

Повече от фен
    az lichno darja na chesnostta,na istinskite priatelski otnosheniq,na doverieto v edna vruzka m/u edno momiche i momche...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Za kakvo se borq?Mnogo interesen vapros si zadala
    Borq se za ne6tata ot jivota. Jiveq zaradi 4oveka, koito obi4am, za6toto lubovta ni mi dava sili da prodalja na pred i da se spravqm s vsi4ki problemi. Borq se za da osa6testvq celite si, borq se zardi semeistvoto i priqtelite si, zaradi malkite ne6to ot jivota, koito me pravqt 6tatsliva. Borq se i zaradi samata sebe si, za6toto sam se rodila, za da jivei i da se radvam na krasivite ne6ta ot jivota!!!

наистина много интересен въпрос боря се за семейството и приятелите си, боря се за любовта, която още не съм срещнала.. най-вече боря се за да постигна целите и мечтите си, за да докажа, че съм един достоен човек... достойна да живея
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен

Re: NA KAKVO DURJITE V JIVOTA

Цитирай Първоначално написано от dqfol4e
    живея заради всичко около мен!дори и наи дребните неща!а и в краина сметка пък какво ме кара да НЕ се боря в живота?!?-няма такова нещо а иначе напоследък плача и се смея за кво ли не!!!
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az.. po princip sym silno momiche.. Samo che ima i momenti v koito napravo mi kipva.. I horata koito me izpravqt na krak sa moite priateli.. Strashno mnogo dylja na tqh. i mnogo gi obicham! Bih dala vsichko da sa vinagi do mene mama i tatko.. i sestra mi... makar che s tqh imam i dosta raznoglasiq koito pnqkoga optqgat koneca i toi e gotov pochti da se skysa.. Obojavam babite mi i dqdo mi.. Tfa sa horata ot koito poluchavam moje bi nai mnogo lubov.. A taq lubov me krepi

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Дават сили любящото семейсво и добрите приятели.
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Фен
    Град
    sofia
    Sili da se borq mi dava lubimiq chovek,naposleduk vse po rqdko se meistvoto za jalost=(,struva si da jiveq i zaradi ne6tata koito o6te ne sm imala vazmojnost da opitam,napravq ili vidq,a az opredeleno iskam da opitam ot vsi4ko v toq 6iban jivot!

Повече от фен
    Приятелите,семейството и приятеля ми ме карат да съм винаги усмихната,а враговете ми ме карат да се усъвършенствам и да ставам все по силна и амбициозна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си