- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NA KAKVO DURJITE V JIVOTA
Ами семейство ,приятели ,любов . . . не знам
Единственото нещо,което ми дава сили да живея е за човека,за който дишам и съществувам.Копнея всеки миг за него,когато не е с мен.Смея се,защото съм щастлива с него,а плача когато ми липсва.
.Blagodarq na tezi koito spodelixa s mene tova =D> neka se bklu4at i novi :P
Jiveq za6toto :
1. trqbva
2. semeistvoto i priq
A ne6toto koeto mi dava sili za jivot e Hranata![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Аз живея,защото Бог така е решил!
na sebe si,semeistvoto mi i na foruma :P![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
na sebe si,semeistvoto mi i na foruma :P![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Живея заради себе си най-вече и прая кфот ми е кефНо живея и заради любимите хора,за приятелите си родителите,и заради едно момче което много обичам...
Живея за да дразня околните.Живея на ПУК на всички онези който не ме харесват и гледат по един или друг начин да ме обидят и да ме накарат да се чувтавам по-низша от тях...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да стане обачеееее:P
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
mi za priqtelqt mi,semeistvoto i me4tite mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Заради щастливите моменти в живота...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
На приятелите(истинските),на близките си,на семейството си,на хората които са се доказали пред мен и заслужават уважение и помощ
Moqt priqtel...za men toi e nai-skapoto ne6to v moq jivot,dori po-skapo ot obstvenite mi roditeli.Toi mi dava stimul za jivot,Stra6no mnogo go obi4am i nemoga da jiveq bez nego.........
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Живея,защото този живот ми е даден за това...Живея за себе си...
Но и заради приятелите ми и най-вече заради родителите ми,които много обичам...живея и за да се забавлявам...
мии какво ми дава сили да се боря...ами малките неща в живота...дори понякога една усмивка може да ме накара да не се предавам и за миг![]()
на себе си,на идеите си,на начина си на мислене,който не смятам да променям и предавам,заради нищо и никого!
Държа на семейството си, на човека, който обичам, на приятелите си, на принципите си, на дадената дума!!!
На приятелите си.Макар и малко,стигат ми,знам,че на тях мога да имам доверие.На семейството си държа и на целите си.Без мечтите си бих била празна...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Държа на себе си ;
Държа на човека до мен,този който обичам .
Държа на семейството си;
Държа на приятелите си;
Държа на мечтите си;
Държа на принципите си; и т.н.
2 т. от правилника. Бан на профил
Jiveq za sebe si,no ne si predstavqm jivota bez priqtelite mi,te sa neizmenna 4ast ot negoei, ama az imam dvamata nai-gotini fr do sebe si
...malko love i ve4e jiveq na 100% \
/
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
az nqaa za kvo da jiveq ...ne sam se samoubila o6te samo zaradi semeivtoto mi 6tot znam 4e 6te stradat.
Ami...moje bi tova,4e edin den 6te useq da dokaja na horata,koito me mislqt za razvalina,4e ne s1m takava,4e s1m umna,borbena i silna li4nost.Nikoga ne s1m se interesuvala ot mnenieto na drugite(moje bi ako se interesuvah sega ve4e 6tqh da s1m m1rtva,za6toto vsi4ko,koeto 4uvam e"mr1snica,t1pa4ka,sm1rt" i tn).Za6toto horata opredelqt 4oveka po v1n6niq mu vid za jalost![]()
Svet1t e ujasen,no az nqma da se predam,za6toto za men jivota e kato osnovite na edna k16ta.Ako sami ne q doizgradim,nqma koi drug da go napravi za nas...
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Jiveq za Men , da napravq neshto ot sebe si. Borq se za mechtite si i otstoqvam principite si. Est trqbva da se pravqt kompromisi i az sam gi pravila, no vsichko tqrbva da si ima granici , nali ! Nai-mnogo darja na semeistvoto si i na priqtelite si est, no jiveq za sebe si, borq se za sebe si!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
може да прозвучи малко егоистично, но аз държа на себе си...единствено важно нещо в живота ми...все пак си е мои този живот и надали има човек които да го е грижа за оя живот... повече от мен, другите са просто.....![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !