- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NA KAKVO DURJITE V JIVOTA
За нищо и там е проблема, живяХ за един човек и може би още малко има в мен което живее за него, но след като вече няма надежда няма а кво да живея и отчаянието е на 101% Ден за ден, работя и за кво, ям и за кво и аз нз когато човек изгуби любовта губи и смисьла да живее - ДА ТАКА е.. да след време друга песен ще запея но засега е тази SORRY![]()
hranata me kara da se borq v jivota hihihihihihi smeq se i placha na filmite,a tva kvo imashe obshto s lubovta????
jiveq zaradi:1.zaradi men2.zaradi semeistvoto3.zaradi priqtelite4.zaradi lubovta5.zaradi samiq jivot!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
zashtoto jivota e podaryk koito trqbva da se ceni, da ne se propilqva...jiveq zashtoto imam celi koito iskam da postigna....jiveq zashtoto ima za koi: imam semeistvo; imam priqteli, koito opredeleno me cenqt;imam si priqtel,koito me obicha....no nai veche za tova che vsichki syshtestvuvame na tozi, makar truden i jestok, svqt za da go napravim po dobro mqsto za sledvashtoto pokolenie
аз съм българче обичам наще планини зелени бля бля jiveq zaradi sebe si ,zaradi en6tata koito me radvat,davat smisal na jivota mi i me stimulirat da jiveq zaradi blizkite i semeistvoto si zaradi priqtelite si AWE DA STAVA KUPON!!!!
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Mnogo interesen vapros za koito az samata ne sam se pitala?
Emi zna4i...jiveQ za sebe si ,no i za semeistvoto !!Za liubovta ne jiveq za6toto q izgubih ,no moje bi jiveq v nadejda 4e moje da namerq istinskata 6tastliva liubov.
Jiveq i zaredi malkoto 6tastie koeto mi predostavq jivota , a sa6to taka i zaredi salzite koito prolivam !!
A se borq Za 6tastie, iskam samo i edinstveno istinsko 6tastie!!!
neshtata na koito durjim sa malko,az li4no durja mn na edin 4ovekpriqtel mi e i mn durja na nego... mno durja i na semeistvoto si i na mn malko neshta
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!