.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Голям фен

СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е????????????????

Малее,някои хора не могат да си харесат някой,а ако знаете на мен колко момчета ми харесват!?!?!?Значи,има едно момче на което се бях спряла за последно,защото най-много ми харесваше и продължава,но си идва мноого рядко в моя град.Това момче се казва Сашо и е за 10 клас.Все още ми харесва много както казах и знам,че имам 80% шансове с него,но от толкова "невиждане"започна да ми харесва едно друго момче от вчера,което се казва Иван и ми се натискаше,дори и мепита дали има шансове с мен,а аз му казах,че има малък шанс,но всъщост беше голям !А преди да срещна тези две момчета имаше още 2 !Не ме мислете за лудаааа!Едното се казва Преслав,за който написах тук сигурно 4,или 5 теми.........не помня вече !Обаче въпросният Преслав само ме накара да повярвам,че имам шансове с него и после се хвана с друга.Още си "страдам"по него... .Сега съм сигурна,че нямям шансове с него,но все пак още много ми харесва.4-тото момче е Любчо.Ех,този Любчоо,на последък само го сънувам и мисля за него .Имам чувството,че той ще ми остане незбъднатата мечта,или по-скоро несподелената любов !Той е за 11 клас.Миналата година ми предложи....всъщност ме накара да избирам между него и друго момче,но аз избрах другия 1во,защото БЯХ влюбена в другото момче,2ро,защото Любчо си е харесвал само едно момиче истински и не съм аз ,просто той е луда глава,не може да седи на едно място,във връзките търси само СЕКС и после хвърля момичетата ,което страшно ме вбесявя и за това отказах.Но иначе мен винаги когато ме види ме гушка,пита ме нещо,но.......до тук .Да не говорим колко още мдмчета са ми симпатични,но тези 4-мата си харесвам много.
    Та въпросът ми е:Случвало ли ви се е да си харесвате толнова момчета на веднъж?
    Има и още един въпрос:Кой бихте избрали на мое място:1-вия Сашо 2-рия Иван 3-я Преслав и 4-я Любчо???????
    Моля ви,помогнете ми,че колко ми е объркано.........само аз си знам.
    П.П. Искам да напиша,че забравих,ако има значение външния вид,за тези които ще ми помогнат, и 4-мата са готини пичове.
    !HELP ME!

Повече от фен
    spored men e nai dobre za sega da ne se hva6ta6 s nikoi...nai mnogo posle da mu izneveri6 ili da kysa6 i da trygva6 s sladva6tiq po4ti vednaga...abe kofti istoriq moje da se polu4i...taka 4e iz4akai o6te vreme dokato zapo4ne da ti se izqsnqva na TEB situaciqta

Еми и на мен ми се е случвал но не мога аз да ти кажа кой да избереш...никой не може да ти каже сама си решаваш
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    nai-dobre e sama da razberesh kakvo tochno iskash i tursish ...moje bi i kakvo ochakvash i chak posle da se zahvanesh s nqkoi

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ne men takova ne6to ne mi se e slu4valo ( pak i ne iskam da mi se slu4va) a otnosno izbora ti MNOGO qsno 4e Sasho ( vsi4ki Sashovci sme gotini i dobri hora )
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

I az sum za Sashko....Suglastna sym 4e POVE4ETO Sa6kovci sa goooolemi sladuri ! \/

Голям фен
    sluchvalo mi se e, no mislq 4e napravih pravilniq izbor.. opoznai gi i vij koi kakvo e gotov da napravi za teb..ti preceni..

Мега фен Аватара на iiirish
    нямала съм такъв проблем!

а колкото до това кой да избереш - ами вземи си харесай още някой - то си ти идва отвътре

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi i na mene mi se e slu4valo.....no nai-dobre ne se zaxva6tai s nikoe na parvo vreme i razmisli s koe 6te iska6 da bade6 i taka..........
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Ох мила не избирай никой,има ли смисъл,ти харесва6 вси4ките 4-ма,а казва6 4е имало и още ако избереш някой от тях,ще си с него някоя и друга седмица и ще решиш 4е искаш някой от другите.
    Когато намериш наистина 4овека когото искаш и оби4аш,сама ще го разбереш!!!
    Успех! :P

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от kpucu_
    I az sum za Sashko....Suglastna sym 4e POVE4ETO Sa6kovci sa goooolemi sladuri ! \/
    хахаха

Голям фен
    ami ti si luda...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Абе момиче къде го побираш толкова харесване?

Няма как хора,които не познават нитотеб,нито всичките момчета да ти кажт с кой да бъдеш.Тва може да си го решиш само и единствено ти1Избери този,с който се чувстваш най-добре,този за който ти тупка най-силно сърчицето.Незнам,ама имам чувството че към никой нямаш по-сериозни чувства.Може би тва е само привличане...Ако е така,не се тормози,защото като гледам с какво темпо го караш,скоро ще си харесаш още няколко

сега серозно,дано се изясниш със себе си и ти премине тоз период,защото според мен човек е истински щастлив когато се посвещава изцяло само на един

Голям фен
    Град
    Бургас
    Мале, мале...Ти май имаш любов в излишък а? ...Сопри се малко бре...блахахах .Първо не си наясно със себе си.Би се хванала с първия свободен, който те кефи.Това не е любов.Това ще е само една плитка авантюра...нищо повече...но все пак ти си решаваш какво искаш в крайна сметка...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Не,никога не ми се е случвало ,защото нямам толкова свободно време да мисля кой ми е по-симпатичен,дали е Жорко,Кирчо,Митко или Димитричко.Съвета ми към теб е да си намериш работа ,да се изясниш със себе си и после да се изправяш пред тежката дилема дали да си с Любчо или със Сашо.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    май бъркаш външното привличане с харесването...
    и аз съм си харесала доста момчета на външен вид, но никога няма да кажа, че съм влюбена в тях
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Ами слу4вало ми се е да харесвам 2 мом4ета едновременно и избрах този,който ми предлагаше нещо наистина сериозно... така 4е ...реши с кой искаш да бъдеш и бъди само с него не се занимавай с други мом4ета,защото ей такива като тебе от много избиране накрая остават сами (нищо ли4но,само бизнес)

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Macko parvo se razberi sas samata sebe si, a posle mu milsi koi da izbere6. Kasmet

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    nai-dobre e sama da razberesh kakvo tochno iskash i tursish ...moje bi i kakvo ochakvash i chak posle da se zahvanesh s nqkoi
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Голям фен
    Вие какво си мислите....че то и аз знам,че ако избера единия ще ми омръзне бързо и ще искам да съм с другия.А варианта от 4 стола да остана на земята също ми е пределно ясен.Просто исках да знам дали ви се е случвало да ХАРЕСВАТЕ повече момчета на веднъж и ако бяхте на мое място кой бихте избрали,нищо че не ги познавате,просто едно именце.Всещност аз вече съм изключила Преслав и Любчо,защото единият нямя да ми обърне внимание,а другият е несериозен....Останаха само Сашо и Иван...но и аз се поспирам на Сашо.....

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Изпадала съм в такива ситуации даммм...И аз съм на мнение че Сашковците са много яки :P

Мега фен Аватара на koalka
    Моя съвет е да не се занимаваш с нито един от тях-ще си навлечеш само проблеми.А пък и щом си привлечена от повече момчета,връзката ви, с което и да било момче няма да продължи дълго...

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от kpucu_
    O0o0oii sashko .....koi li sashko ne e sladur )) evala _
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    blagoevgrad
    abe tuka mai vseki haresva sa6kovcite .......xixi nema lo6o =D> =D>
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си