.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Голям фен

Po kakav na4in svalqte edno mom4e?

Zdraveite!Iskam da se izvinq,ako ima takava tema ve4e tuk(nai-veroqtno,no ne mi se tarsi),no iskam da znam NA4INA po koito svalqte mom4eto koeto vi haresva.Iskam da znam NA4INITE,pls mnogo spe6no mi trqbvat!!

Ami specialno az nikoga ne svalqm mom4eta prosto zashtoto te vinagi men me svalqt :P

Guest

:)

Как, с един шут, как

macka poprincip mom4etata tqrbav da svalqt momi4etata, no ako tqrbav da si pokaje6 4uvstvata i privli4niqta i ako iska6 da se zaka4a6 s mom4eto e nujno da mu hvurlq6 nejni pogledi, da mu se usmihva6, da go gleda6 i da se stremi6 pogledite vi da se sasekat, mojebi da mu pravi6 komplimenti ama ne prekaleno, da go cunka6 po buzkata i da mu kazva6 sladur4e, da mu pi6e6 hubavi sms-si, abe sigurno ima i o6te na4ini ama za tva se se6tam.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен Аватара на koalka
    Аз не свалям момчета,защото нямам нужда.

до сега не прочетох едно нормално мнение
    само някви надути кукомявки...аз съм СУПЕР ПИЧКА и сички ми се лепят кат мръстотия...
    момичето не е задало правилно въпроса си
    как да ПРИВЛЕЧЕ вниманието на едно момче, да му покаже че го хареса или нещо от сорта...
    и вие сте едни...
    не ме бива много в това, но мисля че най удачно е някъкъв разговор с усмивчици и етц
    ...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    С тухла .... .... ми виж много начини .... зависи от момчето зависи от теб ... Възможно е дори само с един поглед да го направиш ..... Но най- вече зависи какво ти е дал Дядо Господ ... и какво си направила ти с ТОва дето ти е дал

От гледна точка Как изглеждаш чисто визуално .... Щото ако някой ми отрече че Първото запознанство не е 99.9% физика ...... то начи нищо не знае ....

Първо се гледа Физическите черти ... Ако след това имаш желание опознаваш човека като Човек а не като парче месо ....

Така че ако бъдеш добра пиши щО за момиче си (прати някой друг ПИк.... ) ще минеш комисия и ще ти кажем какво да правиш

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    uff za6to pone edin ne otgovori kato horata ama vs se pravqt na interesni?
    zavisi kakvo to4no iska6 da postigne6...dryj s emilo s nego, hvurlqi mu palavi pogledi i nai-ve4e usmihvai se!nikoi ne obi4a namru6tenie momi4eta. budi zabavna, no ne natrap4iva uspeh
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами...бъди естествена и при всеки удобен момент намеквай чувствата си, но не така, че да се натрапваш...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Jenifer
    Ami specialno az nikoga ne svalqm mom4eta prosto zashtoto te vinagi men me svalqt :P
    Познато ми е...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    macka poprincip mom4etata tqrbav da svalqt momi4etata, no ako tqrbav da si pokaje6 4uvstvata i privli4niqta i ako iska6 da se zaka4a6 s mom4eto e nujno da mu hvurlq6 nejni pogledi, da mu se usmihva6, da go gleda6 i da se stremi6 pogledite vi da se sasekat, mojebi da mu pravi6 komplimenti ama ne prekaleno, da go cunka6 po buzkata i da mu kazva6 sladur4e, da mu pi6e6 hubavi sms-si, abe sigurno ima i o6te na4ini ama za tva se se6tam.
    и аз само за тези начини се сещам,нека другите да предложат и те
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Познато ми е...
    и кефиш ли се много?!
    стига такива мнения, че досаждате вече!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мии усмихвам му се, гледам го в очите като си говорим, отговарям на закачките му, шегувам се с него, леко му се заяждам (но не много), за да погъделичкам самочувствието му, правя му съвсеем тънки намеци - не прекалено очевидни, и така
    после отскачаме до тях и работата е готова... хаха базикам се :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Лично аз си нямам специални заучени методи да сваля едно момче. Решавам на момента, защото хората са различни и биха им харесали различни неща. А това, че трябва момчетата ВИНАГИ да свалят момичетата, мисля че е отживелица, а пък и сега много често се среща момичето да поеме инициативата. Има много заспали момчета, които дори не знаят как да покажат на едно момиче, че го харесват и желаят. Това поне е моето мнение.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Познато ми е...
    и кефиш ли се много?!
    стига такива мнения, че досаждате вече!
    Да,много се кефя!!!Яд ли те е?

Град
    Ямбол, България
    лесно е да свалиш момиче или момче но е трудно да ги накараш те те обикнат

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    мии усмихвам му се, гледам го в очите като си говорим, отговарям на закачките му, шегувам се с него, леко му се заяждам (но не много), за да погъделичкам самочувствието му, правя му съвсеем тънки намеци - не прекалено очевидни, и така
    после отскачаме до тях и работата е готова... хаха базикам се :P
    e ot tva syperqko mnenie prosto nqqm dumi br macka suglasna sum s teb :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

С тухла четворка....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi otivam zagovarqm go i ottam veche sichko stava..razmenqme si nomera vijdame se sreshti gluposti i taka ne sled dulgo si4ko e kakto dori ne sum me4tala (ama skormna bee :P )

Голям фен
    Град
    Sofia
    И какво странно има в това едно момиче да сваля момче? Защо трябва да е обратното. Еб*си живеем в 21ви век, я се осъзнайте малко. И някви кифли "не им се налагало, защото тях ги били сваляли". И какво ти трябва да се ограничаваш само до тези дето те свалят? Или може би тебе всички те свалят, така че имаш всякакви възможности? Аз пък да ви кажа, че каквото и да си говорим момчетата харесват намахани момичета, които не се притесняват те да са активната страна. Това с кавалерите и комплиментите е отживелица, независимо дали ви харесва или не. На мен даже ми е кеф да "свалям" момче, защото така не разчитам само на това, че той ще предприеме нещо.

Ако момиче сваля момче, това не я прави жалка или нежелана.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Гледам да му привлека вниманието,в удобни моменти си говорим и накрая може би му казвам за чувствата си!

Супер фен
    флиртувам

ЛиЛчИтУ
    Guest

ЛюбоФфФ

Ми начи, обикновено не мога да ти каЖА точно ся,защото аз не знам какво да правиш..просто не мис е е слу4вало да свалям момче..самите те идват и се закачат с мен не знам какво да ти кажа освен да се закачаш с него и по някакав начин да успееш да му покажеш че ти е симпатичен!!!
    тУва иЕ от менИКазвайте ако има проблем,минала съм по много проблеми сичко 6те ви кажа,само питайте!

Фен
    Град
    Dreamland
    Po princip resha li che shte svalqm nqkoi - vinagi uspqvam i bez tuhla 4-ka
    Neznam kak go pravq , zalojeno mi e - jena sum ... Obi4am da flirtuvam ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Когато момиче ПОКАЗВА, а не СВАЛЯ едно момче според мен най-важни са усмивката и погледа. Усмивка, защото както горе казаха някои никой не обича намусени момичета. А поглед, защото погледа винаги издава не само чувствата, но и мислите на даден човек. По погледа може да се разбере дали някой харесва, обича, мрази, ненавижда друг; дори може да се разбере дали се казва истината. Значи не трябва да се правим на влюбени или да си "преправяме погледа". Или да се усмихваме насила. НЕ! Ако харесваш момче никога не бъди другиго, бъди себе си!!! Хайде, това е от мен. Чао чао!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си