.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Kакво е чуството,когато си влюбенe?

Мисля,че е ясно.Давай те
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Най-прекрасното.....

Тва(според мен)е нещо което не може да се опише с думи а може само да се почувства сус сурцето...нещо което всеки изживява по различен начин, но е страшно красиво прятно и обзмещо чувство...просто е страхотно
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Хай-прекрасното чувство. Забравяш за всички други,виждаш и мислиш само за един човек той е и в сърцето ти и в ума ти по 24часа в денонощието. Виждаш само хубавите неща в него,не забелязваш недостатъците му....за жалост в моя случай ни най-малко не заслужаваше всичко това.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Когато си влюбен...всичко ти изглежда розово
    Не откриваш отрицателните черти на половинката си
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Guest
    Ми незнам, за жалост никога не съм го изпитвал...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Неповторимо.. но просто не може да се опише,трябва да се почувства...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Не може да се опише с думи.

Град
    wOnderLanD
    we ne e tochno taka..as my vijdam vsichki otricatelni cherti i vypreki tova go obicham povechhe ot vsichko i vsichki ....lubovta ne moje da se opishe s dumi - ako nqkoi uspee da go napravi znachi izobshto ne e bil vluben
    When I close my eyes
    Reality overcomes me
    I'm living a Lie...

Град
    Blagoevgrad
    Ми...когато си влюбен в главата ти се въртят мисли само около тази личност.Всеки път когато се видите ти се преобръща всичко и нешто в корема те гъ деличка,губи6 апетит....Мислиш си как изглейдаш в неговите/неините очи и искаш да си съвършен/а
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Съгласен съм с момичето преди мен.Това да си влюбен е едно наистина прекрасно усещане.Непрекъснато мислиш за човека когото обичаш каквото и да правиш ти е непрестанно в мислите.Искаш да си идеален за него и винаги когато си с него си мислиш как изглеждаш в неговите очи.А и изразът "Треперене под лъжичката" действа в пълна сила само да чуеш гласът му наживо или по телефона потреперваш и на лицето ти изгрява широка усмивка.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Фен
    Град
    sofia
    super e qko kato znae6 4e ima 4ovek za kogoto da te e grija i kogoto da znae6 4e obi4a6
    samoto 4uvstvo na moje da se opi6e prosto e....velikolepno...ne moje da se opi6e tova e nai svqtoto 4uvsto mn si 6tastliv v ob6to vzeto vsi4ko ti e na 6

Голям фен Аватара на thirteen
    Все пак трябва да ти се отвърне на чувствата за да летиш наистина,тогава мога да кажа от личен опит колко е вълшебно.

не може да се опише с думи.онази тръпка когато видиш любимия....оххх...неописуемо е

nemoje da se opi6e.4oveka koito obi4a6 ti e nonstop v gavata

FiRe_LaDy
    Guest
    При всеки 4овек е индивидуално,но по4ти при вси4ки има загуба на апетит,хранят те мислите само за него/нея.4увстваш се много щаслив.Просто нещо невероятно.Докато не го изживееш не можаш да разбереш какво е.Пойелавам го на всеки,но без болка.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    страхотно е да си влюбен, особено в началото.
    чувстваш се някак по-пълноценен, мислиш непрекъснато за този, в когото си влюбен.. и тези мисли за него са съпътствани с една ужасно дразнеща болка, гъделичкане в корема, които пък ти носят някакво странно мазохистично удоволствие...
    всичко е някак по-красиво около теб, особено когато си представиш, че .. '..о боже, ние дишаме от един и същи въздух'
    и всяко негово докосване те прави толкова щастлив, помниш всяка негова дума или съвет, защото за теб той е толкова съвършен и неспособен да греши.
    а когато ти самият допуснеш някоя грешка, даже една простичка мисъл за него може да заличи всяка следа от лошо настроение в следствие от грешката ти.
    и накрая когато легнеш вечер в мекото легло с пухени възглавнички пак с мисли за него, все едно изваждаш един албум със спомени от душата си и го разглеждаш. припомняш си всяка секунда с него, наблюдаваш себе си и поведението си - кога си се държал както трябва и кога не, какво ли го е подразнило в теб, а може би нещо му е харесало? и си казваш, че следващия път няма да допуснеш същите грешки........
    има още толкова много емоции докато си влюбен, не може да се опишат всичките
    алелуя.

neshto,koeto se nadqvam da se slu4i i s men :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

striker
    Guest
    ne moje da se opi6e prosto e "val6ebno"(meko kazano) oba4e vinagi ima i lo6a strana - nespodelenata liubov tova e naj lo6oto v jivota

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Neupisuemo e kogato si vliuben
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на iiirish
    зашеметяващо чувство! опияняваща тръпка и едновременно сладка болка - за погледа на един очи, за допира на едни ръце, за целувката на едни устни... за всичко това...

Супер фен
    Аммм....Отстрани изглежда СУПЕР смешно...Изглежда като чалнат,гледа в една точка,с лека усмивка на лице и очите му светкат Но иначе ако теб те сполети зависи в каква ситуация си може да си или мн мн мн щастлива или мн мн мн тъжна...

Супер фен
    Ми ако кажа че не може да се опише ще звуча суперски банално така че ще кажа това което казах в една тема в същия форум съвсем наскоро.Когато съм около него сърцето ми почва да бие по-силно...говоря мн бързо и несвързано...усещам леко потръпване...и...стомахът ми се свива...абе велико е Щеше да е оше по-велико ако беше любпвта ми споделена

moje bi sushtoto kato tova koeto te obzema pri strah,samo che se chustvash dobre.

tova 4uvstvo ne moje da se opi6e dori ot nai-velikiq pisatel,ne moje da se narisuva dori i ot nai-izvestniq xudojnik ne moje da se prigotfi dori i ot maistora gotva4...tova 4uvstvo e nai-prekrasnito nai-silnoto nai-vuzbujda6toto nai-izkrenoto..makar 4e ponqkoga jestoko ni naranqva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си