- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ухапване от комар
А аз обожавам да се чеша - много е приятно. И винаги разранявам пъпките.
ми поне на мен следата ми изчезва от него, стига да я пръскам често.
и все пак може да отидеш до някоя аптека и да ги питаш какво имат против ухапване и какво ще ти препоръчат. аз направих така и ми дадоха това.
Еми аз ползвам Fenistil gel и наистина пъпките минават по-бързо, а и сърбежа изчезва! Пробвай с него, има го по аптекитеПървоначално написано от NeBrEjNo
![]()
Охаааа и аз.Ама после остават белези...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ммерси 6е опитамПървоначално написано от Stranna_
hahaha i az obi4am mn mazohisti4no e xaxaax ama gledam da ne si pri4inqvam mn golemi pupkiПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
az sum cqlata sa v komarchenca.....i si gi chesha...chesno kazano mai shte minat skoro...
Първоначално написано от NeBrEjNo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Първоначално написано от Obitax
Ауе ... КОЛКО труд се иска за да постнеш такова нещо ? Много ми е чудно .. явно на млади години си се лишил от мозъчните си клетки .
Аз исках да допълня към темата ,че и мазането със спирт помага - Лавандулов или Ментолов .
хаха,развесели меПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Сериозно говоря. Има ли по-яко нещо от това да се чешеш?
a za6to predi da izlezete ve4er ne se namajete s autan i nqma da imate problemi posle kak 6te iz4eznat pupkite...![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Ясно бе ясноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
A nie v nas ,nqmame nikakvi komari..dosega taka ne e bilo..a jiveem na 6tiq etaj..i men ot minalata godina ,ne me e hapal komar
![]()
Vape Derm Herbal - аз ползвам във формата на мокри кърпички, но го има и като спрей...Има го в по-големите супермаркетиИма и за преди да те е ухапал комара (т.е. изобщо да не идва до теб
) и за след това...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ментолов спирт- евтино и ефикасноИма го във всяка аптека
А за да не те хапят комари, купи си и един Autan и се мажи с него всеки път преди да излезеш някъде
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Мене като ме ухапе комар и като ме сърби мноооооооого си слагам на памуче малко оцет и мажа пъпката...действа против сърбежаА,за белезите Фенистил гел :P
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше