- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex sus lubov ili bez???
Kak mislite 4e e po-vulnuva6to sexa s lubimiq 4ovek i da e po lubov ili sexa s nqkoi s koito se zaka4ate ot odavna i sega ste re6ili da go napravite????![]()
mi..az do sega ne sum pravila sex bez liubov..i nz..za men e trupka s liubom chovek, no moje bi ako privlichaneto e poveche sexualno to i trupkata 6te e po-golqma..
sexat si e sex...no kogato ima 4uvstva vlojeni v cialata rabota...e mnogo...mnooooogo po-razli4no i hubavo
hit me clown!
Секс без любов не е секс, а просто чукане![]()
Такаче предпочитам да си правя секс с човека, когото обичам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и в двата случая е секс - нали удоволствието е на max, другото няма зн
разбира се, както каза ^npocTo^a3^f^, трябва да има физическо привличане (говоря за външен вид)
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
dai da te celuna po buzkataПървоначално написано от trash_kid
napalno te podkrepqm
\
/
Sex s lubimiq e ne6to mn gotino i xubavo,dokato sex bez lubov za men si e 4ista IZNEVQRA
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
maili ako niama6 priqtel neznam na koi 6te izneverqva6... ili moje bi na sebe si?
Spored men sexa e valnuva6 kogato ima sexualno privli4ane!!! nz kak e bez lubov,no i v dvata slu4aq ima emociq!
Sexa ,bez lubov e prosto zadovolqvane na nujdite koito se obajdat ot vreme na vreme ;]]]] Kogato ,obache si s chovek kogoto obichash se prevrashta v edno strahotno izjivqvane![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
А ако си нямаш гадже?Първоначално написано от maily
![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Трябва да има чувства-сексът е израз на чувствата ми към човекът и трябва да имам такива,за да си легна с него!
И в двете има тръпка![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Sex i s luibov i bez luibov e super izjivqvane ,no vinagi 6te e mnogo po stoinostno ako ima lluibov![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
а бе секс-а си е секс.... \/
е разбира се с любов си е много по-яко)))
XaXAx nalii samo da go imaПървоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Абсолютно е така, едно " чукане " не трае колкото любовта и е моментно изживяване с някои които не познаваш или приятел ама и има добра страна защото си наясно с чувствата и утре няма да те боли докато някои момче може да си изграе ролята на твоята любов да те " чука " и после айде чао и ще има послеПървоначално написано от miloto_girl-4e
"АХ МОМЧЕТА, ТАПАЦИ .... "
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ета да ...Първоначално написано от FiSoLiNka
))))))
mn qsno 4e sexa e po qk kogato ima 4uvstva.ako se ebe6 s toq i onq samo zaradi ideqta da pravi6 SEX(dori i da ti e hubavo) 4isto i prosto varvi6 kam ninfomanstvo.tova e kurvensko spored men
За мен най-вълнуващ е секса с най-любимия ми човек.Това ме прави адски щастлива.Правим го от любов,а и двамата сме доволни.
Opredeleno si prava...ako se praska6 sas vseki zaradi ideqta ..a ne zaradi 4ustvata si e eba6 kurvenskoПървоначално написано от mai4et0