.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Фен
    Град
    Sofia
    Abe zavisi ot obstanovkata i ot 4uvstvata koito izpitva6 v tozi moment naprimer ako si na kupon i ti e nqkakvo veselo i ti e mnogo gotino nqma da ti napravi vpe4eatlenie s koi pravi6 sex no ina4e ako sedine6 s nqkakuv 4ovek koito neobi4a6 i nali ne6to trugva da ti govori predi da se nalazite az naprimer 6e usetq v dumite na toq 4ovek 4e nqma 4uvstva i nqma da pravq seks s nego.(AZ SUM MOM4E I SI IMAM PRIQTELKA NO ZA RAZLIKA OT NQKOI HORA KOITO OBI4AT DA IM BURKAT V GUZA AZ NITO OBI4AM NITO DAVAM TOEST NE SUM GEI..)
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен
    Nqma nishto po-hubavo ot tova da pravish liubov s choveka,v koito si vliuben i obichash!Tova e moeto mnenie.Togava vlagash cqlata si liubov i vsichko e prekrasno i istinsko.A sexut bez liubov-tova e prosto za "sporta",zashtoto tam ne vlagash nikakvi chuvstva,prosto e nqkakvo mimoletno privlichane,izchukvate se,kazvate si "chao,beshe mi priqtno"i vsichko prikliuchva do tuk,no ima i hora,koito poveche gi ustroiva tozi variant-vse pak vseki e razlichen.

Eee mn qsno che sex s lubov...mnogo pati am go pravila bez lubov,no nito 1pat ne mi e haresvalo....
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    Eee mn qsno che sex s lubov...mnogo pati am go pravila bez lubov,no nito 1pat ne mi e haresvalo....

Хааха точно ти, не мисля, че ти се е случвало често ...
    2т. забрана за ползване на профил

christina aguilera
    Guest
    estestveno,4e e nai-hubavo ako e s tozi,kogoto istinski obichash

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от trash_kid
    sexat si e sex...no kogato ima 4uvstva vlojeni v cialata rabota...e mnogo...mnooooogo po-razli4no i hubavo
    dai da te celuna po buzkata napalno te podkrepqm \/
    i az sam s mackite
    Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Естесвено че с любимия човек...няма да тръгна да се е*а със всеки с който се "закачам" от доста време....

[quote="danielka_88"][quote="Deja-Vu"]
    Цитирай Първоначално написано от trash_kid
    sexat si e sex...no kogato ima 4uvstva vlojeni v cialata rabota...e mnogo...mnooooogo po-razli4no i hubavo
    syglasna sym

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Razbira se che sexa v koito ima vlojeni chuvstva e mn po-hubav i valnuvash i po-udovletvorqvash! Mojesh da se izchukash sas vseki koito si poiskash, obache kogato ot dvamata struqt i chuvstva osven sexualnoto privlichane e savsem razlichno!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

За мен секса без любов не е секс.Когато няма любов се губи самата тръпка и удоволствие че си с любимия човек.Затова правете секс с любимия човек

Повече от фен
    Едното е правене на любов другото е мръсен животински секс. И двете имат своите предимства и недостатъци и двете са готини преживявания по своя си начин. Няма "по-яко"

Re: Sex sus lubov ili bez???

Цитирай Първоначално написано от Gostenka
    Kak mislite 4e e po-vulnuva6to sexa s lubimiq 4ovek i da e po lubov ili sexa s nqkoi s koito se zaka4ate ot odavna i sega ste re6ili da go napravite????
    Чукането, приятелче, си е чукане, без значение дали чукаш случайно срещната маца < респективно мацор > на улицата или пък чукаш най - най - най любимата си ваза < или възглавница >. Ние, врабчетата, не влагаме особено количество чувства в чукането - буташ салама и после го вадиш, затова преценяван тази тема повече като отправена към женската половина на чофорумството. Чукал съм пиленце, което много обичам, също така съм чукал и такива, които едва познавам/не познавам и да ти кажа - разликата за мене е само в големината на циците и междуушната кухина.
    Among the things I've lost I miss my mind the most..

Look for me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си