.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    ~~``~~
    Guest

Влюбен съм в най-добрата си приятелка...

Сега сме най-добри приятели! Честно казано никога не съм имал по близък приятел! Знаем всичко един за друг! Обаче чувствата от преди сега се увеличиха! Не мога да опиша колко съм влюбен в нея!!! Просто ми идва да крещя "Обичам я!" Обаче тя си има гадже Реших да се радвам и на това, че тя ми е най-добрия приятел изобщо! Обаче като сме някъде с нея, честно казано тя се държи не само приятелски, а малко по-така... Това направо ме побърква!!! И друго нещо... Нещата между нея и гаджето и изобщо не вървят от около месец и половина... На границата са да скъсат... Но не знам какво да правя?????? Ако скъсат дали имам шанс или пък това може да доведе до прецакване на приятелството ни... Честно даже не знам какво точно да и кажа когато тя ме помоли за съвет какво да прави с гаджето и! Не знам просто... Ако някой може да каже(напише) нещо, ще съм много благодарен!!!

Съжалявам, че е толкова дълго, ама просто исках да споделя!

Ами следващия път като те помоли за съвет какво да прави с гаджето и изръси нещо от сорта на " Ми , ако трябва да ти отговоря като приятел опитай да се сдобрите , ако трябва като човека , който те харесва ... Скъсай го ... " Кажи и го по някакъв такъв начин ... .. Но да , винаги има шанса да ви се развали приятелството по този начин ... ... Помисли си добре ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    сладур,според мен трябва да си останеш нейният приятел,ако искш да запазиш приятелството ви,защото мн често от наи-добри приятели се превръщат в гаджета.но много трудно от гаджета остават приятели,а за най-добри и да не говорим...
    Може би трябва да и помогнеш ако обича истински приятеля си да го запази,а ти да намериш друго момиче,с което да си щастлив...но задължително и кажи какво чувстваш,като (ако ме послушаш затова което написах) и кажи още,че предпочиташ да не сте гаджета,за да запазите приятелството си
    УспеХ...Ние можем да ти дадем смао съвети и да ти кажем какво мислим,но изборът трябва да направиш ти и каквото и да избереш,то ще е правилно,стига после да не съжалявасх
    \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
    Ами следващия път като те помоли за съвет какво да прави с гаджето и изръси нещо от сорта на " Ми , ако трябва да ти отговоря като приятел опитай да се сдобрите , ако трябва като човека , който те харесва ... Скъсай го ... " Кажи и го по някакъв такъв начин ... .. Но да , винаги има шанса да ви се развали приятелството по този начин ... ... Помисли си добре ...
    haha тва е супер
    най-добре пробвай, щото ако чакаш, накрая ще си намери някой, когото наистина ще обича, и ще е по-зле от сега
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Opredeleno ima6 6ans s neq!No ne barzai da i predlaga6 i t.n!Iz4akai da utixnat ne6tata!Budi do neq podkrepqi q!Prodaljavai da bude6 nai dobriqt i priqtel!I 6te vidi6 4e vsi4ko 6te se naredi kakto trqbva!6tom tq ima 4ustva kum teb i ti im6a 4ustva kum neq vs 6te bude Ok!Vqrvai mi..UspeX
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

~~``~~
    Guest
    Чесно казано дори и като приятел не бих и казал да се сдобрят! Той изобщо не я заслужава! Направо какво и причинява, не е истина! Тя страда всеки изминал ден! Имам чувството, че той изобщо не иска повече да е с нея! Изобщо не и обръща внимание! Нищо хубаво не прави за нея! Точно обратното - само я наранява - психически и физически! За това не бих казал дори като приятел да се сдобрят!

А другото нещо е това, че аз не съм и казал, споделил, че я харесвам толкова! Може би тя знае, защото преди да станем толкова добри приятели, сигурно ми е личало! Сигурно и сега ми личи... Не знам, но аз не съм и казвал...

Цитирай Първоначално написано от ~~``~~
    Чесно казано дори и като приятел не бих и казал да се сдобрят! Той изобщо не я заслужава! Направо какво и причинява, не е истина! Тя страда всеки изминал ден! Имам чувството, че той изобщо не иска повече да е с нея! Изобщо не и обръща внимание! Нищо хубаво не прави за нея! Точно обратното - само я наранява - психически и физически! За това не бих казал дори като приятел да се сдобрят!

А другото нещо е това, че аз не съм и казал, споделил, че я харесвам толкова! Може би тя знае, защото преди да станем толкова добри приятели, сигурно ми е личало! Сигурно и сега ми личи... Не знам, но аз не съм и казвал...
    Ми щом се държи така с нея защо е още с него ... Да го зарязва и това е ... Кажи и го ... И по добре си я питай дали имаш шанс изобщо , защото , ако наистина предполага и до сега не е нашравила нищо по въпроса може би не те харесва ... Или пък не е направила заради гаджето си ... Абе говори с нея ... Така е най добре ... Успех ...

Guest
    като те пита пак за съвет, кажи й че ако го обича и САМО ако той я обича трябва да оправят нещата. ако ли не, да късат, за да могат да си продължат живота и да срещат нови хора. после изчакай да видиш какво ще стане между тях и ако скъсат и тя е разтроена, успокой я и й кажи че доста отдавна имаш чувства към нея, но не си искал да й се нахвърляш... и сега не искаш. нека просто знае за чувствата ти и да го обмисли.

успех )

Мега фен Аватара на iiirish
    браво! =D> оригинално е! това е добър съвет, стига да имаш смелост да й го кажеш по този начин. а това вече зависи само от теб. успех и стискам палци

Град
    Благоевград
    da oba4e 6tom tova momi4e tarpi gadjeto i da q naranqva fizi4eski i psihi4eski ne mislite li 4e go obi4a.da naistina e po dobre da skasa s nego ako toi i pri4inqva bolka.no kakvoto i da stane spored men ti trqbva da q podkrepi6.kaji i za 4uvstvata si no ne q izostavqi kato priqtel za6toto za da ima6 6ans s neq tq trqbva da skasa s gadjeto si,a ako skasa s gadjeto si 6te strada i to mn.badi do neq pak kakvoto trqbva 6te stane

Мега фен Аватара на koalka
    Ами поговори с нея и си признай чувствата.Има риск да загубиш приятелството и-винаги има риск,но ти я ОБИЧАШ.Не го забравяй-действай.

Фен
    Град
    blagoevgrad
    e za takova do sega ne se bqh se6tala ...umno hrumvane Oba4e spored me e po dobre da si ostane6 nein fr....pak ako tq ti dade znaci 4e iska ne6to pove4e davaii.. ne 4akai
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Re: Влюбен съм в най-добрата си приятелка...

Цитирай Първоначално написано от ~~``~~
    Сега сме най-добри приятели! Честно казано никога не съм имал по близък приятел! Знаем всичко един за друг! Обаче чувствата от преди сега се увеличиха! Не мога да опиша колко съм влюбен в нея!!! Просто ми идва да крещя "Обичам я!" Обаче тя си има гадже Реших да се радвам и на това, че тя ми е най-добрия приятел изобщо! Обаче като сме някъде с нея, честно казано тя се държи не само приятелски, а малко по-така... Това направо ме побърква!!! И друго нещо... Нещата между нея и гаджето и изобщо не вървят от около месец и половина... На границата са да скъсат... Но не знам какво да правя?????? Ако скъсат дали имам шанс или пък това може да доведе до прецакване на приятелството ни... Честно даже не знам какво точно да и кажа когато тя ме помоли за съвет какво да прави с гаджето и! Не знам просто... Ако някой може да каже(напише) нещо, ще съм много благодарен!!!

Съжалявам, че е толкова дълго, ама просто исках да споделя!
    sa shti kaja:ako kriesh 4uvstvata si ot "nai dobrata si fr" shte sujalqvash,zashtoto kogato tq ti iska suvet za gadjeto si-ti nqkak si se 4uvstavsh ujasno i revnuvaiki mojesh da i dadesh nai ujasniq suvet kolkoto i da ne iskash-ne pravi tazi greshka-pogovri s neq i i priznai 4uvstvata si,a i shtom tq se durji po taka... moje i tq da krie neshto,no malko se sumnqvam-sled kato ima i gadje,-te sa naput da skusat-priznai kakvo izpitvash navreme,nehstata mogat da se uslojnqt-vqrvai mi-prejivqla sum go :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Братле, аз съм в същия вариант. Тя даже ме има за "братче", много ме цени .. ама нали онова прословуто "Нека си останем само приятели"
    Приятел си има. Карат се, сдобряват се ... давам й съвети за връзката й. А пък толкова ме боли, че не е с мен. Знам, че и при нея има нещо, което й говори за мен, но преди месеци, когато й признах чувствата й, тя общо взето мне ме разбра и след това започна с тоя нейния приятел.
    Тъй че не знам. Love hurts! Кажи й го пък да става каквото ще. Тежко е, ама поне да не ти е тая болка на сърцето, защото знам как разкъсва и побърква.

и все пак ... да не вземеш да ме слушаш просто ей така някакъв си ФиТоК (старозагорски скейтър) .. ти си решаваш, аз просто давам мнение
    Успех, братле!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiToKa
    Братле, аз съм в същия вариант. Тя даже ме има за "братче", много ме цени .. ама нали онова прословуто "Нека си останем само приятели"
    Приятел си има. Карат се, сдобряват се ... давам й съвети за връзката й. А пък толкова ме боли, че не е с мен. Знам, че и при нея има нещо, което й говори за мен, но преди месеци, когато й признах чувствата й, тя общо взето мне ме разбра и след това започна с тоя нейния приятел.
    Тъй че не знам. Love hurts! Кажи й го пък да става каквото ще. Тежко е, ама поне да не ти е тая болка на сърцето, защото знам как разкъсва и побърква.

и все пак ... да не вземеш да ме слушаш просто ей така някакъв си ФиТоК (старозагорски скейтър) .. ти си решаваш, аз просто давам мнение
    Успех, братле!
    Мали колко хора има в същото положение като мен. Аз се намирам в абсолютно същата ситуация. Казах го й го, но поради тази причина се скарахме за една седмица, след това отново се сдобрихме и май пак почвам да се в******м в нея, което не знам, но пак почва да ме гложди нещо. Тя си имаше гадже, но се разделиха с него и сега пак е сама, а аз не знам дали трябва да и го кажа пак или пък да й направя подарък, направо вече пак съм хлътнал по нея, а тя пак продължава да се държи с мен като с малко "братче" и само ме гушка и ми се умилва, а пък аз не знам какво да кажа. Да й подаря ли цветя или някакъв подарък и да й призная, че още изпитвам същите силни чувства към нея. Ще ми дадете ли и на мен съвет?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от FiToKa

Успех, братле!
    Мали колко хора има в същото положение като мен. Аз се намирам в абсолютно същата ситуация. Казах го й го, но поради тази причина се скарахме за една седмица, след това отново се сдобрихме и май пак почвам да се в******м в нея, което не знам, но пак почва да ме гложди нещо. Тя си имаше гадже, но се разделиха с него и сега пак е сама, а аз не знам дали трябва да и го кажа пак или пък да й направя подарък, направо вече пак съм хлътнал по нея, а тя пак продължава да се държи с мен като с малко "братче" и само ме гушка и ми се умилва, а пък аз не знам какво да кажа. Да й подаря ли цветя или някакъв подарък и да й призная, че още изпитвам същите силни чувства към нея. Ще ми дадете ли и на мен съвет?
    Братле ... тежка е любовта. Аз го бях направил с цветя (наистина великолепен букет беше) и картичка (на картичката бях написал стих посветен на нея), но бях адски спекан. Изключително много се притеснявах Почнах да ръся няк'ви глупости след обяснението и направо много ме беше яд после, защото всичко ОК, ама като се притеснява човек не стават работите
    Какво да ти кажа, ако наистина много си хлътнал по нея би рискувал отново, кажи й че не можеш да спреш да мислиш за нея. Ако наистина ти е много добра приятелка (както в моя случай) тя ще поговори с теб, може и нищо да не стане, но поне приятелството ви ще остане.
    Успех!

Какво стана ? Призна ли и ? Има ли някакво развитие ... ? А другите ... При вас някакъв напредък ... ?

4ove4e ima6 6ans,no naistina moje da pracaka6 priqtelstvoto vi. no ima i vuzmojnost tq da skusa s nego i da si nameri nqkoi drug koito mnoo da obi4a ba4e tfa da ne si ti.....taka 4e pomisli dobre predi da deistva6......uspex...nadqvam se vs da e dobre i v kraina smetka nqkoi den da ni pishete zaedno...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Iz4akai da skasat i sled tova MOMENTALNO po4va6 da q ute6ava6 ( ako ima nujda) i sled tova si priznava6 kakvi sa ti 4ustvata i ot tam natatak ...... dano stane ne6to

Are Good Luck !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Наистина има вероятност да загуби6 приятелството си с нея, но може и да те разбере...само като пример 6те ти кажа, че с моя най-добър приятел започнахме да ходим заедно и бяхме заедно някъде около 1 година....след това, онбба4е скъсахме и в момента отношенията са ни абсолютно същите....той много пъти ми е признавал, 4е ме харесва, а аз откровено съм му казвала истината без да го наранявам....в момента знам 4е той ме харесва, но просто чувствата в тази насока не са същите, а като приятели сме пшо4ти неразделни, като бреат и сестра...
    така 4е има6 6ансове, просто трябва да си внимателен, за да разбере тя колко наистина много я цениш и уважаваш, че мислиш за нея много и то само хубави неща...трябва да я увериш 4е може да раз4ита на тебе, пурво като на приятел, а по-късно да й докажеш, 4е и като нещо повече...
    успех, защото явно я уважаваш и оби4аш наиастина!

Ако наистина си влюбен... рискувай. За любовта няма граници. Нали знаеш? Е, верно рискуваш ама винаги има риск за всичко. Защо сме хора ако не грешим и не рискуваме. Поговори с нея.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    ами ако и кажеш че я харесваш има голяма риск да я загубиш и като приятелка.но дори и си останете само приятели след като си и казал няма да е същото!но аз те съветвам да действаш,но предпазливо.кажи и всичко което ти е на сърцето.тя пък щто не скъса с тоя олигофрен щтом я наранява и психически и физически.да му тегли шута с такива животни няма смисъл да се разправяш.Е*еш му майката от сякаде и тва е.та така моя съвет го казах.
    късмет ти пожелавам и дано да се получат нещата [-o< \/

Guest
    и аз съм така...Много я обичам и смятам да и призная това скоро време...Не мога да спя,ходя на работа като побъркан,не мога да се съсредоточа,като неадекватен съм,мисля само за нея...Много добра приятелка ми е,но не искам само това.Яко съм хлътнал и просто не издържам.Сега прочетох цялата тема и ще рискувам както казаха повечето хора,пък да видим какво ще стане...и да не стане нищо,не искам друго момиче искам си нея.Дайде ми някакъв съвет.Благодаря предварително и лека нощ

ATAKABG
    Guest
    Изчакай да скъсат и действай. Няма по-готино нещо от това да ходиш с най-добрата си приятелка. Така и връзката ви ще е много добра.

~~``~~
    Guest
    Благодаря Ви за подкрепата и помоща със съветите Ви! Но и аз не знам какво точно да правя! И аз съм си мислел да и призная, но само мисълта, че мога да прецкам такова приятелство.... Със всеки изминал ден ставаме все по-добри приятели! Просто няма да ден, без да се чуем, без да се видим(е виждането не е точно всеки ден, но почти...) Чесно прекарваме повече време заедно отколкото тя с приятеля си!!! Просто ако не се видим или чуем поне пред деня се чувствам някак си много зле, някак си празен! И усещам, че при нея е същото! Доверяваме си всичко един за друг! Има мой лични неща, които само тя знае и никой друг! Имаме супер много общи неща... А иначе за това защо стои с гаджето си още?.. Не е затова, че го обича толкова, казва, че няма кой знае какви чувства към него... Според мен е, че първо има някаква степен на свикналост с нещата ако може така да се каже... Не са от много време заедно, но тя като ли че тя просто я страх какво ще стане ако го скъса! Това и е първата сериозна връзка! Другото нещо, според мен, е това, че като ли че не иска да го нарани толкова! МАКАР ЧЕ той си го заслужава! Може отначалото да е бил друг, НО сега се държи с нея отвратително! Както казах, причинява и физическа и психическа болка! Като плаче, чак на мен ми се реве! Боли ме сърцето! Има и други причини, за които тя ми е казвала, че не иска да го отреже! Чесно казано доста глупави причини, но не мога да и кажа, че са глупави! Щом за нея не са глупави! ЧЕСНО искам да и кажа, че тоя не е за нея! Тя не заслужава такова отношение изобщо! Тя заслужава само най-доброто! Но не знам как ще прозвучи ако и го кажа! Тя може би знае поне малко за мойте чувства към нея... И може би ще си помисли, че го правя за да скъса с гаджето си, за да аз да съм с нея! Но аз изобщо нямам никакви такива намерения! Ако знаех, че тя е щастлива, аз щях да се примиря само с приятелството, което хич не е малко! Но тя е нещастна! И искам да и помогна и не знам как!!!

Съжелявам и се извинявам, за това, че пак написах цял роман, но просто всяка вечер си мисля какво става и какво е най-добре да направя! И все по-трудно ми става да мисля дори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си