- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в най-добрата си приятелка...
Пробвай!Приятели ще срещаш 1 тон през целия зи живот представи си че и тя те обича и само чака да и го кажеш и ти не направиш крачката.После ще си изядеш дупарата от яд действай пич..![]()
Eventful past is everclear.
Ау!Съмуон кейм ту дъ дарк сайд!И аз съм така човече,ама не е хубаво!Нищо не предприемай,ще те отреже не сто,ами не знам колко процента.няма смисъл просто.Намери си нещо за шибане друго и това е.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
здравейте.И аз го имам този проблем от 5 години,само че при мен тя ми казва,че съм и единствения най-добър приятел момче. Тя не може да ме търпи да я прегърна или да и кажа,че я обичам.Ако го направа след това тя още малко ще ме заколя. С всички останали не го прави това и ми казва че само ги използва.Мисля да и кажа че я обичам но не само като приятел,но мн. ме е страх да не я загубя като приятелка.Късмет на всички
Излей си душата пред нея, дори и да го направиш шанса приятелството ви да изчезне е нищожен, знам го от опит![]()