.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Пробвай!Приятели ще срещаш 1 тон през целия зи живот представи си че и тя те обича и само чака да и го кажеш и ти не направиш крачката.После ще си изядеш дупарата от яд действай пич..
    Eventful past is everclear.

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Ау!Съмуон кейм ту дъ дарк сайд!И аз съм така човече,ама не е хубаво!Нищо не предприемай,ще те отреже не сто,ами не знам колко процента.няма смисъл просто.Намери си нещо за шибане друго и това е.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

здравейте.И аз го имам този проблем от 5 години,само че при мен тя ми казва,че съм и единствения най-добър приятел момче. Тя не може да ме търпи да я прегърна или да и кажа,че я обичам.Ако го направа след това тя още малко ще ме заколя. С всички останали не го прави това и ми казва че само ги използва.Мисля да и кажа че я обичам но не само като приятел,но мн. ме е страх да не я загубя като приятелка.Късмет на всички

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Излей си душата пред нея, дори и да го направиш шанса приятелството ви да изчезне е нищожен, знам го от опит

Супер фен Аватара на Stotii
    Тема от август месец .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си