Цитирай Първоначално написано от FiToKa
Братле, аз съм в същия вариант. Тя даже ме има за "братче", много ме цени .. ама нали онова прословуто "Нека си останем само приятели"
Приятел си има. Карат се, сдобряват се ... давам й съвети за връзката й. А пък толкова ме боли, че не е с мен. Знам, че и при нея има нещо, което й говори за мен, но преди месеци, когато й признах чувствата й, тя общо взето мне ме разбра и след това започна с тоя нейния приятел.
Тъй че не знам. Love hurts! Кажи й го пък да става каквото ще. Тежко е, ама поне да не ти е тая болка на сърцето, защото знам как разкъсва и побърква.

и все пак ... да не вземеш да ме слушаш просто ей така някакъв си ФиТоК (старозагорски скейтър) .. ти си решаваш, аз просто давам мнение
Успех, братле!
Мали колко хора има в същото положение като мен. Аз се намирам в абсолютно същата ситуация. Казах го й го, но поради тази причина се скарахме за една седмица, след това отново се сдобрихме и май пак почвам да се в******м в нея, което не знам, но пак почва да ме гложди нещо. Тя си имаше гадже, но се разделиха с него и сега пак е сама, а аз не знам дали трябва да и го кажа пак или пък да й направя подарък, направо вече пак съм хлътнал по нея, а тя пак продължава да се държи с мен като с малко "братче" и само ме гушка и ми се умилва, а пък аз не знам какво да кажа. Да й подаря ли цветя или някакъв подарък и да й призная, че още изпитвам същите силни чувства към нея. Ще ми дадете ли и на мен съвет?