- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Napravih li gre6ka?
Zdr!Uf naskoro stana ne6to koeto preobarna jivota mi nadolu s glavata-vse edno sko4ih s bundji,samo 4e skoka be6e priqten!Predi okolo 7mes. zapo4nax da si lafq(4atq) s edno mom4e,ot moq klas i ot duma na duma,vs ve4er stanaxme nai dobri priqteli!I taka vsi4ko si be6e normalno-samo fr,dokato predi okolko mesec i polovina edna ve4er se skaraxme i v tozi moment edna luda lubov plamna mejdu nas!Predi 2sedmici toi mi predloji i az kazax DA!!!Mn sam 6tastliva vsi4ko e super,samo 4e ima edno "NO"!Ne napravih li gre6ka kato kazax Da?!Kazax na nai dobrata mi fr tq taka me izgleda vse edno sam ubila nqkoi...Nikoi ne me podkrepq,osven tova mom4e!Ami ako ne6to stane i se razdelim kvo staa s priqtelstvoto ni???Molq vi otgovorete mi za6toto sam mn ot4aqna,VLUBENa i...
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
явну приятелите ти имат нещо против връзката ви,погови с тях и ги попитай какъв е проблема...но мисля,че каквото и да ти кажем сега е трябвало да помислиш преди да кажеш "да",защото сега дори и да скъсаш с това момче може би той ще се почувства предаден...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Според мен би могло да си останете приятели..ама знам ли.Ми какво ти пука кой подкрепя връзката ви?Важното е че се обичате,не би трябвало нищо друго да има значение поне според мен.Не се влияй от хорското мнение,можеш да сгрешиш
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
az ne vijdam problem
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
щом се обичате това би трябвало да ви стига. и защо изобщо мислиш за това какво ще стане като скъсате?! ако държиш истинки на него няма да мислиш за раздяла! това момче те обича и подкрепя! какво повече искаш?!![]()
abe macka 6e ti zadam samo 1 vapros....OBI4A6 LI GO?!ako go obi4a6 i toi te obi4a bori se za tova koeto ima6.priqtelite sa edni ot nai vajnite hora v jivota no ako sa ti istinski priqteli i vijdat 4e si 6tastliva s tozi 4ovek nikoga nqma da ti kajat ni6to protiv vrazkata ti.radvaite se na lubovta si i ne misli za skasvaneto.6tom tova mom4e te pravi 6tastliva ne moje tvoeto "DA" da e gre6ka!!!<-- ako izglejdate taka kogato ste zaedno zna4i sveta e tvoi
))
не си направила грешка
защо всички си мислят, че връзката задължително проваля всичко и че любов м/у приятели не трябва да има, не мога да разбера.. не е ли мн по-добре да обичаш някого, когото вече добре познаваш и можеш да разчиташ на него, отколкото да си несигурна в човека до себе си?![]()
нз, но лично аз не мога да си представя връзка без известна доза приятелство в нея![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ккаво те интересуват другите?Важни сте вие двамата.Обичайте се и бъдете щастливи.
predi vreme v edna tema kazah neshto i sega shte go povtorq:Първоначално написано от maily
DA NE TI PUKA OT MNENIETO NA DRUGITE-te ne jiveesh za tqh nito te za teb-da ti puka ednistveno za tebti si go haresala-to iteb -vlubeni ste-s NEGO SHTE SI BUDESH da ne ti puka
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ot opit 6te ti kaja Ne slu6ai drudite ne se saobrazqvai s tqh vajna si ti i tvoite 4ustva a 6tom sa spodeleni tova e prosto prekrasno!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Тази е поредната тема, която затвърждава мнението ми, че неможе да има искрено приятелство между момче и момиче...все някога един от двамата се влюбва в другия...неизбежно е...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Щом се обичате ,проблем няма! Защо ще слушаш другите?Щастливи сте,хубаво ви е заедно няма защо да плащаш данък хорско мнение.не мисли за раздяла,след като няма почва тя да се осъщастви.Бъдете си заедно и се посвещавайте изцяло един на друг.Не си вкарвай черни мисли в главата,след като всичко е розово![]()
ima az ne sum suglasna s teb...ima priqtelstvo i to mnogo iskrenno mejdu momche i momiche..no q ima i tazi veroqtnost da se vliubqt edin v drug....no tq e malka...kato kaje nqkoi vliubih se v nai-dobriq si priqtel primerno..nali se seshtash primerno che dadenoto momi4e(primerno) si e postavilo za cel da vlezne v kompaniqta i da go ima dadeniqt chovek za po blizuk po tozi nachin da stigne do nego....i tezi chatove i ekstri vsichko e zashtoto edin ot dvamata si e postavil za cel da se sbliji s drugiq za da moje da deistva....taka che....ima istinsko priqtelstvo mejdu momche i momiche..no tova e priqtelstvoto koeto ne e porodeno ot nadejdata za sblijavane!Първоначално написано от Axxxel
6tom Toi te obi4a i Ti go obi4a6 se obi4aite i da ne vi puka za drugite
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
awe dusha ako si go obi4ka6 hi4 da ne ti puka ot ni6to( dali 6te se skarate skoro,kakvo 6te stane i t.n.) Nali v momenta si shtastliva s nego.Kakuv e problema i zashto se nervirash izlishno ? Karai da varvi i si izjivqvai sladkite momenti s nego![]()
Няма такива филми...всяко едно "Най-добро" приятелство рано или късно се променя...един от двамата се влюбва...просто се поразрови из форума...чак главата ще те заболи.Не е вярно, че противоположностите се привличат...привличат се, но много за кратко...събират се такива, каквито имат много общи интереси.А момче и момиче най-добри приятели обикновено са точно такива...няма, ама НЯМА начин в един от двамата да не се появат чувства.Друг е въпроса дали ще си ги покаже или ще си ги таи и само ще споделя в подобни форуми...Първоначално написано от BeBencEto
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Pusta jenska zavist ... ako naistina ste mn blizki s nego toi moje da ti bade mn po-golqm priqtel ot tazi tvoq "nai-dobra" priqtelka...tai che sme edinodushniSami trqbva da se podkrepqte... Uspeh i s lubofta
)
Za mene ne si napraila nikfa gre6ka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не виждам проблема в цялата работа. Явно другите имат нещо против или просто завиждат. Да не ти пука!
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...