obi4ate li da stiskate cicite na priqtelkata si ili ne6to ot toq sort
ili da gi smu4ete...............
![]()
Охх не питай,тва ми е болната тема,и за моя огромна радост приятелката ми си има мн доволни цици,обичам да ги мачкам,стискам,галя и естествено да и смуча зърната,а за капак обичам да заспивам с ръка върху едната ъ гърда,абе откачена работа![]()
Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момичето разбира се и да смуча зърната, но предпочитам да казвам на циците, гърди защото това е изкуство![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
emi to gore-dolu i az taka....Първоначално написано от N.C.L
))
разбира се това е правописна грешка но е забавноПървоначално написано от N.C.L
[/u]Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момчето разбира се и да смуча зърната
хахахахахахахаха ахахаххахахахахахаа ахаххахахахахахаахх оле добре де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле голям съм балък простете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ощя ми е смешно ама по хубаво си редактираи поста...не че е лошо да позабавляваш хоратаПървоначално написано от N.C.L
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi pove4eto mom4eta go pravqt no otkude da znae6 na momi4eto kakvo mu e.e na pove4eto im e priqtno no ima i takiva na koito ne im e.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
aaxxaaxxaxaaxaxxaaxaxa =D> ax =D> ax =D> ax =D>Първоначално написано от N.C.L
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
xaaaxaxxaxaxaa..... ludnica
po temata : e ne , ne mi haresva , nali sum muj ?
обичам да ги стискам докато не се пръснат
особено обичам да стиска циците на бремените жени докато не се пръснат и на всягаде се разхвърчи кръв и прясно мляко![]()
![]()
ми Ка мислиш тИ ?
su6totoПървоначално написано от doky
[quote="Анонимко"]su6toto mnogo obi4am golemi ciciПървоначално написано от doky
Хаха що за тъп върпосНе ще стоя и ще ги гледам...
![]()
Не ги мачкайте прекалено силно...особено ако не е по време на секс. Смукането е много гадно също.
tva e qko da ti barat gardite da gi stiskat da gi smu4at ama da ne stane taka 4e nai nakraq tva da ne sa ciciami da stanat v rolqta na testo ne trqbva da se prekalqva s tiq raboti
hahahaahaПървоначално написано от Анонимко
haha
[quote="Анонимко"]Ем баш големи не приятелката ми има и според мен са перфектни, нито обичам да са големи нито пък съвсем да няма, средна работа, важното е да се събират точно в ръката за мен това е перфектно ръкатаПървоначално написано от Анонимко
Приятелката ми има сравнително големи гърди абе аз не се оплаквам тя си ми ги дава![]()
![]()
![]()
е едва ли има момче което да не обича!
както и момиче!
a ima momi4eta koito ne obi4at da ima ma4kat cicite az poznavam dosta takivaПървоначално написано от macka123
![]()
точно когато не правя секс най-обичам да мачкам цици когато има някакви дрехи по тях а не напълно голи не е толкова интерсеноПървоначално написано от `Death`Whore`