Искам да отслабна!Ако знаете някаква диета моля каже те я!Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
Много относителен въпрос...кажи поне колко кг си и колко ти е целта![]()
малеее защо всички момичета искате да отслабвате бе ??? колко килограма си ???
Все заради вас го правим бе,ко недоволствашПървоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
![]()
ohhhhhhhhhhh aman pisna mi ot takiva temi,ot dieti ot si4ko mi pisna![]()
kato iskate da slabeete sprete da se tup4ete s vafli,4ipsove,banici,kifli i t.n.....Samata az sum na dieta i mi omruzna da slu6am sekvi gluposti na taq tema!!!!!!!!Kak moje da se otslabne?!?!?!?Emi kato qdete gore spomenatite ne6ta nqma da otslabnete az ne sum gi qla ot mai mesec i napravo izdivqvam i sum si lepnala edna madama na hladilnika
![]()
i vuob6te ne priparvam do nego samo ako e za plod ina4e ne!!!!!Edna e dietata NE NA HLQBA I SLADKOTO
![]()
![]()
![]()
![]()
кефишПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
по темата :разгледай форума или си купи 1 книга прочети тая на майкал търман е много добре аз си я купих одеве мн полезни работи пише
![]()
в ТАЗИ тема сам дала страшно много рецепти
2 т. системно.
I-во Тука има страшно много такива теми просто е нужно да се поратърсиш малко.
ll-ро -Ако зададеш на търсачката ``Диети``ще ти покаже много и си избери.
lll-то Един съвет-само с диета трудно и нездравословно се отслабва,затова е нужно да спортуваш!!!
Превземай всичко,което ти пречи,Мрази,Обичай и Живей!!!Бъди човек,а не човече;гори,но никога не тлей!!!
Стига с тоя Търмън, де!Първоначално написано от DevilMayСry
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Спортувай всеки ден по малко и не яж много сладко и разни мазни работиАко изведнъж се ограничиш в някоя тъпа диета само ще си прецакаш организма (то тва си става с повечето диети ама карай ...)
![]()
П.С.Един съвет-харесвай се такава, каквато си, защото генетично ти е заложено колко да тежиш![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Отиди на диетолог! Така само ще си повредиш стомаха и здравето!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара