.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Диета

Град
    Сандански

Диета

Искам да отслабна!Ако знаете някаква диета моля каже те я!Благодаря предварително!

Gerzzz
    Guest
    Много относителен въпрос...кажи поне колко кг си и колко ти е целта

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    малеее защо всички момичета искате да отслабвате бе ??? колко килограма си ???

Gerzzz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    малеее защо всички момичета искате да отслабвате бе ??? колко килограма си ???
    Все заради вас го правим бе,ко недоволстваш

Голям фен Аватара на thirteen
    Има много такива теми!!!!!!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Повече тренировки/фитнес/или сама във къщи коремни и разни такива,по малко храна напримерно плодове и зеленчуци....

Голям фен
    Град
    sofia
    ohhhhhhhhhhh aman pisna mi ot takiva temi,ot dieti ot si4ko mi pisna kato iskate da slabeete sprete da se tup4ete s vafli,4ipsove,banici,kifli i t.n.....Samata az sum na dieta i mi omruzna da slu6am sekvi gluposti na taq tema!!!!!!!!Kak moje da se otslabne?!?!?!?Emi kato qdete gore spomenatite ne6ta nqma da otslabnete az ne sum gi qla ot mai mesec i napravo izdivqvam i sum si lepnala edna madama na hladilnika i vuob6te ne priparvam do nego samo ako e za plod ina4e ne!!!!!Edna e dietata NE NA HLQBA I SLADKOTO

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    ohhhhhhhhhhh aman pisna mi ot takiva temi,ot dieti ot si4ko mi pisna kato iskate da slabeete sprete da se tup4ete s vafli,4ipsove,banici,kifli i t.n.....Samata az sum na dieta i mi omruzna da slu6am sekvi gluposti na taq tema!!!!!!!!Kak moje da se otslabne?!?!?!?Emi kato qdete gore spomenatite ne6ta nqma da otslabnete az ne sum gi qla ot mai mesec i napravo izdivqvam i sum si lepnala edna madama na hladilnika i vuob6te ne priparvam do nego samo ako e za plod ina4e ne!!!!!Edna e dietata NE NA HLQBA I SLADKOTO
    кефиш

по темата : разгледай форума или си купи 1 книга прочети тая на майкал търман е много добре аз си я купих одеве мн полезни работи пише

в ТАЗИ тема сам дала страшно много рецепти
    2 т. системно.

I-во Тука има страшно много такива теми просто е нужно да се поратърсиш малко.
    ll-ро -Ако зададеш на търсачката ``Диети``ще ти покаже много и си избери.
    lll-то Един съвет-само с диета трудно и нездравословно се отслабва,затова е нужно да спортуваш!!!
    Превземай всичко,което ти пречи,Мрази,Обичай и Живей!!!Бъди човек,а не човече;гори,но никога не тлей!!!

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    ...прочети тая на майкал търман..
    Стига с тоя Търмън, де!
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Повече от фен

Спортувай всеки ден по малко и не яж много сладко и разни мазни работи Ако изведнъж се ограничиш в някоя тъпа диета само ще си прецакаш организма (то тва си става с повечето диети ама карай ...)
    П.С.Един съвет-харесвай се такава, каквато си, защото генетично ти е заложено колко да тежиш
    Хакерка с пистолет !!!

Голям фен
    Град
    София
    Отиди на диетолог! Така само ще си повредиш стомаха и здравето!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си