.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Плевен

Европейски Рап

Искам да попитам случайно някой тук да слуша европейски рап?

Аз лично най се кефя на френски и немски.Любимите ми групи са Supreme NTM (тези на аватара ми),IAM,Fonky Family,IV My People,Saian Supa Crew,La Rumeur,La Brigade и др.От немския се кефя на Aggro Berlin,Samy Deluxe,Afrob,Kool Savas и др.
    В условията на социализъма,ти,младежо,ням

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ем кефя са и на френски и немски ама по-некомерсиални езици...чешки,полски,турски, македонски....ама трудно се намира

Град
    Плевен
    Знам за какво ми говориш .Аз слушам още сръбски,полски,македонски, уски,унгарски и др,но ги намирам само в Соулсийк.Ако искаш и можеш дай някой линк,ще се опитам и аз да изровя нещо.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ами...моят начин на търсене-скайпНамирам си някои раперяга от майна си райна примерно Чехия и си разменяме музика

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Пълни ме чешки, полски, немски, френски, унгарски...Въпреки че нищо не разбирам какво се пее...Слушам ги..

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    kajete nqkoi grupi o6te, 4e da se zaribq i az [;
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Аз се кефя най-много на Akhenaton и Saian Supa Crew, но те са от по-известните
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от stereophonix
    kajete nqkoi grupi o6te, 4e da se zaribq i az [;
    Какви по-точно искаш .Еми ще ти постна снимки на някой от любимите ми европейски групи

- Supreme NTM - Франция

- Aggro Berlin - Германия

- Molesta - Полша

- Beogradski Sindikat - Сърбия

Има още много,но като за начало ще е това .Ако ти трябва нещо по-конкретно кажи и ще се постарая да го дам.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    А ще може ли линкове към по-добрите неща?
    11 tochka deaktiven profil.

Град
    Плевен
    Линковете са трудни...ами като за начало ще дам няколко линка за руски рапец...

http://store1.data.bg/diabolicangel/...e%e8%f1%f2%fb/

NoNamerz - Всё ещё не эгоисты

http://warnet.ws/music/288

Каста - Громче воды, выше травы

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    http://music.lib.ru/janr/index_janr_22-1.shtml
    http://www.rapway.com.ua/music/ ...не питайте... Кога ли ще я опразня тая щайга и ще я заредя с нова музика

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    чувал съм отделни песнички евро рап но немските ме кефят...имаше един комерс Sido мисля че се викаше..и той ме изкефи
    пък веднъж бях в една вила на един авер и съседната стая имаше турци (квартиранти) и една нощ думката турски рап...мно се изкефих и ходихме с тях да правим купона.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от sl1ck3r
    чувал съм отделни песнички евро рап но немските ме кефят...имаше един комерс Sido мисля че се викаше..и той ме изкефи
    пък веднъж бях в една вила на един авер и съседната стая имаше турци (квартиранти) и една нощ думката турски рап...мно се изкефих и ходихме с тях да правим купона.

Sido е от Aggro Berlin и действително са яко комерс,но пък страшно зарибяват.Турски рап съм слушал само 1 песен,ама просто тоя език не е за мен .Много са ми мазни.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    М и аз харесвам френския рап
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Оо луди ли сте...няма толкова добър звук като на Нефрет и Джеза...Може да не разбирам ко пеят де...зле съм с турския.Ама като звучене е много яко,много нахъсано...така де ако можете да намерите...Nefret и Ceza.Доста комерсиално ама в Бг се пак е трудно...иначе =D>

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Като не разбирате какво толкова ви кефи, предполагам че ритмите са добри или просто ритама се връзва с гласа и става приятно за слушане
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    vie ste sakrovi6ta! ((: mersi ((: mn e dobro vsi4ko, koeto 4uh .. (: sq 6e zaribq priqtelkite si.. ;p
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Като не разбирате какво толкова ви кефи, предполагам че ритмите са добри или просто ритама се връзва с гласа и става приятно за слушане
    Нещо такова човек...звученето е супер приятно,пък за текстовете понякога не е проблем,тъй като аз съм намирал примерно на NTM преведени текстове и така... .Пък и честно казано и американско като слушам от време на време все едно ми говорят на френски .Тия негри си имат някакъв собствен език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си