.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

lubov ot rastoqnie ili?

qqq daite malko help hora,za6toto m n se obarkah 4esno kazano....situaciqta e slednata....mom4e,ot drug grad,adski gotino-to4no moi tip(sportist,sladka,vesel,otrakan,super otvore)4 godini podred hodim v edno i sa6to selo....4 godini non stop pogledi,nameci(osnovno za sex i t.n.-dvustranni estestveno),celuvki pregradki gluposti ob6to vzeto....no ostava problema s rastoqnieto...sigurna sum,4e ako bqhme ot edin grad 6tqhme da sme na po-seriozna valna...taka eto q i dilemata....az mai se vlubih....vsqka godina si mislq taka,no tazi godina stana stra6no....toi me podludqva...nai-ve4e s mujkarskoto si povedenie....az iskam to4no takova mom4e,no nqma da go imam...kajete kvo da pravq molq i
    KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....

Голям фен
    Град
    Memphis
    abe mani toq selski bek KAKVO SPORTUVA sas ofcete na pasha li beeeeeee bbbbbeeeeeee xaaaaxxa v dneshno vreme vsi4ko stanaxa sportisti ve4e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    poprincip ima edna pogovorka "za liubovta granici nqma"...obache kakto sama vijdash ima.....vij sa...ti haresvash momcheto i to te haresva...no sigorna li si che ne te izpolzva prosto kato igrachka s koqto moje da bude na selo bez gadjeto mu primerno da razbere ili neshto takova...az mislq che e po-dobre da ne se zaburkvash s chovek ot drug grad...zashtoto vi delqt kilometri..koito ponqkoga sa ot ogromno znachenie...

na parvoto mnenie sportuva ot 4 godi6en i e mn dobar v nqkolko sporte a ina4e da saglasna sum za rastoqnieto...amam samo si go predstavqm,vkarvam nqkvi fantazii i izob6to mn mu se kefq i imam nujda da se ottarsq ot misalta...

Мега фен Аватара на iiirish
    щом 4 години растоянието ви е пречело да сте заедно, не виждам какво може да се направи сега

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Връзка от разстояние не се поддържа лесно.Гаджето ми беше в казармата и наистина е тежко да се виждаме на 2 месеца за по 2 дни.беше си ад,а аз знаех,че рано или късно ще свърши с казармата и пак си беше гадно.сега той смята да учи в друг град и честно казано се боя от това.2 години сме заедно,но мисля че трудно бихме поддържали отношения.За това по-добре недей-аз не бих го направила!

Голям фен
    Град
    Бургас
    От личен опит знам, че такива връзки от разстояние се поддържат адски трудно.Като не сте заедно ще има мъка, ревност, ярост...направо ще ти идва да крещиш.А в един даден момент всичко ще свърши.Или ти или той ще си намерите приятни хора във вашите си градове.За единият от двамата това ще е като края на света...но трябва да се преживее.Имах такава връзка...даже и в този форум бях пуснал тема относно притесненията ми...(и мерси на всички, които ме подкрепиха и дадоха съвети)...но в един даден момент чувствата на единия охладняват...почва да се държи безразлично с теб (просто защото е намерил/а друг човек, който може да е винаги близо до него/нея).Може да пробваш...така или иначе болката минава...важно е в началото да я изтърпиш.Когато чувствата на моето момиче охладняха ме обзе такава ярост, че тръшках наред из стаята...а даже и не ми каза каква е причината...просто толкова безразлично приемаше всичко казано от мен, че имах чувството че никога не ме е обичала...а това ме караше да откачам...ноооо човек никога незнае...голям човек си...реши си дали си струва...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

hmmm 10x ppl...prosto imah nujda da se uverq,4e nqma 6ans,za6toto naistina sam mn vlubena v nego....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си