.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    mimi_14
    Guest

kak re6ihte da pravite sex

Momi4eta q kajete vie kak se navihte da pravite sex pyrviq pyt.Az neznam kak stava.Mom4etata li vi ubediha ili vie sami poiskahte?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az si poiskah

Мега фен Аватара на koalka
    И двамата бяхме съгласни и много го искахме,защото се обичаме.

Супер фен
    Kak stava li-ami elementarno e-prosto trqbva da sreshtnesh podhodqshtiq chovek,da pochuvstvash,che naistina go iskash i togava go pravish,a ne da go napravish po "prinuda"-primerno toi samo da ti povtarq,che go iska,che ako ne go napravite znachi ne go obichash i vsqkakvi takiva gluposti i ti po tozi nachin da se pochuvstvash zadaljena i da legnesh s nego,ne stava taka-to trqbva da si ti doide otvutre bez da te karat

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Тя беше опитна аз не, помолих я да ме заведе в познанията на секса и тя с любов отговори да и така
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    И аз,и той искахме и просто се случи

mi te taka reshihme
    ebal sum go

emi hodihme ot mnogo vreme i si imahme mnogo doverie i prosto edin put se razgoreshtihme poveche... nali znaesh kakvo sledva sled mnogo strastni celuvki

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    ne znam kak go iskat momichetata , ama ti si na 14
    q vzemi se krotni

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И двамата бяхме съгласни и много го искахме,защото се обичаме.
    И при нас така !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Silence^
    emi hodihme ot mnogo vreme i si imahme mnogo doverie i prosto edin put se razgoreshtihme poveche... nali znaesh kakvo sledva sled mnogo strastni celuvki
    da ama i korema moje taka da naduesh
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Silence^
    не кво следва ?!

и аз незнам как се навих ....ама със сигурност не е било на сила

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ТЪП
    Guest

ТЪП

ЗАВЪРЗАХ И РЪЦЕТЕ И КРАКАТА, ЗАПУПИХ И УСТАТА (ОТПУПВАХ Е ТОГАВА КОГАТО ТРЯБВАПЕ ДА СИ ВКАРВАМ ЧЛЕНА ТАМ)
    И ТАКА РЕШИХМЕ ДА ПРАВИМ СЕКС

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ами ходехме с гаджето си година и половина и бяхме решили точно,когато става това на 8 март да го направим на вилата му,но така се стекоха обстоятелствата,че тогава там имаше хора.за това 3 дни по-късно отидох му на гости,вечеряхме,гледахме филми и правихме за първи път секс.беше си планувано и просто знаехме,че трябва да се случи.Никога не ме е натискал или навивал-просто го искахме и ни писна да се натискаме пред входа,а после да си лягаме неудволетворени!

еми като си в'любен иска6 да си по-близо с л'юбимия си и просто то си е желание и си идва от само себе си .... голямо привли4ане бе6е./и още е де

Фен
    Град
    София

Re: kak re6ihte da pravite sex

Цитирай Първоначално написано от mimi_14
    Momi4eta q kajete vie kak se navihte da pravite sex pyrviq pyt.Az neznam kak stava.Mom4etata li vi ubediha ili vie sami poiskahte?
    Момичето ме убеди.

Нищо не съм решавала...просто ми се прииска,а на моя човек му имах пълно доверие и така...Последва продължение на обичайната забивка..
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Mi pri men stana mnogo gadno,toi dori ne mi beshe gadje i si poiska,a az bqh piqna i..........sega mnogo sajalqvam,no...stanaloto stanalo........
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

emi ne stava eii taka da si kaje6 utre ili dnes ili tam nqma zn koga 6e si napravq sefteto s nqkoi to idva taka spontanno bez nikoi da te obejdava i bez ti da si go planuvala.....prosto v edin moment sama napada6..pone pri men stana taka de

bebeto_16
    Guest

sex

mom4etata sa mno sramejlivi ,gadjeto mi iska6e ot mnogo vreme no ne si go kazva6e dokato ne my predlojih i stana

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    mom4eto poiska se pak sme momi4eta nali trqq se praim na nedostapni
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Една хубава лятна сутрин се събудих и си казах "Днес е денят" и тъй като имах приятел от 6 месеца, просто го направихме.

Мега фен Аватара на koalka
    И двамата го поискахме, ама аз първа. Все пак той ми каза, когато се почувствам готова и наистина го пожелая.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Еми мен много ме беше страх първия път , и с моя приятел той тогава беше в казарма и беше отпуска и заминахме в друг град в негов приятел и там се надрусах с екстази и го направихме Беше незабравимо .....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Град
    In The Heart of Darkness
    Не сме го решили.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си