- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка - по впечатляващо?
Въпроса е към момичетата. Как бихте искали вашия приятел да ви беше целунал първия път, може някоя трик, изненадващо, абе съветвайте ме?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
ми аз нямам кфо да се оплача от първата целувка и нищо повече не съм искала
кфо имаш предвид под впечатляващо да прави с езика 300 оборота в минута ли
![]()
prosto trqbva da e nejno i bavno a ne se edno do sega si bqgal i vijdash priqtelkata si i idvash da q celuvash... trqbva da se susredotochish samo vurhu tova i da ne mislish za nishto drugo![]()
moqta parva celuvka be6e pove4e ot priqtana nqma6e kakvo o6te da jelaq
Аз като целунах сегашната си приятелка треперих целия![]()
2т. забрана за ползване на профил
ami men za pyrvi pyt kato me celuna segashnoto mi gadje napravo nastryhnah i dori malko se stresnah i zatova beshe dosta kratka.ina4e ne se oplakvam![]()
mene mn si me iskefi kak si me celuna priqtelqt mi za parvi pat mn nejno i strasno (xixixi)![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Беше ял чесън и дроб и не беше особено приятно![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
a moje da e malko tupo ama obqsnete mi malko pove4e za celubkata kak to4no stava i vqrno li e 4e trqbva da e v 4elusta na momi4eto![]()
Не трябва да е в челюста на момичето,а в гърлото и.Момчето има за цел да я удоши
Бръмм бръмм..
Първата ми целувка ...... имах чуството,че ще се задуша беше ужасно,завряси целият език и щеше да ме задуши!!!....не беше много приятно!![]()
![]()
*Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
*Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!
heheheheПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
.ta...prosto da e romanti4no,a ne izvednuj-komplimentite i milite dumi predi tova deistvat dobre
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Краставичката ду нот копи дъ риъл муки бой!Първоначално написано от krastavi4kata
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
1vata be6e vurhovna..ama nz kato se setq za gnysna celyvka -kakto pove4eto tyk pi6at se se6tam za 1 priqtel..toi ne spira6e da si vurti ezika i go be6e napuhal celiq v ystata mi![]()
..ne mojeh nito vuzdyh da si poema,nito ni6to..i tukmo da se izmukna i toi pak me nagrabva6e..be6e yjasno..moje bi strast...no ne i tova ..mn molq.... ili puk 1 dr fr,kato se celynah s nego,po vreme na celyvkata imah 4yvstvoto 4e cqloto mi lice e v ystata my ...
![]()
![]()
![]()
Първата целувка винаги е впечатляваща както и да е била направена.
s mnogo strast i nejnost
a ne grubo
prosto spontanno![]()
![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ами всъщност той беше поел изцяло инициативата между нас да се получи и то още от първия ден на запознанствот ни, но аз бях тази, която го целуна. и беше в изблик на някаква детска истерия. сега като се замисля, по-добре щеше да стане ако той ме беше целунал първи. всъщност той опита, но аз се отдръпнах... абе дълга история![]()
и така стана, че дефакто аз първа го целунах
ами когато получих първата си целувка аз самата незнаех как точно искам да стане.но мисля че се случи така като и той и аз не бяхме предполагали.първата крачка направи той и беше някво такова спонтанно но беше адски готино
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
макар че беше скоро не си спомням как ме
целуна той важното е че и двамата
го желаехме и няма значение
как важното е да е със чувство.....
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ми честно казано за мен не е гнусно като си завре целия език в устата ми--по скоро го приемам за страст.първаъа ми целувка беше нещо от този сорт и мн добре си я спомням а и с това момче мн често си я припомняме.той не знаеше че ми е 1-ва а и не разбра.и все още не знае
темата е много хубава,мисля че има още хора които да пишат!За мен е доста интересна![]()
Мойта първа целувка продължи 6мин. беще върховно!!!!!!!!!!!!
ами първата ни целувка,с предното ми гадже беше страхотна...незнам според мен мисля,че ако се отпуснеш и не мислиш толкова за това как ще мине ще бъде перфектно...![]()
спомням си,че както бяхме прегърнати с бившия ми приятел ,той направо трепереше целия....:}}
ехх спомени...![]()
f@nt@zi@
moiata purva celuvka be6e prikazna
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
За мен първата ми целувка беше страшно готина, не искам да се беше случила по др начин, не се оплаквам!Беше изключително, незабвимо изживяване! И най-важното е че беше с любимия човек с който сме все още заедно!
:P
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват