- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка - по впечатляващо?
mda mda.celuvkite sexa si4ko e superrr=D>
az sum NOMER 1. i iskam da vi kaja ne6to,koito ne se xaresva ,da znae ,4e i drugite nqma da go xaresvat. koito ne se obi4a zna4i e bokluk.
a iskam da vi pitam.. ot kude gi slagate teq gotini kartinki,po dulgite.? takade 6toto tuka sa samo edno zadrusteni.![]()
![]()
az sum NOMER 1. i iskam da vi kaja ne6to,koito ne se xaresva ,da znae ,4e i drugite nqma da go xaresvat. koito ne se obi4a zna4i e bokluk.
Ами по-впечатляващо от това да го направиш с човека,който по-късно си осъзнал,че е любовта на живота ти едва ли има![]()
![]()
Адски съм щастлив,че на мен ми се случи това,но все пак е рядкост(да,точно това имам предвид-през живота си съм целувал,целувам и ще целувам едно-единствено момиче и съм АДСКИ ЩАСТЛИВ от този факт).
Purvata ni celuvka sus segashniq mi priqtel ili purvata vuobshte ?
Purvata vuobshte beshe spontanno , az malko ne ochakvah i mi beshe spekano .
A purvata s priqtelq mi beshe prosto ... wow . negoviq komentar beshe che sum kato hishtnik . Na men mi haresa ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
a moje bi stavam malko naxalna ama poneje vidqx tam 4e nqkoi si be6e slojil snimka deto nqkvi se celuvat i iskam da vi pitam moje li da slojite o6te takiva snimki deto da se celuvat [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
MI AKO MOJE DA ME U HAPE LEKO PO U6ETO ILI DA MI GALI VRATA NZ NO ZA VSESKI SLU4AI NEISKAM DA ME ULIGAVI CQLATA
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
ех ми аз бих искала първата истинска целувка ама истинска не такива с момчето което ти харесва, а с това в което си влюбена
а пук друго за целувката искам да има много чуство и ще се притиснем силно един към друг и с любов ще се прави всичко, но няма да стигам до.... е това е късмет
![]()
Smile is my style!
Явно автора на темата няма опит с целувките![]()
Е не е като да си спечелиш първата истинска целувка на шише...
Не беше зле де![]()
![]()
![]()
всъщност 1вата ми целувка не беше от сегашния ми приятел
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
http://www.vbox7.com/play:1ab18f55 watch and learn,dear!
хм...ами айде ще опиша 1та целувка с сегашния ми![]()
Значи аз бях с компанията и с него... той беше единствения трезван от всичките![]()
Както и да е.. на тръгване реши да ме изпрати до спирката на рейса ми, там ме гушна (беше ми студено, а и то си беше студено...зима все пак) и ... той е по висок от мене... надигнах си главата нагоре за да го видя, а той си наведе неговата... и някакви искри така... побляснаха... и той ми каза, че мириша на водка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз започнах да го псувам на ум, и си викам "баси тъпака" и някфи такива, и в тоя момент доближи лицето си още към мене и ме целуна... и аз леко забравих 1 какфо ми се въртеше в главата, 2 зашо ми се въртеше... и беше просто - после 1 час път с рейса не спрях да мисля за това - беше ... вълшебно![]()
![]()
А относно съвета - бъди естествен/а (незнам кфо си) ... просто не е нужно да го планираш, и никфи езици на 1 целувка... (тфа създава усещането че много бързаш, а ако и е нескопосана можеш да задушиш дружката)... просто целувка... и всичко ще е перфоктно
![]()