Най-добрата ми приятелка има проблем с гаджето,тя го подозира че той й изневерява.Най-лошото е че това е самата истина и аз го знам,лесно е нали отивам и й казвам и тя приключва всички отношения с него.А когато въпросното момче на мен ми е брат?!Какво тогава?
Тя ходят от вече почти 4 години и през цялата им връзка съм наблюдавала как други момичета идват да преспиват у нас,и на следващият ден когато се видим с приятелката ми ме е страх да я попитам дали снощи тя е била у нас...може да съм объркала обувките и да се издам че е имало друга у нас.Всичко това което знам така ми тежи на съвеста Колкото и да мразя брат си и да ми се иска да кажа на приятелката си че той й изневерява-Не мога,някак си се чуствам че това не е моя работа да се меся в техните отношения,или поне майка така ме посъветва.Не знам какво да правя.Вчера си писахме в Скайпа и тя ме попита дали съм виждала бившата приятелка на брат ми у нас с която той през тези 4 години така и не спря да се вжда,за което аз знам.Та приятелката ми ме попита дали съм я виждала у нас,и аз като най-голямата лъжкиня казвам НЕ нищо не съм видяла,а в този момент съвеста ми е гузна.След това тя ми пише "Аз само на теб вярвам"
Точно тази фраза ме накара да се замисля и ме накара да напиша тема тук,да попитам дали някой е имал подобен проблем и ако да как го е решил и дали изобщо смятате,че аз имам правото да се бъркам в техните отношение.До колкото разбрах на св.Валентин пак й е изневерил с бившата си приятелка или тя поне така подозира и скоро време щяла да разбере от разпечатка на телефона.
Хем искам да бъда честна с приятелката си,хем ме е страх да й кажа защото след това ще ме чака такава физическа саморазправа с брат ми че ми е бедна фантазията да си представя.
До някаде съм се обедила че брат ми я обича,защо иначе ще има връзка с нея толкова години?!Абе ужас какво да кажа,чуствам се зле след като винаги аз съм между чука и наковалнята.Винаги той ме е молил или по-точно ми е заповядвал да не й казвам какво става,после излизам с нея и почват въпросите дали има друга у нас,дали се обажда друга и аз почвам като понавик да лъжа
Тежко ми е на съвеста!