- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мирише ли?
hah евала батеПървоначално написано от APRILIA`RS
![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Тези които казват че все са недоволни от путките на приятелките си или да ги поддаржат или ако момченцата са толкова чистички да си намерият приятели![]()
Първоначално написано от aprilia`rs`
![]()
![]()
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Поне от моя гледна точка квото и да направиш си смърди и тва си е, за сравнение и на мене пишката ми си има миризма ама далеч не е същото.
2т. системно
uu.. ami ako ne si e mila ***** skoro,nqma kak da ne miri6e...![]()
Аз ти казвам квото и да е правилаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
2т. системно
няма нищо по-хубаво за един мъж от миризмата на женската ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пъвро не се казва путка ами вагина. ако твойто някой го нарече пишле също няма да се почустваш добре. Путка за мен поне звучи като нещо голямо отпуснато и грозно. Затова се въздържай. А сега по темата.
Че мирише мирише, ама мирише на хубаво! не може да не мирише на нищо все пак е с вътрешна секреция, която има известен аромат. Когато жената има добра лична хигиена, аромата и вкуса на вагината и по точно на вагиналния секрет е едно от най-приятните неща за мен![]()
И какъв е вкуса ???????????????????????//![]()
Първоначално написано от APRILIA`RS
АААА братооооо... тва изби всички видове рибаааа!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
Ако има лична хигиена не мирише. Същото е и при мъжете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne
от никулден до никулден..Първоначално написано от ELiTyYy
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Начетох се на лиготииТа, по темата.. Миризмата си е много характерна, но съм съгласна, че когато момичето се поддържа, миризмата е много лека и нежна и даже привлича мъжете (случвало се е да ритам мъжка глава, защото твърдо много.. абе, както и да е
). Мъжете също имат характерна миризма, която се усеща до самите ташаци. И даже току-що да излиза от баня тя е доста силна. Тъй че сме квит, мъжкари
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.